jaa luudzu - varu aizdotAleks wrote:Kads man nevaretu aizdot blekiniekus uz dazham dienam??? manus diskus perk un vienkarshi nav uz ka uzlikt auto!

jaa luudzu - varu aizdotAleks wrote:Kads man nevaretu aizdot blekiniekus uz dazham dienam??? manus diskus perk un vienkarshi nav uz ka uzlikt auto!
thx bet es jau dabuju! tagad es velos nopirkt 4 metala diskus ar normalam M+S reipam ir kadam ko piedavat?ParaTr00per wrote:jaa luudzu - varu aizdotAleks wrote:Kads man nevaretu aizdot blekiniekus uz dazham dienam??? manus diskus perk un vienkarshi nav uz ka uzlikt auto!
umm... tu laikam ironiju nesaprati. kad tu kautko veelies, tad varbuut pameegjini paskaidrot kaadas mazsvariigas detaljas. nu piemeeram diskus kaadam auto teu vajag un tagad arii varbuut riepu izmeeru un taa kaukaa...Aleks wrote:thx bet es jau dabuju! tagad es velos nopirkt 4 metala diskus ar normalam M+S reipam ir kadam ko piedavat?ParaTr00per wrote:jaa luudzu - varu aizdotAleks wrote:Kads man nevaretu aizdot blekiniekus uz dazham dienam??? manus diskus perk un vienkarshi nav uz ka uzlikt auto!
STEIDZAMI! SUPER MEGA AKCIJA! SUPER CĒNA!Godmanis wrote:STEIDZAMI!Godmanis wrote:STEIDZAMI!Godmanis wrote:STEIDZAMI!Godmanis wrote:STEIDZAMI!Godmanis wrote:Tirgoju TURBO kollektors priekš M30 dzineja kopa ar K27 turbinaj! Kollektors idealja stavoklī, turbina nesen restavreta (arī idealaja stavoklī, par remontu maksajis 250Ls)
Atdošu pā: 400Ls!
Mob. 26781919 vai rakstiet PM!
Atdošu pā: 375Ls!
Atdošu pā: 350Ls! (varu pardot un atsevišķi to vai to)
Atdošu pā: 325Ls!
Atdošu pā: 300Ls!
STEIDZAMI! SUPER MEGA AKCIJA! SUPER CĒNA!Godmanis wrote:STEIDZAMI!Godmanis wrote:Tirgoju nedaudz lietotu arpusejo Walbro (255l/h) diegvel sukni ar fitingiem!
Atdoshu pā: 50Ls!
Mob. 26781919 vai rakstiet PM!
AtdoSu pā: 45Ls!
Vēl ir! Tiešām nevienam nevajag pa puscenu bez nevienas švīkas maģi ar MP3 un USB?valvoline wrote:Vajag kādam lētu normālu maģīti ar USB - PANASONIC CQ-RX400N , stāvoklis ļoti labs. Cena 40 Ls.
http://www.salidzini.lv/search.php?q=PA ... +CQ-RX400N
26619119