nu pašlaik tā neizskatāsRihy wrote:Nedomāju, ka būs daudz braucēju :neka:

Kamdēļ tu tā domā, šķiet ka pa daudz sarēķināju?
nu pašlaik tā neizskatāsRihy wrote:Nedomāju, ka būs daudz braucēju :neka:
Imho ar vienu apli nepietiek. Un nedomāju, ka būs daudzi, kas ir ar mieru maksāt 5 ls par tiem 5 apļiem vai 4iem. Nu es to domāju no šejieniešiem. Ja rīko komerciālu pasākumu ar cilvēkiem no malas, tad cita runa.Lambertino wrote:nu pašlaik tā neizskatāsRihy wrote:Nedomāju, ka būs daudz braucēju :neka:![]()
es takšām minēju, ka 5 pret četriem apļiem derRihy wrote:Imho ar vienu apli nepietiek. Un nedomāju, ka būs daudzi, kas ir ar mieru maksāt 5 ls par tiem 5 apļiem vai 4iem. Nu es to domāju no šejieniešiem. Ja rīko komerciālu pasākumu ar cilvēkiem no malas, tad cita runa.Lambertino wrote:nu pašlaik tā neizskatāsRihy wrote:Nedomāju, ka būs daudz braucēju :neka:![]()
Neaizmirstat ka sonedel 19.09 ir trenins bikerniekos stadiona!!!Lambertino wrote:šodien aizskriešu līdz Rakstniekam un noskaidrošu kur eļļa spiežas garām. Tad pēc šā pasākuma varēšu pateikt arī datumu.
Ideja ir šonedēļ, jāskatās kad nesola lietu, savādāk nav funs
tad jau labāk es sēžu blakām!frenkers wrote:Vnk noliec 5 pret 4 un miers. Pāris reizes pamēģini. Kā jau teicu tev vajag tikai daļēju segumu. Tad redzēs cik gribētāju... Domāju, ka oficiāli un pa dārgo nav ko sapņot. Tautai nav naudas un tas ir arī sarežģīti. Ja tev po..., ka kāds blakus bauro un vari patrenēties tad arī par 0.50 Ls ir vērts ņemt līdz... Viss atkarīgs cik tur daudz no treniņa sanāk. Tas kamēr ar to netaisies pelnīt.
Šis gan smuki un kulturāli.fade wrote:tad jau labāk es sēžu blakām!frenkers wrote:Vnk noliec 5 pret 4 un miers. Pāris reizes pamēģini. Kā jau teicu tev vajag tikai daļēju segumu. Tad redzēs cik gribētāju... Domāju, ka oficiāli un pa dārgo nav ko sapņot. Tautai nav naudas un tas ir arī sarežģīti. Ja tev po..., ka kāds blakus bauro un vari patrenēties tad arī par 0.50 Ls ir vērts ņemt līdz... Viss atkarīgs cik tur daudz no treniņa sanāk. Tas kamēr ar to netaisies pelnīt.![]()
![]()
Un neviens nesmirdēs!
Ja gribi izklaidēties un izbaudīt, tad arī attiecīgi tas maksā, tu uz kino arī tak neej par 50sant.? Mūsdienās vairs nekas par velti un paldies nenotiek! Diemžēl vai arī par laimi tāds darbs, kas dod attiecīgu pieredzi!frenkers wrote:Šis gan smuki un kulturāli.fade wrote:tad jau labāk es sēžu blakām!frenkers wrote:Vnk noliec 5 pret 4 un miers. Pāris reizes pamēģini. Kā jau teicu tev vajag tikai daļēju segumu. Tad redzēs cik gribētāju... Domāju, ka oficiāli un pa dārgo nav ko sapņot. Tautai nav naudas un tas ir arī sarežģīti. Ja tev po..., ka kāds blakus bauro un vari patrenēties tad arī par 0.50 Ls ir vērts ņemt līdz... Viss atkarīgs cik tur daudz no treniņa sanāk. Tas kamēr ar to netaisies pelnīt.![]()
![]()
Un neviens nesmirdēs!