Noskaidrošu un ierakstīšu te.freimo wrote:Kāds nick?baggy wrote:Cilvēks sūdas ka jau kādu mēnesi gaida apstiprinājumu lai pievienotos. bet nekā.
Varētu jau apstiprināt katru dienu jaunos piereģistrētos nikus, bet ei nu atšķir vai tas ir bots vai nav![]()
Foruma gļuki un citas ķibeles
Re: Foruma gļuki un citas ķibeles
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
kāds niks?baggy wrote:Cilvēks sūdas ka jau kādu mēnesi gaida apstiprinājumu lai pievienotos. bet nekā.

-
Varbuut tad ir veerts pameegjinaat uzlikt http://recaptcha.net/" onclick="window.open(this.href);return false;? cik dazaados trackeros/forumos esmu maniijis, paarsvaraa sho izmanto, atkritiis jautaajums ar apstiprinaashanaam.

-
Šodien satiku Melno, viņš sūdzējās, ka joprojām nevar īsti ieiet burnoutā, viņu pāadresē uz bildez.lv :neka:
viņam jau teica, ka vaina nav mūsu galā, bet gan viņa interneta sniedzēja DNS serverī, ieteica arī risinājumuRihy wrote:Šodien satiku Melno, viņš sūdzējās, ka joprojām nevar īsti ieiet burnoutā, viņu pāadresē uz bildez.lv :neka:
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Nupat vairs nav labi, nevaru ieiet :neka: domāju, ka esmu paroli sajaucis, bet ar jauno arī nevaru ieiet. Glābiet 

glābts!jūdass_cieš wrote:Nupat vairs nav labi, nevaru ieiet :neka: domāju, ka esmu paroli sajaucis, bet ar jauno arī nevaru ieiet. Glābiet

- omulis
- Moderators
Emsiņam tas pats.mpb wrote:viņam jau teica, ka vaina nav mūsu galā, bet gan viņa interneta sniedzēja DNS serverī, ieteica arī risinājumuRihy wrote:Šodien satiku Melno, viņš sūdzējās, ka joprojām nevar īsti ieiet burnoutā, viņu pāadresē uz bildez.lv :neka:
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
omulis wrote:Emsiņam tas pats.mpb wrote:viņam jau teica, ka vaina nav mūsu galā, bet gan viņa interneta sniedzēja DNS serverī, ieteica arī risinājumuRihy wrote:Šodien satiku Melno, viņš sūdzējās, ka joprojām nevar īsti ieiet burnoutā, viņu pāadresē uz bildez.lv :neka:
daram taa

atveram c:\windows\system32\drivers\etc\hosts ar Notepad
un ierakstam:
ka piemeraa:
Code: Select all
127.0.0.1 localhost
80.81.57.77 www.burnout.lv
80.81.57.77 burnout.lv
----
H6
H6
un ko tu darīsi, ja nomainīsies IP?ramex wrote:omulis wrote:Emsiņam tas pats.mpb wrote:viņam jau teica, ka vaina nav mūsu galā, bet gan viņa interneta sniedzēja DNS serverī, ieteica arī risinājumuRihy wrote:Šodien satiku Melno, viņš sūdzējās, ka joprojām nevar īsti ieiet burnoutā, viņu pāadresē uz bildez.lv :neka:
daram taa
atveram c:\windows\system32\drivers\etc\hosts ar Notepad
un ierakstam:
ka piemeraa:Code: Select all
127.0.0.1 localhost 80.81.57.77 www.burnout.lv 80.81.57.77 burnout.lv

tas, ko es tev ieteicu, ir pareizāks variantsRiCh wrote:Man te mpb daudz vienkāršāku veidu ieteica , tikai nomainot DNS un skaitļīšus arī iedeva

- RiCh
- Spam addicted
Bet es kā tā izdarīju , tā viss uzreiz aizgājampb wrote:tas, ko es tev ieteicu, ir pareizāks variantsRiCh wrote:Man te mpb daudz vienkāršāku veidu ieteica , tikai nomainot DNS un skaitļīšus arī iedeva

Protams burnout.lv cookie jāizdzēš tik

Ou šit
Jau kādu laiku izrādās man te pasts vai PM vai kāviņu tur suc neiet. nevarot atsūtīt man ziņas.
Kas tie pa sūdiem??? Itkā spiedis ar neko neesmu. Un ja kāds ko zin tad pasakat ko man saspiest lai aizietu???

Jau kādu laiku izrādās man te pasts vai PM vai kāviņu tur suc neiet. nevarot atsūtīt man ziņas.

- Archuks
- BMW
pilna pastkaste moš.baggy wrote:Ou šit![]()
Jau kādu laiku izrādās man te pasts vai PM vai kāviņu tur suc neiet. nevarot atsūtīt man ziņas.Kas tie pa sūdiem??? Itkā spiedis ar neko neesmu. Un ja kāds ko zin tad pasakat ko man saspiest lai aizietu???
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

man tur itkā uzstellēta ka izdzēšas vecākās kad pastkaste pilna. :neka:Archuks wrote:pilna pastkaste moš.baggy wrote:Ou šit![]()
Jau kādu laiku izrādās man te pasts vai PM vai kāviņu tur suc neiet. nevarot atsūtīt man ziņas.Kas tie pa sūdiem??? Itkā spiedis ar neko neesmu. Un ja kāds ko zin tad pasakat ko man saspiest lai aizietu???