MartinsG E34
Re: MartinsG E34
Ieteiktu uztaisiit cieto termomufti...ar kadas skruves vai naglas paliidziibu....ies kaa ventilators pa celju cels putekljus kaa traks...galvenais tikai neaardies aplauziisi visus spaarnus ventilatoram...un taadaa veidaa paarbaudi vai temp kaapj vai neee....! 

- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Uz UK strādātAigarz` wrote:A kur Martinjsh? Aizbrauca pie mammas uz aarzemeem???

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Archuks
- BMW
nepareizas topiksessential wrote:nu čo! pēdējie metri šajā spama topikā, šodien tākā būtu jāpiebeidz, ne?!

Zajebis kaa shodien pavilkaam. Izdrukaat visiem robiem liikumus. 
Labi iet, skjersam ari labi liekas. Uzravam vieniigi vienaa vietaa buferi, bet archuks teica,
ka pie egona piekraasos.
martinsg ar sirdi ganjau aizgaaja

Labi iet, skjersam ari labi liekas. Uzravam vieniigi vienaa vietaa buferi, bet archuks teica,
ka pie egona piekraasos.
martinsg ar sirdi ganjau aizgaaja

- Foxijs
jā, fleix ar archuku bija piebraukuši, salipinājām to buferi normāli kopā ar savilceejiem, no tāluma tāpat neko nevar pateikt 

- Archuks
- BMW
hihi haha
Tiklīdz tikšu pie algas, tā tiks sataisīta karšanas problēma un amīša atbalsts 

-
- Audi 80 Quattro
kam bija tās iemaņas PSArchuks wrote:hihi hahaTiklīdz tikšu pie algas, tā tiks sataisīta karšanas problēma un amīša atbalsts

bildes studijā

Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn

Nekas neko nekonfiscēja, hvz ko tu esi saklausījies :neka: Auto tika aizdots mātei un, cerams, tuvāko pāris mēnešu laikā būs atpakaļ pie manis. A kas?Flyerz wrote:Mārtiņ, dzirdēju kad tev mamma konfiscēja mašīnu, kā tad tā? :neka:
Kādas bildes?Tomel_q wrote:kam bija tās iemaņas PSArchuks wrote:hihi hahaTiklīdz tikšu pie algas, tā tiks sataisīta karšanas problēma un amīša atbalsts
bildes studijā![]()
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte