esmu taisijis līdzīgus canon , tur objektīvam vis no plastmasas , un ja ir nolūzis kāds no plastmasas knibuļiem kas staigā pa sliedi , tad būs diezgan bēdīgi , bet nu mēģināt taisīt var
cena no 30 -50ls izjaukt ar nemaz nav tik vienkārši
Varbuut kaads vareetu "apgaismot" kaa pareizi lietot Zenit-E eksponametru
Pasam ir tikai nojausma, ka saakumaa ir "jaanoker" adatinja (1), talaak janolasa attieciigie cipari (2), kuri velaak jauzstaada uz objektiiva (3)
Nav iisti sajeega kaa pareizi nolasiit tos ciparus, kas ir punktaa (2) un kaa to pareizi uzstadiit punktaa (3)
p.s varbuut es pat tik taalu neesmu sapratis pareizi un sarakstiijis te mulkiibas
* Ja bērni uz skolu iet saposušies un nes puķes, drīz būs jārok kartupeļi.
arrrvis wrote:Varbuut kaads vareetu "apgaismot" kaa pareizi lietot Zenit-E eksponametru
Pasam ir tikai nojausma, ka saakumaa ir "jaanoker" adatinja (1), talaak janolasa attieciigie cipari (2), kuri velaak jauzstaada uz objektiiva (3)
Nav iisti sajeega kaa pareizi nolasiit tos ciparus, kas ir punktaa (2) un kaa to pareizi uzstadiit punktaa (3)
p.s varbuut es pat tik taalu neesmu sapratis pareizi un sarakstiijis te mulkiibas
Būtu tas dzelzs gabals jāpatur rokā, tad varētu izštukot.
Pēc bildes spriežot:
Ārējais gredzens, ko Tu es apzīmējis ar "2" ir slēdza ātrums. No rokas bildējot mazāk par 1/30 nedomā likt.
Diafragmu pēc noķertajā adatiņām vajadzētu nolasī šeit
Un tad uzstādīt uz objektīva.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:Te kādu laiku atpakaļ viens pieteicās vecās filmiņas pret aliem mainīt? Kurš tas bija?
sorry ve\ci, kam tiku iesolījis tās filmiņas...
viss paliek spēkā, tikai es līdz z-svētkiem esmu komandējumā Norgos - Oslo, tā ka būšu atpakaļ iekš Latvijas solījumus pildīšu
Labs nāk ar gaidīšanu, tā ka no stress...
ja kādam kas sakāms laipni lūdzu sūtīt PM
Tāa ...
pirmais - izņēm šito bildi no pirmās lapas arā
Tāda sajūta, ka esi mēģinājis nobildēt tā, lai būtu viņam vietā
Emm.. uz sākumu atgriezties nekad nevarēs ?
Un - man visai patika aukšējā rīku josla !
aa jāa lēnums !
samaini bildes tā, lai nebūtu paraksti !
visi tomēr zin, ka tu to esi bildējis !
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Jap, jap.. Apvaicājies mpb par nano.lv !
Lai gan tagad zini, ko novēroju pirmajai lapai
Pirmajai bildei arī uzleic to efektu .. nuuu tādu kā ir starp bildēm, jo tagad skats tāds - atveram lapu, pagaidam apm. 2-3 sekundes un sākas slaidšovs... tb varētu, ka viss tā sākas tāa .. nu leideni !
ceru, ka saprati..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit