nu tad tā- pērku audi coupe q typ 85, var būt ar neejošu motoru vai arī vispār bez motora, viss pārējais daudz maz normālā stāvoklī, ja ir ko piedāvāt-> pm
Foxijs wrote:es ceru pa čironu dabuut visus un ir gan daudz, man
tev ar tiem diskiem uz mazdas bus tads pats ZARS kaa rrrrainim... bus arpus arkaam un izskatisies peec suuda... kada starpiba ar kadam skruvem skruuveet?
Pārdod Toyota Celica, 1988.gads. Dzinējs 1, 6 16V (4A-Ge), Koni sport regulējamie amortizatori, OBX izplūdes kolektors (zirneklis) ar nerūsējošā tērauda izpūtēja cauruli visā garumā, galā sporta bundulis. Denso iridium racing sveces, koniskais filtrs. Salonā Sparco sporta sēdekļi ar Sabelt 4 punktu sporta jostām. R15 lietie diski ar ļoti labām Kumho vasaras riepām - 205/50. Līdzi dodu oriģinālo bamperu un aizmugurējo spoileru (kas bildē nav redzams). Līdzi nāk ļoti daudz rezerves detaļu - gan virsbūves un salona, gan dzinēja. Cena 1000ls, runājama.
Tel. 26794324 vai [email protected] http://bildez.lv/bildes/arigato/celica/1158882293.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pārdod Audi S4 Universālu. 2.2 benzīns, turbo, 1993.gads, 6 ātrumi, violeta, metālika, sēdināts, r17 lieti diski ar ziemas riepām. Nomainīta eļļa. Cena 1950ls, runājāma. Sīkāk pa telefonu vai email. 2933-57-03 vai [email protected]
..doux.. wrote:varbūt kādam mājās ir aizķērušies veci, saplēsti priekšējie beņķi priekš audi a4 b5? laikam der arī no b4 un kāda cita (zinošie cilvēki varētu konkrēti pateikt).
man pašus beņķus nevajag (stāvoklis nav svarīgs: jo lētāk, jo labāk), vajag tikai tos metāla sūdus, kas savieno sēdekļu pamatni ar sliedēm.
joprojām aktuāli.
no b3 tos dzelžus var nepiedāvāt, ir par šauru.