brauktu ar BMW, diez vai palaistu..Foxijs wrote:vakar no rīta steidzos baigi, braucu caur ciemiem uz 70, priekšā transits velkas, hujaks metu garām, zizlis priekšāvietējais ments nostājies kādus 150 m pirms apdzīvotas vietas beigām un stādina
kādu brīdi domāju ka pofigonā nestāšos, bet nu peec laba gabala tomeer izdomāju apstāties, atpakaļgaitā līdz viņam aizripinājos, viņš pienāk, sabļauj ka nevajag skriet utt, un tapēc ka apstājos mani palaidīs
tā varētu vienmeer, - tapēc ka apstājāties palaidīšu
Saskarsme ar CP2
Moderator: omulis
Re: Saskarsme ar CP2
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
vakar pa tukumu paspeeju izbraukt apm 3km, bet atziimeeties ar 10 ls sodinju par pagrieziena neraadiishanu izbraucot no lokveida krustojuma :shura_brauc_slapjaa_laikaa_pa_apli: 

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
tas vēl nekasharcho wrote:vakar pa tukumu paspeeju izbraukt apm 3km, bet atziimeeties ar 10 ls sodinju par pagrieziena neraadiishanu izbraucot no lokveida krustojuma :shura_brauc_slapjaa_laikaa_pa_apli:
drīz sāks sodīt par to ka neesi saķemmējis matus
AR_159 
- Chesterb
Kaut kas tāds sen nebija dzirdēts vai pat vispār nemazharcho wrote:vakar pa tukumu paspeeju izbraukt apm 3km, bet atziimeeties ar 10 ls sodinju par pagrieziena neraadiishanu izbraucot no lokveida krustojuma :shura_brauc_slapjaa_laikaa_pa_apli:
-
ParaTr00per
Tiešām,sen nav dzirdēts,ka nerāda pagriezienu izbraucot no apļaChesterb wrote:Kaut kas tāds sen nebija dzirdēts vai pat vispār nemazharcho wrote:vakar pa tukumu paspeeju izbraukt apm 3km, bet atziimeeties ar 10 ls sodinju par pagrieziena neraadiishanu izbraucot no lokveida krustojuma :shura_brauc_slapjaa_laikaa_pa_apli:Nu jā, budžeta deficīts jau jāizlāpa, kā arī CP pašem kabatas plānākas palikušas...
- Alien
vienīgi interesanti kā viņi pamato to visu
varbūt pirms manevra bij nomidžināc vismaz vienu reizi
tam pavarotam jau nav jādeg kamēr manevrs tiek pabeigts
varbūt pirms manevra bij nomidžināc vismaz vienu reizi
tam pavarotam jau nav jādeg kamēr manevrs tiek pabeigts
AR_159 
Neviss sānslīde beidzas,bet pagrieziens..
Krāmējot stūri pārsvarā sanāk turēt uz pretējo pusi,nevis to uz kuru griezies,tāpēc mehānisms izslēdz pagriezienu,nevis sānslīdi
Krāmējot stūri pārsvarā sanāk turēt uz pretējo pusi,nevis to uz kuru griezies,tāpēc mehānisms izslēdz pagriezienu,nevis sānslīdi
es gan par Tukuma policistiem neko sliktu nevaru pateikt, cik nu man ir bijusi saskarsme, nu ok, vienu reizi 
jau kādu laiku atpakaļ pie Tukuma dzelzsceļa pārbrauktuves piebraucu, lēnām ripināju pāri runājot ar draudzeni līdz dzirdam, kaut kāda skaņa, izrādās, ka čukis bija stacijā un gaudoja pārbrauktuve vai kaut kas tāds, un protams, nevarēja jau gadīties tā, ka nebūtu bijuši policisti, kas to visu neredzētu, tā nu mūs apstādināja, nokaunināja ar tekstu: " vai zinot kads sods par šito pienākoties" utt. paņēma dokumentus, aizgāja uz busiņu, pēc kāda laika atnākot tikai pateica, lai tā vairs neatkārtojoties un palaida
jau kādu laiku atpakaļ pie Tukuma dzelzsceļa pārbrauktuves piebraucu, lēnām ripināju pāri runājot ar draudzeni līdz dzirdam, kaut kāda skaņa, izrādās, ka čukis bija stacijā un gaudoja pārbrauktuve vai kaut kas tāds, un protams, nevarēja jau gadīties tā, ka nebūtu bijuši policisti, kas to visu neredzētu, tā nu mūs apstādināja, nokaunināja ar tekstu: " vai zinot kads sods par šito pienākoties" utt. paņēma dokumentus, aizgāja uz busiņu, pēc kāda laika atnākot tikai pateica, lai tā vairs neatkārtojoties un palaida
Vieniigais sveiciens, ko varu novelet tukuma celju policistiem:
http://www.fun2fly.com/Blog%20photos/cr ... 0smile.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fun2fly.com/Blog%20photos/cr ... 0smile.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ParaTr00per
nu varens klaviatuuras brunjinieks!nafnafs wrote:Vieniigais sveiciens, ko varu novelet tukuma celju policistiem:
es jau neko nesaku par policistiem
te jau ssoreizz bija kautkas vnk jaapiesien man
nu un pagrizienu neuzspeeju iesleegt, kameer taisnojos aaraa..
nu nekas traks jau nenotiks, samaksaashu 10 ls un viss.. es jau teicu ka vnk slapsh laiks, ka sasliideeja un taa, uz ko shis atbildeeja ka ne jau 2us apljus man sliideeja
cepienam te nav pamata, pats biju vainiigs, neko dariit..
nu nekas traks jau nenotiks, samaksaashu 10 ls un viss.. es jau teicu ka vnk slapsh laiks, ka sasliideeja un taa, uz ko shis atbildeeja ka ne jau 2us apljus man sliideeja
cepienam te nav pamata, pats biju vainiigs, neko dariit..

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Braucot ārā no apļa ir jātaisa pārmetiens un jāieslēdz pagrieziens uz vajadzīgo pusi nevis jātaisnojās āraharcho wrote:nu un pagrizienu neuzspeeju iesleegt, kameer taisnojos aaraa..
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Aizbrauc uz Tukumu un izdari tā - nodod sveicienu dzīvajā!!!nafnafs wrote:Kāds sakars? :neka:ParaTr00per wrote: nu varens klaviatuuras brunjinieks!
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Es jau te dzīvoju gandriiz 20 gadus takaa nekur man tālu nav jābrauc.freimo wrote:Aizbrauc uz Tukumu un izdari tā - nodod sveicienu dzīvajā!!!nafnafs wrote:Kāds sakars? :neka:ParaTr00per wrote: nu varens klaviatuuras brunjinieks!
Stāstiet, kurš vai kuram kāds pazīstams ir dabūjis protokolu Vecrīgā par braukšanu pa Audēju vai attiecīgi Vecpilsētas ielu gājēju un velosipēdistu zonā?
Ja kāds ganās pa Vecrīgu, tad varbūt zin, kurā vietā tieši uz Audēju Skārņu ielas krustojuma ir zīme par to, kas sākas tā fuckina gājēju zona.
Ja kāds ganās pa Vecrīgu, tad varbūt zin, kurā vietā tieši uz Audēju Skārņu ielas krustojuma ir zīme par to, kas sākas tā fuckina gājēju zona.
Paraksts aizbrauca.. 
šeit? http://tv.delfi.lv/video/JB42nRbK/" onclick="window.open(this.href);return false;