E30
jurcis e30 - M50B28
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: jurcis e30 - M50B28
šitais irjurci-s wrote:Paldies par labiem vārdiem cenšos cik vien iespējams...Alpinām vāciņi būs, būs vel dažas smukas lietiņas, bet visu pēc kārtas, par tiem borbetiem man jau patika, tikai pārāk daudziem e30 tie borbeti ir
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

http://www.e30.lv/forum/showthread.php?t=1275rrrainis wrote:+1Salsais wrote:wtf is ogliite?
- Foxijs
Es virpošu pats, uzsūtīšu emblēmas no ebay un vāciņus plastmasas, un iemontēšu vāciņos sikretku! Kad vāciņi bus gatavi diskus ar vāciņiem došu krāsoties! Vel man salons jāpaspēj pa ziemu sašūt beidzot, jo gadu sanāca nobraukā ar pusgatavu salonu un tas galīgi nebija forši.. ;(sonx33 wrote:Alpinam točna vaciņus pa ziemu sameklē!
- sonx33
Pats šūsi?jurci-s wrote:Es virpošu pats, uzsūtīšu emblēmas no ebay un vāciņus plastmasas, un iemontēšu vāciņos sikretku! Kad vāciņi bus gatavi diskus ar vāciņiem došu krāsoties! Vel man salons jāpaspēj pa ziemu sašūt beidzot, jo gadu sanāca nobraukā ar pusgatavu salonu un tas galīgi nebija forši.. ;(sonx33 wrote:Alpinam točna vaciņus pa ziemu sameklē!
Ļoti skaists 
Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
Te neliels ieskats no pagāšās ziemas.. 
Tad nu tā viss sākas ar to ka bija nemier par to ka eļļa bija izšauta pa izpūtēju tā tas viss aizgāja galējībās, nebija nemaz doma par tik traku izārdīšanu, un pieķeršanos apakšai!
Te tika bik pazāģēts ārā

Salona tika izzāģēts pie šofera kājām kreisais stūris, un pasažier pusē tā vieta kur caur apakšu iet izpūtējs, tur no kondensāta izpuvis bija neliels caurumiņš! Par šo tēmu padziļinātās bildes atrodas otrā kompī... būs 2.daļa.

Visi mans salons aizmugurē

Tas vel notika tajos labajos laikos... :DD

Galva tika slīpēta, pārbaudīta un bloks pārbaudīts slīpēts un honēts, Kopumā noņemts 0.3mm!

Bik notīriju!

šis te mani uzturēja pie dzīvības...
:alus: kā bildē redzams arī veidojās koma :mhihi::DD

Te pie kafijas ar Dafku tika apspriesta 2.8 kloķene vai gana laba būs :mhihi:

Tad nu tā viss sākas ar to ka bija nemier par to ka eļļa bija izšauta pa izpūtēju tā tas viss aizgāja galējībās, nebija nemaz doma par tik traku izārdīšanu, un pieķeršanos apakšai!
Te tika bik pazāģēts ārā

Salona tika izzāģēts pie šofera kājām kreisais stūris, un pasažier pusē tā vieta kur caur apakšu iet izpūtējs, tur no kondensāta izpuvis bija neliels caurumiņš! Par šo tēmu padziļinātās bildes atrodas otrā kompī... būs 2.daļa.

Visi mans salons aizmugurē

Tas vel notika tajos labajos laikos... :DD

Galva tika slīpēta, pārbaudīta un bloks pārbaudīts slīpēts un honēts, Kopumā noņemts 0.3mm!

Bik notīriju!

šis te mani uzturēja pie dzīvības...

Te pie kafijas ar Dafku tika apspriesta 2.8 kloķene vai gana laba būs :mhihi:

Kautkāda daļa no detaļām kas priekš bloka nepieciešamas. :rolleyes:

Padarbojos ar apakšas nopiķošanu, un visi kasjaki ar pie reizes tiak novērsti kur kādas pazīmes par brūnumiņa parādīšanos tobiš Ruslana
Visas arkas tika apstrādātas

Kā arī apakša

Uztaisiju vel šitādu, ja kāda velme varu arī uztaisīt bigok

Atsvaidzināju jaunos plauktus ar disku bremzēm, kā zināms 2.0 zandartā nak barabāni kļūda tika labota :mhihi: tika samainīts arī viss saistītais ar rokas bremzi, ne velti TA bija 1.4 abās pusēs...

Ik pa laikam acerējos ka esmu no e30.lv kluba... :mhihi:

Bik no apakšas...

Padarbojos ar apakšas nopiķošanu, un visi kasjaki ar pie reizes tiak novērsti kur kādas pazīmes par brūnumiņa parādīšanos tobiš Ruslana
Visas arkas tika apstrādātas

Kā arī apakša

Uztaisiju vel šitādu, ja kāda velme varu arī uztaisīt bigok

Atsvaidzināju jaunos plauktus ar disku bremzēm, kā zināms 2.0 zandartā nak barabāni kļūda tika labota :mhihi: tika samainīts arī viss saistītais ar rokas bremzi, ne velti TA bija 1.4 abās pusēs...

Ik pa laikam acerējos ka esmu no e30.lv kluba... :mhihi:

Bik no apakšas...

Un viss beidzot kad students Jurcis bija sakrājis naudau, varēja beidzot sākt likt kopā motoru nu jau ar 2.8 ēšanas spējām :mhihi::DD

Saliktā veidā tika transportēts uz Dafkas garāžu kur tas tika ieguldīts savā gultā..![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

Viss beidzot tika ielikts savā vietā savienots ar kārbu..

Te nu viņš ir visā savā pilnībā...

Bik arī uzlaboju Hello Nakts...

Šeit jau pac viņš gatavojās pirmajam izbraucienam nu jau jaunā ietērpā..

Kamēr viss tik salikts, čo pa čom, pienāca nakts un osīc jau gāja gulēt bet par laimi tomēr sagaidija mūs ierodamies visā savā krāšņumā...
:rolleyes:

Te pats lašara Jurcis :DD:mhihi: pārlaimīgs par izbraucienu :rolleyes:

Paldies par uzmanību tiem kas izlasija manu penteri :mhihi:

Saliktā veidā tika transportēts uz Dafkas garāžu kur tas tika ieguldīts savā gultā..

Viss beidzot tika ielikts savā vietā savienots ar kārbu..

Te nu viņš ir visā savā pilnībā...

Bik arī uzlaboju Hello Nakts...

Šeit jau pac viņš gatavojās pirmajam izbraucienam nu jau jaunā ietērpā..

Kamēr viss tik salikts, čo pa čom, pienāca nakts un osīc jau gāja gulēt bet par laimi tomēr sagaidija mūs ierodamies visā savā krāšņumā...

Te pats lašara Jurcis :DD:mhihi: pārlaimīgs par izbraucienu :rolleyes:

Paldies par uzmanību tiem kas izlasija manu penteri :mhihi: