karlis wrote:cik noprotu, šis tev ir vasaras auto, vai ne?! ja tā, tad kam vasaras auto nepieciešama beņķu apsilde? vasarā, tak nav tik trakoti auksti, lai pakaļa būtu jāsilda?!
es gan neesmu pret, bet pats vasarā es pat sajutu diskomfortu ar to apsildi, tikai kkādās drēgnajās rudens dienās sāku rītos sildīt dibenu un izjust patīkamu sajūtu
Jep nu pareizāk nejau tikai vasaras arī pavasrī un rudenī braucu, un šajos mēnešos sākumā un uz rudens beigām jau no rītiem sāk vēsi palikt! Bet ja to var izdarīt un tas nav dārgi kapēc gan ne, ekstru nevar būt par daudz!
hmm, jā, ieliec 2.8 motoru, lai iet tas bemmbis, bet tajā pašā laikā apkarināt ar liekiem š'truntiem,kas ir svars un kas ātrumu mazina.. nu nez..
Bļāāā, Melni, d*rsā tavu viedokli
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
karlis wrote:cik noprotu, šis tev ir vasaras auto, vai ne?! ja tā, tad kam vasaras auto nepieciešama beņķu apsilde? vasarā, tak nav tik trakoti auksti, lai pakaļa būtu jāsilda?!
es gan neesmu pret, bet pats vasarā es pat sajutu diskomfortu ar to apsildi, tikai kkādās drēgnajās rudens dienās sāku rītos sildīt dibenu un izjust patīkamu sajūtu
Jep nu pareizāk nejau tikai vasaras arī pavasrī un rudenī braucu, un šajos mēnešos sākumā un uz rudens beigām jau no rītiem sāk vēsi palikt! Bet ja to var izdarīt un tas nav dārgi kapēc gan ne, ekstru nevar būt par daudz!
hmm, jā, ieliec 2.8 motoru, lai iet tas bemmbis, bet tajā pašā laikā apkarināt ar liekiem š'truntiem,kas ir svars un kas ātrumu mazina.. nu nez..
Bļāāā, Melni, d*rsā tavu viedokli
Viņš vnk vadās pēc pieredzes, jo viņa samakats ir jau maksimāli atvieglināts un beidzot iet
Nu tad jau sanāk ja es gribu braukt ar e30 un gribu lai es ekstras tad man ir jābūt 1.8 motoram Es auto netaisu trasei, bet gan kā ikdienas un hobija auto, vēlos salikt kas orģināli vel ir nācis no rūpnīcas kā ekstras un arī nedaudz atšķirties no citiem. Ekstras ir visādas patīkamas lietas, un kautkā neliekas ka tas viss sver kopā vairāk par 20-30 Kg, tāvai ta daudziem vienmēr bagāžnieka stāv visādas lietas kas aizņem vietu un dod lieku svaru, pie tam tad jau tik pat labi ja tu runā par svaru, tad mūžīgi ir jābrauc vienam, lai vieglāks auto!
Negribu jau arī piebās ar visu, vnk lietas ko es gribu viņā redzēt un viss! Es nezinu ja uz svariem uzliktu benķu apsildes vadus un mehānismus tas būtu vienāds ar 0,5 colas tilpumu Nu labi tu jau arī runā jocīgi, ko tad darīt tiem karbioletime kas nāk no rūpnīcas ar bēņķu apsildi un 1,8 motoru! Vai tad viņi uz priekšu neiet!
jurci-s wrote:Negribu jau arī piebās ar visu, vnk lietas ko es gribu viņā redzēt un viss! Es nezinu ja uz svariem uzliktu benķu apsildes vadus un mehānismus tas būtu vienāds ar 0,5 colas tilpumu Nu labi tu jau arī runā jocīgi, ko tad darīt tiem karbioletime kas nāk no rūpnīcas ar bēņķu apsildi un 1,8 motoru! Vai tad viņi uz priekšu neiet!
da neklausies vinjam vienkaarshi ir hroniska oraalaa caureja
tirsas apsilde rulleee
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Brīžiem šķiet ka melnāa perfektais auto ir nissan skyline ar rullējamajiem logiem un izravētu kondišku. Tam ir slīpēta kloķene, pavisam noteikti benzīna motors, pilns bardačoks ar jaudas izdrukām un, lai to piešķiltu ir jānopīkstina e-talons. tak chill, bedz visiem piep*sties.
Ch. wrote:gan jau šīto atkal kāds dusmīgi izdzēsīs bet:
Brīžiem šķiet ka melnāa perfektais auto ir nissan skyline ar rullējamajiem logiem un izravētu kondišku. Tam ir slīpēta kloķene, pavisam noteikti benzīna motors, pilns bardačoks ar jaudas izdrukām un, lai to piešķiltu ir jānopīkstina e-talons. tak chill, bedz visiem piep*sties.
Vajag zināt jūsu viedokli, ko sakat par BROCK B1, ja kas vāciņi ar ir ? sorry bildets ar skrūvi
Kautko saredzēt var, bet ielikšu labākas bildes rīt!
Pašam liekas ka ar ALPINA diskiem auto tomēr tāds vairāk takā personiskāks, bet nevaru saprast, tapec bigok ar viedokli