Ace wrote:Meklēju vienu xenon bloku. Varbūt kādam ir kāds lieks, ko varētu pa lētām naudām pārdot. Ja nu kas, tad dodiet ziņu PM vai - 22836717
P.S. Vēlams tuvākajā laikā sameklēt, lai nedabūtu sodu.
Vnk pagaidām vari vienu parasto lampiņu uzlikt
Nekas cits jau laikam neatliks.
cik esi gatavs maksat par bloku.
Pa cik esi gatavs atdot? Skatījos e-bay tur bloks maksā 25$, kas sanāk ap 12 Ls.
Mekleju stures reiku, prieksejos lodbalstus no ford scorpio, vajag nelielam eksperimentinam- par ko garsiigu, vai nelielu samaksu vai sierras dalaam. T 22461009
Dzīvokļa tīrīšana
Drīkstat mani atbrīvot no sekojošiem brīnumiem. Pašizvešana no Ziepniekkalna!
izmēri: 830x330x490mm Ja ir vēlme, fonā esošo egli ar var dabūt komplektā
Attachments
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
varbuut kaadam garāžaa meeteejas 215mm sajūga disks no BMW!! var buut nodilis vai vispaar bez uzlikaam!!! labpraat savaaktu vai par simbolisku samaksu nopirktu!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
atdošu par simbolisku [4 tērvetes ali, piegādāti manā dzīvesvietā] samaksu lietotāju Melnais. No sliktajām īpašībām nekas daudz nav - nedaudz lietots, mēdz ganīties bērnautā, pļurkstēt par visu ko, bet tā diezgan labs un, galvenais, unikāls modelis. Vairāk detaļas var uzzināt šeit.
p.s. preces pašsavākšana no adreses, kuru norādīšu pēc samaksas saņemšanas, ar kurjeru nosūtīt nav iespējams dēļ neciešamā rakstura.
p.p.s. Montanu un tikšķošo skaitītāju nepiedāvāt. Melnajam gan variet
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Ir vajadzīgi Golf Mk3 hečbeka standarta augstuma amīši un atsperes. Pretīm varētu dot sarkanās atsperes un kaut kādus bilstein amjus. Baigi zems man tas auto... nepatīk.
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
Ja kādam šķūnī vai garažā , vai mājā pie sienas stāv jebkādas žiguļa detaļas un gaida kad viņas izmetīs vai vienkārši nav vajadzīgas , tad ar lielāko prieku no jums viņas pa kādu aliņu vai kko tamlīdzīgu atbrīvotu