mani tas mazāk skars, bet daudziem tas sagādās tikai un vienīgi neērtībasVal wrote:nekas, varbūt tikai bremzēs tava pārlūkprogramma.mpb wrote:kas notiks, ja katrs piem. prikolu sadaļā iemetīs vienā postā pa 2-3 video?![]()
bet man jau arī tos video nevajag.
Ierosinājumi adminiem
Re: ierosinajums adminiem
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Didzis /D'Karlo/
Uz kādu e-pastu nosūtīt info???D'Karlo/Didzis wrote:![]()
Kaut kas man neiet ar šo niku (D'Karlo)... gribēju nomainīt profila e-pastu un netieku iekšā...
Help!
Didzis /D'Karlo/
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
[email protected]freimo wrote:Uz kādu e-pastu nosūtīt info???D'Karlo/Didzis wrote:![]()
Kaut kas man neiet ar šo niku (D'Karlo)... gribēju nomainīt profila e-pastu un netieku iekšā...
Help!
Didzis /D'Karlo/
čekD'Karlo/Didzis wrote:[email protected]freimo wrote:Uz kādu e-pastu nosūtīt info???D'Karlo/Didzis wrote:![]()
Help!
Didzis /D'Karlo/

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
freimo wrote:čekD'Karlo/Didzis wrote:[email protected]freimo wrote:Uz kādu e-pastu nosūtīt info???D'Karlo/Didzis wrote:![]()
Help!
Didzis /D'Karlo/

Man tāds jautājums adminiem
Lieta tāda- šo sestdien organizēju auto sacensības (Laukos). Saprotu, ka tas pasākums nav gluži spiests uz burnout'a auditoriju, bet vai es varētu izveidot šīm sacensībām topiku autosporta sadaļā? Galvenais kādēļ to vēlos, lai pēc sacensībām tur varētu ievietot absolūto kopsavilkuma tabulu. Ja būtu tāda iespēja, tad es to pats izdarītu, un droši varētu dalībniekiem solīt, ka šeit viņi rezultātus varēs apskatīt. Savukārt to es nevaru apsolīt par vietējā pagasta mājaslapu- tur tie rezultāti var uzrasties pēc divām dienām, pēc nedēļas, mēneša, vai vispār neuzrasties.

Lieta tāda- šo sestdien organizēju auto sacensības (Laukos). Saprotu, ka tas pasākums nav gluži spiests uz burnout'a auditoriju, bet vai es varētu izveidot šīm sacensībām topiku autosporta sadaļā? Galvenais kādēļ to vēlos, lai pēc sacensībām tur varētu ievietot absolūto kopsavilkuma tabulu. Ja būtu tāda iespēja, tad es to pats izdarītu, un droši varētu dalībniekiem solīt, ka šeit viņi rezultātus varēs apskatīt. Savukārt to es nevaru apsolīt par vietējā pagasta mājaslapu- tur tie rezultāti var uzrasties pēc divām dienām, pēc nedēļas, mēneša, vai vispār neuzrasties.

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Nu jā, te jau ir izveidoti vairāki topiki par sacensībām, vnk negribētu dalībniekiem sasolīt, ka te varēs apskatīties, bet pēc dienas manu topiku izdzēsīs, jo kkas būs ne tā.

ID 8 kādreiz bija
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Liec iekšā un nefilozofē 

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Pieķēri! Ir tā, ka kko reizēm uztveru pārāk nopietni... Un Tagad organizējot pirmo gonku, te pāķos, ar tāds takā uztraukums- gribās visu pēc iepējas labāk...
bet augstāk jau par d..su neuzlēksi...
Bet paldies!

Bet paldies!

ID 8 kādreiz bija
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
ja jau notiek kaartiibas ievieshana, tad ierosinaajums sakaartot adminu un moderatoru kraasas, un mosh uztaisiit sarakstu par kuru sadalju kursh mods atbildiigs utt
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Lambertino
un ne visiem ir uzlikta kraasa nikam, piemeeram Pauliic un Juzix, tu arii laikam admins esi, arii tie kas jau sen te neraadaas veel skaitaas kaa admini/modiLambertino wrote:Izsakies lūdzu skaidrāk
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Lambertino
Bet kur ir sāpe? Kamdēļ ir jābūt krāsās kādam?DeeCee wrote:un ne visiem ir uzlikta kraasa nikam, piemeeram Pauliic un Juzix, tu arii laikam admins esi, arii tie kas jau sen te neraadaas veel skaitaas kaa admini/modiLambertino wrote:Izsakies lūdzu skaidrāk
Nu ok, padzēst vajadzētu, tam piekrītu

- Lambertino
Un?DeeCee wrote:taa lai juuzeris - jauninjais var saprast kas ir kas
Manuprāt visi, izņemot īpašos rozā ietērpus, varētu būt parastā nokrāsā.