un njaa nesen saaka nepajokam mashina nikoties un izradas ka 3klanim nav shaale vsp virsu
cik tada vsp maksa
Moderator: gacciZm
un ja braukts bez tad klanim ar gan jau chau , un nevar taks zinat kur vel shales parpalikumi salidushiMelnais wrote:psc, braukts bez šāles? iespējams, ka tur vajadzēs arī citu kloķeni..![]()
šāles jāpērk jaunas, uz attiecīgo kloķenes slīpējuma izmēru.
chirbiic wrote:sveiki man tada liela shaiziitepirms paris meneshiem nopirku bmw e36 is
![]()
un njaa nesen saaka nepajokam mashina nikoties un izradas ka 3klanim nav shaale vsp virsu
cik tada vsp maksa??! tas ta lai neiegrabjos
Martiga wrote:skales pardod komplektos ~30ls , ja vinas tur nau tad bus jaslipe klokene ~20ls , jauna elja , filtri , gan jau katkadas blives ~40ls , un izsktas ka pats to nedariisi , servisa hvz 150ls ?
es tik taa zu dullo uzmetu cenas

40 ls ir diezgan daudz priekš kloķenes slīpēšanas.ingars wrote:Martiga wrote:skales pardod komplektos ~30ls , ja vinas tur nau tad bus jaslipe klokene ~20ls , jauna elja , filtri , gan jau katkadas blives ~40ls , un izsktas ka pats to nedariisi , servisa hvz 150ls ?
pastasti kur tik leti slipe kolkeni??????
min 40ls
Artis12 wrote:40 ls ir diezgan daudz priekš kloķenes slīpēšanas.ingars wrote:Martiga wrote:skales pardod komplektos ~30ls , ja vinas tur nau tad bus jaslipe klokene ~20ls , jauna elja , filtri , gan jau katkadas blives ~40ls , un izsktas ka pats to nedariisi , servisa hvz 150ls ?
min 40ls
Taa es tev varu pa 5ls nosliipetchirbiic wrote:Artis12 wrote:40 ls ir diezgan daudz priekš kloķenes slīpēšanas.ingars wrote:Martiga wrote:skales pardod komplektos ~30ls , ja vinas tur nau tad bus jaslipe klokene ~20ls , jauna elja , filtri , gan jau katkadas blives ~40ls , un izsktas ka pats to nedariisi , servisa hvz 150ls ?
min 40ls
man chomaks slipe pa 20 ls :jack:
Sabildē, kas tev tur ir, kas nav - tagad jau ir politiska interese par šo lietu.chirbiic wrote:sveiki man tada liela shaiziitepirms paris meneshiem nopirku bmw e36 is
![]()
cik tada vsp maksa??! tas ta lai neiegrabjos