janni wrote:zēnu māka un spēja braukt trasē ar ielas mašīnām..
nu imo ne jau katru dienu iespeejams tikt trasee, ne jau katru dienu iespeejams atvilkt nemiizhot ka kaads tev izrakstiis dzelteno papiiriiti.. es ar labpraat veeleetos izbraukt, bet nu prieksh maniim saliits pasaakums.. bet tas jau latvieshu dabaa uzjautrinaaties par citu nelaimeem...
686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
pagājušogad novākojās viens auto(e46 kupeja). Daži citi sacepa bremzes un savērpa diskus, bet tas tādēļ ka neatdzesēja mierīgi braucot, bet uzreiz nolika mierā.
Zinu ka sakrīt ar burnout jubilejas pasākumu, bet ne jau visi šejienieši dosies uz checkpoint + rullīši
pasākums ir padārgs jo - dalība 20ls + vajag ķiveri + pa stundu trases laika bremžu un riepu vairs nebūs...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
GirtzB wrote:pagājušogad novākojās viens auto(e46 kupeja). Daži citi sacepa bremzes un savērpa diskus, bet tas tādēļ ka neatdzesēja mierīgi braucot, bet uzreiz nolika mierā.
Zinu ka sakrīt ar burnout jubilejas pasākumu, bet ne jau visi šejienieši dosies uz checkpoint + rullīši
pasākums ir padārgs jo - dalība 20ls + vajag ķiveri + pa stundu trases laika bremžu un riepu vairs nebūs...
biju... ja pirmajaa izbraucienaa tikai ošņāju trasi, jo pirmo reiz biju ar saabu trasee, tad otrajaa reizee jau riktiigi gaaju cik iet... pat škērsām dažviet sanāca
riepas vēl neizbeidzās... izbeidzās bremzes bet tas nekas, priekšlaicīgi bija jau jauns komplektiņš sagādāts
Girta autiņan vēl nav zināms, kas notika pagaidām nogādāts pie Pastnieka
Man ar degvielu līdzīgi, vienīgi pirms tam izbraucu pāris apļus pa mazo trasi, kā rezultātā aizm. riepas metamas . Pasākums bija ļoti OK. Cik dzirdēju tad vēl 2 subaru arī šlepi vajadzēja
auto vienkārši apklusa... fig viņ zin kas notika, bet cik paspēju pabraukt - lieliski, turējās, stājās, īsi sakot zēl ka tikkai 1.5 apļi
pastniekam mieru neliksim, bet palīdzēsim skrūvēt divus auto
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
man klučiem jau bija pedejie metri... šodien izbeidzās pavisam... stāties jau stājās vienlidz labi gan 1. gan 10. aplī
atšķirība tik tā ka sākumā slodze bremzēm lielāka jo baiļu vairāk pēc tam tik mauc un bremzē pirms 3 līkumiem
J.K.jr.bad. wrote:
Pastniekam liekat mieru, kamēr Lamberta driftmobīlis nebūs gatavs. Savādāk labi nebūs.. Galu galā ir taču arī citi talantīgi meistari, kas ar galvu domā un tad kaut ko dara.
domā ko runā un ja nezini faktus, tad labāk klusē par Pastnieku!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!