Holo MB 250
Re: Holo MB 250
Holo wrote:Jā bildes ir, kaut arī nekādas labās, jo fotografēts bij ar ziepjutrauku un pie tam dziļā tumsā.hkhehe wrote:Chau Holovienmer paticis Tavs w123
es sen biju domajis ka tu savu w123 esi aizdevis talakaceros to laiku,ka vel bildē kur Tavs,mans ex.C123 un Milzis123 ex.w123 visi tris smuki rinda staveja
Moka teu vel vina ir ? ja ir atsuti man Lakys79[at]inbox.lv
bet vienam no jums bija ar fochuku,man uz veca PC palika un bilde bija diezgan laba.. bet kam no jums neaceros

Pagājis jau krietns laiks un ziema ir beigusies, nekas cits neatlika, kā modināt MB no ilgās ziemas migas.
Pirmais, kas tika izdarīts bij nomainīts beigtais starteris un tagad auto lec, kā bitīte.
Otrs, saplaisājusi tosola truba tika nomainīt, kas laida garām.
Tagad jātiek skaidrībā, kas bij pie vainas, ka viss bremžu šķidrums bij pazudis.
Un kāda bilde, kā izskatās šodienā.

Bildēts ar rokas pūlksteni.

Pirmais, kas tika izdarīts bij nomainīts beigtais starteris un tagad auto lec, kā bitīte.

Otrs, saplaisājusi tosola truba tika nomainīt, kas laida garām.
Tagad jātiek skaidrībā, kas bij pie vainas, ka viss bremžu šķidrums bij pazudis.

Un kāda bilde, kā izskatās šodienā.

Bildēts ar rokas pūlksteni.

gangsta merins
tos logus tā domā atstāt? kkā sedanam šādi skats nekāds.. vainu tonēt visus vai nevienu IMHO 

Pagaidām jaatstāj, kā ir, lai vasarā vismaz aizmugurē necepina saule.ercis wrote:gangsta merinstos logus tā domā atstāt? kkā sedanam šādi skats nekāds.. vainu tonēt visus vai nevienu IMHO

Agrak jau bija visi, bet pie tagadējiem sodiem, tas ir padārgs prieks.

Izskatās jau nu zajebiss 

Lexus GS300 '97 LPG Daily,
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 MC2 VTi B18C4 LSD - ex
Civic '99 EK4 VTi - ex
Prelude '93 2.2i DOHC VTEC - ex
Accord Coupe '94 2.2i - ex
Accord '90 2.0i - ex
Civic TypeR EP3 '02 - ex
Civic '97 MB6 VTi B18C4 LSD - ex