Sxera e36 1.6 1992

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

psih-arno
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Sxera e36 1.6 1992

Post by psih-arno »

Jautājumu nav :naac: :wink:
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
ChewitS

Post by ChewitS »

Labs bumeriitiis, tik japieliek roka un tad jau būs čotkāa :cool:
Ev fanāt, ķer granāt!
Sxers

Post by Sxers »

Vajadzīga palīdzība, tika noskrūvēts stūres pastiprinātājs un pilnībā izjaukts :D
Man iekšā paliek divi blīvslēgi, vienu mēģināju izdabūt bet nesanāca un sachakarēju viņu bet otru nemaz nemēģināju...
Kā man tgd viņus izvlikt un kur es varētu dabūt visus tos blīvslēgus kas ir vajadzīgi ?
Un tur kur ir jautājuma zīmītes, tur ir jābūt tam bļivslēgam ? Vnk man tur nekā nebija... :D
Attachments
3893_z_new.jpg
takeshi

Post by takeshi »

Sxers wrote:Vajadzīga palīdzība, tika noskrūvēts stūres pastiprinātājs un pilnībā izjaukts :D
Man iekšā paliek divi blīvslēgi, vienu mēģināju izdabūt bet nesanāca un sachakarēju viņu bet otru nemaz nemēģināju...
Kā man tgd viņus izvlikt un kur es varētu dabūt visus tos blīvslēgus kas ir vajadzīgi ?
Un tur kur ir jautājuma zīmītes, tur ir jābūt tam bļivslēgam ? Vnk man tur nekā nebija... :D
sitas lietas tu vari meklet tikai manliekas pie dileriem un ito ja vini piedava! latbema, permalata, westselekt tur pazvani paintresejies! 8)
Image
Sxers

Post by Sxers »

Neticu, ka neviens neko tādu nav jau darijis...
Es zinu, ka ir tādi remont komplekti, bet nezinu kas tur ietilpst + nezinu ko darīt ar tiem diviem blīvslēgiem kurus es nevaru dabūt laukā... Man turpināt viņus kruķīt ? Vai ir jābrauc kkur speciāli viņus izpresēt/izvilkt ?
Un par zīmējumu, tur kur ir jautājuma zīmītes, tur blīvslēgs bija bet nebija otrajā pusē...
Ļoti vajadzīga plaīdzība, savādāk visur jābrauc ar riteni :-D
Oss

Post by Oss »

Pirms diviem gadiem pirku remonta komplektu pa 36 vai 38ls. Iekšā bija itkā visi nepieciešamie blīvslēgi, bet pats gan neko nemainīju un nemaz nenomainīju, tas remonta komplekts, ja nemaldos kkur ir vēl saglabājies.
takeshi

Post by takeshi »

zinu ja remkomplekts tik dargi maksa letak nopirkt lietotu stures reiku un ne4akaret galvi! :-D
Image
Post Reply