lukturi kas liekas bamperī atpakaļgaita un miglinieks
Moderator: gacciZm
lukturi kas liekas bamperī atpakaļgaita un miglinieks
kur dabūt tādus lukturus kurus liek bamperī (miglinieku un atpakalgaitu), priex amerikaanjiem?
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: lukturi kas liekas bamperī atpakaļgaita un miglinieks
Var dabūt kkādus universālos iekš: Divi Auto, Renoks, Autoresorsi, un bija vel kkāds veikals A7 veikalā.
Noteikti lukturi vajadzīgi, lai izietu skati!?
Ja tā, tad ieteiktu viņus pieskrūvēt kkā bamperim apakšā tīri uz skati un tad ņemt nost, lai nebojātu bamperu.
Ta darijam Subāriem, kas bija amerikāņi.
Noteikti lukturi vajadzīgi, lai izietu skati!?
Ja tā, tad ieteiktu viņus pieskrūvēt kkā bamperim apakšā tīri uz skati un tad ņemt nost, lai nebojātu bamperu.
Ta darijam Subāriem, kas bija amerikāņi.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
manam jau viņi iegriezti bamperī un viss baigi smuki kā oriģināli, vienīgais sanāca abus izbliezt
un nekur nevar dabūt tādus, lai gan likti Latvijā. iepirku skrūvējamus apakšā pa Ls 3 gab
uz tās pašas ielas kur favoriits kas tuvu pie maximas. ar tādiem ir redzēti ka arī braukā.
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Voicis wrote:manam jau viņi iegriezti bamperī un viss baigi smuki kā oriģināli, vienīgais sanāca abus izblieztun nekur nevar dabūt tādus, lai gan likti Latvijā. iepirku skrūvējamus apakšā pa Ls 3 gab
uz tās pašas ielas kur favoriits kas tuvu pie maximas. ar tādiem ir redzēti ka arī braukā.
Nu vari paskatīties manis nosauktajos veikalos, ja ir velme. Diez vai licējs būs baigo ameriku mēģinajis atklāt.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
divi auto nav:(. paskatiisos parejos.
par to ameriku. ir jau visadi risinajumi, pieskruvet pie apaksas (ka ir tagad un izskataas diezgan anaali
) un ielikt bamperii. esmu redzejis divu veidu, bet nevienus nesmu atradis veikalaa. skjiet ka buus jaaliek no jaunaa x-trail, pgaidaam vieniigie kas buutu OKK>
veel bija ebayaa, bet 30 ls par vienu lukturi
par to ameriku. ir jau visadi risinajumi, pieskruvet pie apaksas (ka ir tagad un izskataas diezgan anaali
veel bija ebayaa, bet 30 ls par vienu lukturi