Rudens izbrauciens ar kruīza kuģi!
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Juzix
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 0
Re: Rudens izbrauciens ar kruīza kuģi!
Slinkums paŗšķirstīt topiku, bet par biļešu $$$$ ir kāda nojausma?
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Juzix
Shura spinās meistarībā!!!Juzix wrote:12. pēc idejas der, jo ja nemaldos, tad tajā nedēļas nogalē ir četras brīvdienas (11.novembris)freimo wrote:Lieku uz starta 12'o novembri...
Manuprāt pietiekams laiks, lai laicīgi visu saplānotu un kalendārā atzīmētu šo w/e kā aizņemtu...
13. novembrī ir jāatstrādā 19. novembris, jo 18ajā mums tak valsts svētki!!!!
Pārceļamies uz 19. daumu?
Last edited by Juzix on 20 Sep 2010, 22:20, edited 1 time in total.
+1spiegs wrote:tirsāiz wrote:ja izbraukšana ir 5dien vai 6dien, tad tiem kam nav 21 gads ir jābūt 30 gadīgam pavadonim.mpb wrote:kā ir ar tiem, kuriem nav 21? nebija kaut kāds joks par 30 gadīgu pavadoni?![]()
:shuram_martā_21:
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- _dainis_
- Has thanked: 0
šodien noskaidroju kā ir ar biļetēm: viena kajīte (4 cilv.) ja izbrauc piektdienā maksā 130 Ls (C klases kajīte), bet ja brauc darbadiena (izņemot p-dienu) 80 Ls un C klases kajītes ir tikai uz kuģa "Festival"
Audi A3 1,8 tq 132kw
Nu, manuprāt, ja tiešām peldētu pēc gandrīz diviem mēnešiem, tad 1nu brīvu darbadienu tak var sakārtot
Prom jādodas darbadienas vakarā 17:30, viena diena pa Stokholmu, atgriešanās nākamās dienas 11:00, kad jau atkal var doties uz darbu...
Tad atkrīt arī vecuma ierobežojuma problēma, kam tā ir aktuāla...
Prom jādodas darbadienas vakarā 17:30, viena diena pa Stokholmu, atgriešanās nākamās dienas 11:00, kad jau atkal var doties uz darbu...
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
K-ko būsi pārpratis...jurci-s wrote:Liekas ka Freimo teicās ka kautko lētāki tur arī var izčekot un ja ir vel tā talink karte tad var vel atlaidi braucienam dabūt..
Es biļetes kārtoju caur iz
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Juzix
Piedāvā izbraukt 4dienā?freimo wrote:Nu, manuprāt, ja tiešām peldētu pēc gandrīz diviem mēnešiem, tad 1nu brīvu darbadienu tak var sakārtot![]()
iz wrote:
ja izbraukšana ir 5dien vai 6dien, tad tiem kam nav 21 gads ir jābūt 30 gadīgam pavadonim.
man liekas , ka to kam nav vēl 21 ir reāli maz, juziks mierīgi par viņiem visiem var uzņemties atbildību
un tas ko par cenām iemetu, tas ir ja izbraucam no 1dienas līdz 4dienai, 5dien būs dārgāk ap 120ls par b4 kajīti, ja rodas jautājums,kāpēc ir dārgāk, tad tas tāpēc, ka 5dien biļetes cena pati par sevi ir dārgāka nekā pārējās dienās.
standarta cenas var paskatīties šeit, cenas iekrāsotas atkarībā no izbraukšanas datuma, datumu krāsas nedaudz zemāk: cenas
respektīvi, kajītē ir 4 vietas, tad tas sanāk 30ls no cilvēka.
ja ir kas grib ņemt c4 kajīti, kajīte tāda pati kā b4, tik atrodas zēm auto klāja(pašā prāmja apakšā), tas tas ir 105ls par kajīti, tas ir, 4 vietas un tad no katra sanāk 26,25ls, tas vai ir jēga uz to iepist kapeiciņu, jau katram pašam jādomā.
tāpat arī par 155ls var dabūt 4 vietīgu kajīti ar lodziņu, tas ir, 38,75ls no cilvēka.
šīs cenas būtu ja izbrauktu 5dien no Rīgas.
šīm cenām šobrīd ir informatīvs raksturs un tās var vēl nedaudz mainīties atkarībā no cilvēku atsaucības
un tas ko par cenām iemetu, tas ir ja izbraucam no 1dienas līdz 4dienai, 5dien būs dārgāk ap 120ls par b4 kajīti, ja rodas jautājums,kāpēc ir dārgāk, tad tas tāpēc, ka 5dien biļetes cena pati par sevi ir dārgāka nekā pārējās dienās.
standarta cenas var paskatīties šeit, cenas iekrāsotas atkarībā no izbraukšanas datuma, datumu krāsas nedaudz zemāk: cenas
respektīvi, kajītē ir 4 vietas, tad tas sanāk 30ls no cilvēka.
ja ir kas grib ņemt c4 kajīti, kajīte tāda pati kā b4, tik atrodas zēm auto klāja(pašā prāmja apakšā), tas tas ir 105ls par kajīti, tas ir, 4 vietas un tad no katra sanāk 26,25ls, tas vai ir jēga uz to iepist kapeiciņu, jau katram pašam jādomā.
tāpat arī par 155ls var dabūt 4 vietīgu kajīti ar lodziņu, tas ir, 38,75ls no cilvēka.
šīs cenas būtu ja izbrauktu 5dien no Rīgas.
šīm cenām šobrīd ir informatīvs raksturs un tās var vēl nedaudz mainīties atkarībā no cilvēku atsaucības
Biju domājis nevis ka tu vari dabūt lētak, bet ka tu teici ka ir iespēja dabūt kautko bik lētāku..freimo wrote:K-ko būsi pārpratis...jurci-s wrote:Liekas ka Freimo teicās ka kautko lētāki tur arī var izčekot un ja ir vel tā talink karte tad var vel atlaidi braucienam dabūt..![]()
Es biļetes kārtoju caur izun viņš jau te ~ cenas minēja...
Es domāju, ka darba dienā būtu labi, visi var tikt, un cena arī mainās!
Un tiešām kā "freimo" teica, ja braucam gandrīz pēc 2 mēnešiem, tad varētu sarunā brīvdienu, un būtu reali kruta

Un tiešām kā "freimo" teica, ja braucam gandrīz pēc 2 mēnešiem, tad varētu sarunā brīvdienu, un būtu reali kruta
Biķi offtopiks, bet pa tēmu - sanāk, ja es gribu ar ģimeni aizbraukt, tad man vēl kāds jāņem līdzi? jo dēlam līdz 21 vēl tālu jāaug, un man līdz 30 arī vēl laika daudz. 
Rallijs beidzies - punktu nav...
- Lambertino
- Has thanked: 0
IZ vai vari noskaidrot, kādas ir iespējas pa datumiem?
Mans piedāvājums būtu pēc divām nedēļām.
Būtu labi, ja varētu noorganizēt šo lietu, jo Tev ir vislielākā saistība
Mans piedāvājums būtu pēc divām nedēļām.
Būtu labi, ja varētu noorganizēt šo lietu, jo Tev ir vislielākā saistība

man tuvākā mēneša laikā toč nespīd, izrādās, ka pasei termiņš beidzies + Zīļukam TA jāiet... visu nevar gribēt, lai arī vēlme braukt ir.
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.