Es Tevi redzēju 22
Moderator: Juzix
Re: Es Tevi redzēju 22
ar ko tu brauc? nekad neredzu Tevi!Arc wrote:Tevi atkal redzēju pie draudzenes mājasCh. wrote:chau al13n!![]()
(Archins)

Vienīgi kkad pagājšnedēļ ielas malā pie mājas umka stāvēja..
Sodit slidgultnus uz spiediena
Jap pagājušo nedēļ braujāju ar /// šodien biju arCh. wrote:ar ko tu brauc? nekad neredzu Tevi!Arc wrote:Tevi atkal redzēju pie draudzenes mājasCh. wrote:chau al13n!![]()
(Archins)![]()
Vienīgi kkad pagājšnedēļ ielas malā pie mājas umka stāvēja..

ak tad re kā!
visu laiku hvz kāpēc likās ka tas nummurs, kuru kkad nosauci stāv uz sudrabota VW passat varianta. Un par šo behu tā arī nebiju iedomājies, kam no jelgavniekiem viņa varētu piederēt. Karoch galva tagad savilkās paralēles.
pārējiem sorry par

pārējiem sorry par

Sodit slidgultnus uz spiediena
Ghh.. Citreiz uzzvaniet man ja redzat, ka esmu auto zem zīmes atstājis.karlis wrote:psiharno parkojās ķīpsalā pie peldbaseina. veicās, ka, sakarā ar būvdarbiem, poļicija nav manīta visu nedēļu tur

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Tikko pa logu novērots Hazel!
Ilgi parkojās, ilgi krāva ārā visādus maisiņus un knapi aiznesa!
Palīdzēt nevajadzēja? 
P.S. Bembim labais miglinieks nedeg.

Lai galva vēl vairāk pavelkās, jo VW ir melnsCh. wrote:ak tad re kā!visu laiku hvz kāpēc likās ka tas nummurs, kuru kkad nosauci stāv uz sudrabota VW passat varianta. Un par šo behu tā arī nebiju iedomājies, kam no jelgavniekiem viņa varētu piederēt. Karoch galva tagad savilkās paralēles.
![]()
pārējiem sorry par

sorry par

(archins)
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Šodien biķeros Hals, aix, fii, waldmenz, EK, rssf, 1/2 Lambertino un gan jau vēl kāds!
Jā, Jā, bij tāda lietaMelnais wrote:Tikko pa logu novērots Hazel!Ilgi parkojās, ilgi krāva ārā visādus maisiņus un knapi aiznesa!
Palīdzēt nevajadzēja?

Brīvdiena, mājas darbi

PS.
Varēji jau uzbļaut no loga, lai redzu, kur dzīvo

Un jā, pamanīju, drīz braukšu uz skati, tad sataisīs

Da labi, es biju tikko pamodies un izpūris, būtu tevi vēl nobiedējis, kā veca ome!Hazel wrote:Jā, Jā, bij tāda lietaMelnais wrote:Tikko pa logu novērots Hazel!Ilgi parkojās, ilgi krāva ārā visādus maisiņus un knapi aiznesa!
Palīdzēt nevajadzēja?
P.S. Bembim labais miglinieks nedeg.Gribēju smuki, slīpi gar apmali apstāties
Brīvdiena, mājas darbi![]()
PS.
Varēji jau uzbļaut no loga, lai redzu, kur dzīvo
Un jā, pamanīju, drīz braukšu uz skati, tad sataisīs, paldies.