Patīk tomēr arī tie ātrumi, kas ir RSS. Lai arī ar audi neko mega nav iespējams sasniegt, bet tomēr tā braukšana patīk labāk, nevis ziemā meklēt saķeri utt

mhm. to var redzeet peec daliibu njemosho sportistu un atbalstiitaaju daudzuma...gt99 wrote:Paratrooper piecreiz izlasi. Rihy ar savu maku balso par ātrām sacīkstēm.Rihy wrote:Patīk tomēr arī tie ātrumi, kas ir RSS.Organizators, kurš rīko drošas sacīkstes paliek ar garu degunu.
ja rīkošu, tad tikai kādu gonku "savējiem"Wu-Ryder wrote:mpb wrote:pagājuši gad, rīkojot gonku Spilvē, pats sapratu, ka pa lēto gonku uztaisīt nevar, ja grib noīrēt labu trasi, trasi sagatavot, sagādāt balvas un kaut ko arī nopelnīt. rīkot sacensību seriālu un neko nenopelnīt liekas apsurdi. es toč neko tādu nedarītu. šeit pie tam klāt nāk vēl license no laf`a, medicīniskais personāls, ugunsdzēsēji.Lambertino wrote:Troop - pa lielam ir tā, ja ja neskrien pēc mega rezultāta, tad ziemas sprintos (pie nosacijuma, ja ir sniegs) ir īstā vieta, kur auto nesalauzīsiProtams, vienmēr pastāv iespēja k kur iebraukt, arī tajā pašā gumahā tas jau ir izdarīts.
![]()
A par lietu ar naudu - sprinti tiešām ir bijuši padārgi. Ja brauc rezultātos (pat neiet runa par trijnieku), tad vēl ir gandarījums, bet tīri, lai pataisnotu rokas un vienlaicīgi samērītos ar lielajiem puišiem, ir jāiztērē ap 35lvl par pāris apļiem trasē...
Šogad cerams, ka ar kautko Jūsu pusē uzrīkosi?![]()
:shura_melnu_muti_skruvē_Q_arī_jubilejas_modeli:
gt99 wrote:Paratrooper piecreiz izlasi. Rihy ar savu maku balso par ātrām sacīkstēm.Rihy wrote:Patīk tomēr arī tie ātrumi, kas ir RSS.Organizators, kurš rīko drošas sacīkstes paliek ar garu degunu.
Nu redz, 50:50 un līdz ar to tas nav TIK droši priekš auto. Un pats zini cik daudzi katrā gonkā apskādējas.gt99 wrote:Wu-Ryder wrote: SpoilerShow SpoilerShowčetros gados pāris skrāpējumi buferiem bijuši. Un mēs ar ielas autiņu braucām. Nekādu treileru utt. Toziem šis auto bija Fii daily driver.
Ar maku balsoju par ātrām trasēm? Ar to, ka maksāju vienu summu gan par RSS, gan par ziemas sprintu, bet izvēlos RSS?gt99 wrote:Paratrooper piecreiz izlasi. Rihy ar savu maku balso par ātrām sacīkstēm.Rihy wrote:Patīk tomēr arī tie ātrumi, kas ir RSS.Organizators, kurš rīko drošas sacīkstes paliek ar garu degunu.
Man likās es pārskatījos,ka tas ir jubilejas modelisWu-Ryder wrote:
Šogad cerams, ka ar kautko Jūsu pusē uzrīkosi?![]()
:shura_melnu_muti_skruvē_Q_arī_jubilejas_modeli:
Šodien saņemu ielas nišpas rally2000 bez radzem, ar E markejumu. Atļauts piedalities ceļu satiksmē. Tik un tā nedrikst braukt ziemas sprintā?Rihy wrote:Tak vajag palasīt to nolikumu un ratos, kas rakstīts. Kā arī te. Ar nišpām varēs tikai Kuldīgas kausā braukt. Citur nē.
Šo 6dien, biķerniekos RTK kauss, sīkāk šeit viewtopic.php?f=7&t=12053gintsk wrote:Nišpu piegriešana ir mudinājusi mani sarosīties. Lūkošu kaut kur piedalīties.
Kādas ir opcijas Rīga+70km?
Man nav intereses par čempionāta ieskaiti. Bet sacīkstes gribās. Pie tam man 333 neiet pie sirds - vismaz ne uz kartodroma.gt99 wrote:Tikai 333 kauss, ja interesē sacensības, kas beigās iet čempionāta ieskaitē. Startēs 26. decembrī.gintsk wrote:Nišpu piegriešana ir mudinājusi mani sarosīties. Lūkošu kaut kur piedalīties.
Kādas ir opcijas Rīga+70km?
http://www.laf.lv/laf/wp-content/upload ... 010_11.doc