cik vari panest tik var nemtKrish wrote:Aizmirsu uzjautāt pašu galveno jautājumu ... cik daudz alkohola un piedavas* drīkst ņemt līdzi ?![]()
*piedevas - uzdzeramais un ēdamais

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
cik vari panest tik var nemtKrish wrote:Aizmirsu uzjautāt pašu galveno jautājumu ... cik daudz alkohola un piedavas* drīkst ņemt līdzi ?![]()
*piedevas - uzdzeramais un ēdamais
Rihy wrote:Tad paliekam pie tā, ko norunājām mītā? Piesakam vakariņas 6dien vakarā pa tiem 9 ls?
howitzer wrote:Pēdējo reizi braucu šajā pavasarī ([censored], labāk nemaz nebūtu braucis...) un aptuveni tā arī uzvedos, kā biju aprakstījis.
Protams, es domāju, ka nu visiem takš saprāta pietiek, ielikt savu atpogāto aliņu azotē, ja pretim slāj kāds kuģa darbinieks, bet nu nav, nav tur nekas īpaši briesmīgs.
Kādu stundiņu pavērojiet leišus un tad jūs sapratīsiet, ka visa tā jūsu aliņu sūkšana uz klāja ir vieni vienīgi bērnu šļupsti!![]()
![]()
![]()
Atgadījums iz viena no maniem braucieniem:
Braucu viens pats, pasēdēju vakarā tajā priekšnesumā, izdzēru pāris aliņus un devos uz kajīti gulēt.
Paspēlēju drusku PSP, izdzeru aliņu un atlūztu.
Te pēkšņi, nakts vidū - TRAUKSMES SIGNĀLS!!!
[censored], tā pārmīzis es nekad nebiju, visu darīju, kā instrukcijā teikts, paņēmu mantas, ietinos segā un ar drebošu sirdi, un mīkstām kājām devos ārā no kajītes un ko es redzu?
[censored] - gaitenī kādi 3 pārdzērušies leiši, viens apenēs atrubījies uz grīdas, pārējie divi pīpē gaitenī pie dūmu detektora un pieduras pie tā, kā tas daikts pīkst!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kopš tās dienas es Lietuvu ienīstu, kā valsti!
es nē - es nespēšu apēst tik daudz, lai man tas būtu izdevīgi :shura_riis_buterbrodus: aiwa:Lm` wrote:Rihy wrote:Tad paliekam pie tā, ko norunājām mītā? Piesakam vakariņas 6dien vakarā pa tiem 9 ls?itkā jau var, būs mazāk maķīša pārtika jāēd
Jap, sūti PMRihy wrote:Nu imho Es, Dzonijs, Lm, Krish ar izteica atbalstu, tad nu mēs laikam rezervējam vakariņas 6dien!!
Pareizi? Var sūtīt PM iz??