ar to noteikti ikdienā nepārvietošosrrrainis wrote:Tev jau vēl paliek Golfs

redzēs kas un kā būs. ja būs nopietns pircējs par tādu summu, tad atdošu, ja nē, tad nē
ar to noteikti ikdienā nepārvietošosrrrainis wrote:Tev jau vēl paliek Golfs
jā, bet es paliku bez priekšējām, līdz ar to gandrīz bez bremzēm. un tā bija abos gadījumos. un gribētu redzēt cik no visiem šoferiem ir tādi, kuri katru reizi bremzē ar domu, ka pat paliekot tikai ar ručņuku, paspēs apstātiesRoDeO wrote:tak ja pliist bremzu slauka tad paliek tak otras ass bremzes! un vel rucciniks!
a nezini kur dabut no 280 w123 sadalitaju>>
mhm, visi gudri, kameer pashiem taa nenotiekRoDeO wrote:tak ja pliist bremzu slauka tad paliek tak otras ass bremzes! un vel rucciniks!
a nezini kur dabut no 280 w123 sadalitaju>>
neapmulsu ne pirmajā, ne otrajā reizē, bet tas lietas būtību nemaina. ja būtu bijis kaut kur strauji jāapstājas, nez vai būtu viss tik jauki. gan jau nāktos stūrēt apmalē iekšā vai kaut kā tamlīdzīgi. bet viss labs, kas labi beidziesParaTr00per wrote:mhm, visi gudri, kameer pashiem taa nenotiekRoDeO wrote:tak ja pliist bremzu slauka tad paliek tak otras ass bremzes! un vel rucciniks!
a nezini kur dabut no 280 w123 sadalitaju>>nu paguut nospiest bremzi otrreiz un peectam veel ruchnjiku - tas ir jaatreneejas.
stresa situaacijaa parasti no taa nekas nesanaak. man reiz mazda palika bez bremzeem, pie maajas. ar otro spiedienu apstaajos, bet paskreeju savam celjgalam garaam. taa kaa... nau tik vienkaarshi...
viss aizgāja bez remontēšanas. vairs nekādas problēmas.Lambertino wrote:Skaties, ka maģim nav sagājuši uz īsto audio vadi. Tādā gadījumā maģiem parasti ieslēdzās aizsardzība
man jau šķiet, ka man lambda nemaz navBriedis wrote:Nebūtu slikti arī lambdas zondi pārbaudīt.
Sliktas sveces vai vadi arī var patēriņu ietekmēt.
Tukšgaitas vārsts, moška kāda truba kaut kur atrauta, man tas pats bija, kad aizmirsu pie tukšgaitas vārsta vienu trubiņu pielikt.mpb wrote:ja tukšgaitā staigā apgriezieni, vainīgs tukšgaitas vārsts? ir tā, ka viņi nevis peld, bet paceļas, tad strauji zemu nokrīt, uz slāpšanas robežas, uzdod gāzi, iesprūst atkal par augstu u.t.t.
ja auksts motors mitrā laikā pie uzsākšanas ģībst nost, vainīgi svečvadi?
un vēl... kam lai atrāda to brīnumu, ir neadekvāti augsts degvielas patēriņš arī ļoti prātīgi braucot
šitā babka nekam neder... pēc viņas visi sūdi arī sākās.Android wrote:Vēl variants - nofotografē auto, aizsūti bildi uz [email protected] un viņa pēc fočenes noņems ļauno patēriņu un nokodēs auto pret rūsu uz 2 gadiem.
Ja vēl palaistīsi uz kapota kreisā priekšējā stūra baldriānu novārījumu, kuram pievienots starpsezonas dadža lapa, kura noplūkta otrajā mēness fāzē, tad no rītiem nesvīdīs ciet logi, riepās ziemas gaiss turēsies kā nākas, un arī nebūs risks, ka salocīsi tosolu.
P.S. Vispār labāk aizbrauc tomēr uz servisu.