Android, vai Tēriņu ielas luksafori tā arī tiks atstāti naktīs strādājot? Tas ir diezgan bezjēdzīgi naktīs tur stāties, ne tur baigā satiksme tad, ne cilvēku!
Rihy wrote:Android, vai Tēriņu ielas luksafori tā arī tiks atstāti naktīs strādājot? Tas ir diezgan bezjēdzīgi naktīs tur stāties, ne tur baigā satiksme tad, ne cilvēku!
Tēriņu iela ir Rīgas teritorijā, tāpēc nevaru atbildēt. Principā vari uzrakstīt iekš www.rdsd.lv - viņi īstenībā ir diezgan atsaucīgi uz ierosinājumiem. Vēl labāk - ja nepaslinkosi un uzrakstīsi papīra formā vēsstuli - uz to viņiem ofic jāatbild. Esmu tādā veidā no viņiem šo to panācis
Rihy wrote:Android, vai Tēriņu ielas luksafori tā arī tiks atstāti naktīs strādājot? Tas ir diezgan bezjēdzīgi naktīs tur stāties, ne tur baigā satiksme tad, ne cilvēku!
Tēriņu iela ir Rīgas teritorijā, tāpēc nevaru atbildēt. Principā vari uzrakstīt iekš http://www.rdsd.lv - viņi īstenībā ir diezgan atsaucīgi uz ierosinājumiem. Vēl labāk - ja nepaslinkosi un uzrakstīsi papīra formā vēsstuli - uz to viņiem ofic jāatbild. Esmu tādā veidā no viņiem šo to panācis
par visaadiem izkritushiem aku vaakiem, nokritushiem kokiem utt steidzamaakaam lietaam vajag zvaniit 80003600, visu diennakti straadaa(vismaz straadaaja kaadu laiku atpakalj, mosh kkas atkal apgriezts)
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
kas tas pa dīvaino luksaforu uz kalpaka bulvāra, jau tur kādus mēnešus 2us tusējas, kopskaitā tajā mazajā krustojumiņā ir sastellēti, ja nemaldos gandrīz 10 luksafori,ieskaitot gājēju, bet tā arī viņi nestrādā tik midžina dzeltenu un viss