Lambertino wrote:Jau vajag, jo priekšã k kas grab
A tãs sviras labãk nevajag restaurët? Emkai teiksim es šaras restaurêju, bija lêti un izturìgi. Vienu norestaureju jau pašä sãkumã un tâ arì četrus gadus nobraukãju un vis bija gerai
Man bija tā - visu laiku mainīju, un visu laiku kaut kas grabēja. Kā man paskaidroja pieredzējušāki cilvēki - ja gribi lai negrab, nomaini visu stūri (tb visas sviras tajā stūrī) un tad kādu brīdu būs miers tajā stūrī. Ja maina pa vienai, tad pēc vienas sviras nomaiņas sāk grabēt nākamā. A maksā tās sviras sākot no 40Ls/gab
A tãs sviras labãk nevajag restaurët? Emkai teiksim es šaras restaurêju, bija lêti un izturìgi. Vienu norestaureju jau pašä sãkumã un tâ arì četrus gadus nobraukãju un vis bija gerai
Man bija tā - visu laiku mainīju, un visu laiku kaut kas grabēja. Kā man paskaidroja pieredzējušāki cilvēki - ja gribi lai negrab, nomaini visu stūri (tb visas sviras tajā stūrī) un tad kādu brīdu būs miers tajā stūrī. Ja maina pa vienai, tad pēc vienas sviras nomaiņas sāk grabēt nākamā. A maksā tās sviras sākot no 40Ls/gab [/quote]
forshi dzeki ja pirms chetriem pieciem gadiem taa teica, tad vel saprotu ...
Android wrote:Man bija tā - visu laiku mainīju, un visu laiku kaut kas grabēja. Kā man paskaidroja pieredzējušāki cilvēki - ja gribi lai negrab, nomaini visu stūri (tb visas sviras tajā stūrī) un tad kādu brīdu būs miers tajā stūrī. Ja maina pa vienai, tad pēc vienas sviras nomaiņas sāk grabēt nākamā. A maksā tās sviras sākot no 40Ls/gab
vo vo.. mans fāters gadus 4us atpakaļ pārsēdās no B4 uz A4... pirmo gadu bija kaifā Tad pamazām sākās regulāras investīcijas alumīnijā...tiesa gan retākas kā menešreizes, bet tikpat neizbēgamas tagad ilgojas pēc B4
nu nav tās sviras vairs tik dārgas
ja nu vajag ko tad varu sadabūt pa megaatlaidēm sviras
un ir arī viens kekss kas pa lēto restaurē
taka ja nu kas tad PM
Man bija tā - visu laiku mainīju, un visu laiku kaut kas grabēja. Kā man paskaidroja pieredzējušāki cilvēki - ja gribi lai negrab, nomaini visu stūri (tb visas sviras tajā stūrī) un tad kādu brīdu būs miers tajā stūrī. Ja maina pa vienai, tad pēc vienas sviras nomaiņas sāk grabēt nākamā. A maksā tās sviras sākot no 40Ls/gab
forshi dzeki ja pirms chetriem pieciem gadiem taa teica, tad vel saprotu ... [/quote]
No manas pieredzes arī tieši tā arī ir. Bet nu nomainot visu komplektiņu iet pie 1,5 - 2 gadi
Alien wrote:nu nav tās sviras vairs tik dārgas
ja nu vajag ko tad varu sadabūt pa megaatlaidēm sviras
un ir arī viens kekss kas pa lēto restaurē
taka ja nu kas tad PM
Pa lēto ta pa lēto, bet alumīnija piekare tomēr, cik zinu, birst biežāk nekā tērauda.
howitzer wrote:Izskatās tīri simpātisks, šim sudraba krāsa labi izskatās.
Cik noskrējiens?
p.s. - man vienmēr patikuši tie rūtainie beņķi! :andrejsala_[censored]:
Ja Tu domā tos mazos cipariņus, kuriem - gribi, tici, negribi netici, tad tie rāda 208000km, bet ja vajag, varu samainīt
Juzix wrote:Sveikts ar labu ekomobīli!
Kāds numurs tagad uz jubiļeikas stāv?
HO-8091
Pauliic wrote:labs gads un komplektācija
lai labi ripo
garajiem gabaliem prasītos vēl padlakotņiks un kruīzs
Šīs tieši ir tās lietas, ko ļoti gribu implantēt
Kāds moš var padalīties ar kādu info, cik viegli/grūti ir kruīzu ielikt
jurci-s wrote:Es teiktu ka ļoti simpātisks auto. Es pac ar uz tādu skatos, draugiem ir tāds 1.9tdi un ir super auto un arī patēriņš, vienīgi tas čeindžers glupā vietā
Arī iesākumā skatījos ar šķību aci uz to čendžeri, bet blakussēdētāji, saka, ka vispār netraucē un diskus arī ērti ir nomainīt (cik nu es viņus mainīšu, bet tomēr)
ar 200000km naak 2007.gada Audi diizelji no Vaacijas
Slinkums lasiiit, bet liekas ka restaureet nevajag! Uzzvani uz sensonu, un pasaki ka esi no !atrums serviss! firmas un lai pasaka cenu, jo restauretas ir suudi!
unobtainable wrote:Slinkums lasiiit, bet liekas ka restaureet nevajag! Uzzvani uz sensonu, un pasaki ka esi no !atrums serviss! firmas un lai pasaka cenu, jo restauretas ir suudi!
Te Nr24 no draudzenes akaunta!
Pamato lūdzu savu teikto, kāpēc restaurēti lodbalsti ir mēsls???
unobtainable wrote:Slinkums lasiiit, bet liekas ka restaureet nevajag! Uzzvani uz sensonu, un pasaki ka esi no !atrums serviss! firmas un lai pasaka cenu, jo restauretas ir suudi!
Cik bijushi restauretie,neviens nav tureejis slodzes, + jauns ir jauns! Pie tam jauns nemaksa kosmosu!
Cik bijushi restauretie,neviens nav tureejis slodzes, + jauns ir jauns! Pie tam jauns nemaksa kosmosu!
Ne šito dzirdot man nāk smiekli, ka restaurētā netur necik
Atceros vēl daudzus gadus atpakaļ, AR veda restaurēt tās ķegas un tirgoja kā jaunas.
Ir bijusi saskarsme ar Ropažu ielā restaurētajām ķegām, neko sliktu nevaru pateikt, tur ilgāk kā jaunas.
Lamber, smuks aparāts Lai tev labi
Bet man tie C4 bundža A6 tīkamāk pie sirds iet