pa pusgadu kopš nopirku ir norullēc ap 25k kmJuzix wrote:Tu gada laikā ar to auto par 1k km nobrauc?
laikam izbraukts viss 25 gadu resurss

pa pusgadu kopš nopirku ir norullēc ap 25k kmJuzix wrote:Tu gada laikā ar to auto par 1k km nobrauc?
man nav ko teiktAlien wrote:pieliku sūkni
nomira starterim ievilcējs![]()
![]()
šovasar šitas tikai taps par TDSlaurisko wrote:Nepagaja ne pus gads ka kaimiņu servisā ieraudziju milzīgu melnu mākoni no TDS!
Tad jau ļitaku kapeiku varēs iztērēt lielākā turbā!!!Alien wrote:kompresija irhowitzer wrote:Kompresija ir?
motors palika vecais
iztērēju gripāhowitzer wrote:Tad jau ļitaku kapeiku varēs iztērēt lielākā turbā!!!Alien wrote:kompresija irhowitzer wrote:Kompresija ir?
motors palika vecais![]()
Nu [censored]!Alien wrote:iztērēju gripāhowitzer wrote:Tad jau ļitaku kapeiku varēs iztērēt lielākā turbā!!!Alien wrote:kompresija irhowitzer wrote:Kompresija ir?
motors palika vecais![]()
un rēķinos
viss būshowitzer wrote: Nu [censored]!![]()
Kā tad mēs kašiņu ņemsim ar otro ātrumu?
tu kko bildē ar? Nav redzētas Tavas bildes.Alien wrote: iztērēju gripāun rēķinos
taka aparāta man vairs nav tad sabildēt kauko ir pagrūtiomulis wrote:tu kko bildē ar? Nav redzētas Tavas bildes.Alien wrote: iztērēju gripāun rēķinos
Alien wrote:taka aparāta man vairs nav tad sabildēt kauko ir pagrūtiomulis wrote:tu kko bildē ar? Nav redzētas Tavas bildes.Alien wrote: iztērēju gripāun rēķinos
šodien nomazgājuRekords wrote:Alien wrote:taka aparāta man vairs nav tad sabildēt kauko ir pagrūtiomulis wrote:tu kko bildē ar? Nav redzētas Tavas bildes.Alien wrote: iztērēju gripāun rēķinos
Nākošnedēļ 100% ka piebraukšu, var ko sabildēt