Jūrmalas apvedceļā bedres pazudušas

Moderator: omulis
Jo uzsniga sniegs?Alien wrote:respect
Jūrmalas apvedceļā bedres pazudušas
Tieši tā. Tā parasti daruemsinjsh wrote:es gan kad bembi izvilkšu ārā no ziemas miega nosēdināšu līdz zemei lai es ātri nevaru pabraukt un ta lēnām čunčinot abraukšu visas bedres![]()
Tur nekad nav bijis foršifamily guy wrote:mmhm,.nav forši vairs tur
Ja brauc pa kreisās joslas pašu kreiso malu, tad ir vēl +/- OKMartinss wrote:Ja agrāk tur varēja pilotēt pa kreiso joslu, tad tagad arī tur ir pilnīgs pisec, viss pateicoties tiem idiotiem, kas savas debīlās trubas mainīja, pie tam divas reizes.
katru pavasari uzrodas un katru rudeni pazūdMartinss wrote:Cik sen uz Jūrmalenes ir zīme max atļautais ātrums 100km/h?
Ne_irsJuzix wrote:katru pavasari uzrodas un katru rudeni pazūdMartinss wrote:Cik sen uz Jūrmalenes ir zīme max atļautais ātrums 100km/h?
Nu jā, jo man tāds pilnīgs WTF bija, kad ieraudzīju, domāju, ka acis nerāda, bet tad pie inbox halles, vēlviena 100 zīme.Android wrote:Ne_irsJuzix wrote:katru pavasari uzrodas un katru rudeni pazūdMartinss wrote:Cik sen uz Jūrmalenes ir zīme max atļautais ātrums 100km/h?
100 nebija parādījies kopš etak 2005. vai 2006. gada. Tagad pieņēma lēmumu uzlikt. Vēl būs uz A6 posmā vai nu no Salaspils līdz Ogrei, vai arī no Ikšķiles līdz Ogrei. Un vēl ir doma tādu uzlikt uz A1 Saulkrastu apvedceļā.
DeeCee: žēl ka tur klāt nav GPS koordinātas datorlasāmā formātā. Tad varētu kādu nebūt bedru brīdinātāju priekš telefona uztaisīt. Ari izdruku rokā nav forši brauktDeeCee wrote:ja nu kaads Riigaa kko pamana, var nozinot, var arii paskatiities bedru sarakstu
http://www.rdsd.lv/?ct=bedriites
labaak skatiities uz celju, taa droshaak pamaniit bedres, arii taas, kas nau bedru saraxtaa veelanarhists wrote:DeeCee: žēl ka tur klāt nav GPS koordinātas datorlasāmā formātā. Tad varētu kādu nebūt bedru brīdinātāju priekš telefona uztaisīt. Ari izdruku rokā nav forši brauktDeeCee wrote:ja nu kaads Riigaa kko pamana, var nozinot, var arii paskatiities bedru sarakstu
http://www.rdsd.lv/?ct=bedriites