Tagad tik jāsadabon pareizās riepas, jāizbrauc pakaļ vāciņiem (pārdevējs aizmirsa paņemt līdzi), bish jāpapulē un būs stīgā!
Archuk, tālāk neskaties

jāa, izmērs tāds ir.nauris wrote:a kas šīm riepām vainas? vai pareizi saskatīju ka izmērs ir 215/45/17?
ok! ja uzmērīšu, bet strīķēsies, došu Tev ziņu!nauris wrote:nu man kā reiz 2vas noderētu tāda izmēra.proķis izskatās ok. padod kādu info ja izdomā ko darīt ar tām riepelēm

Tirgot es viņus tirgoju, BET otrdien dodu mašīnu prom un ņēmējs ņem ar visiem diskiem. Ja viņš tomēr kkādu x apstākļu dēļ nepaņems, tad vecie turpinās tirgoties. Tiem platumi 7,5j un 8,5j.Android wrote:Sk. A tie iepriekšējie kas bija - tos tirgo? Kādi tiem platumi?
es pats arī nesaprotu*Sicram wrote:Ev Ch ? atkal e36 pārdodas vai kā ? Es nesaprotupastāsti man sīkāk
a [censored] bembjiem kompresiju mēra.. ir taču jābrauc / jādrifto :želeja: :jelgava:Ch. wrote:es pats arī nesaprotu*Sicram wrote:Ev Ch ? atkal e36 pārdodas vai kā ? Es nesaprotupastāsti man sīkāk
auto izņēmu no tirgošanās, sarunāju krāsotāju utt, kad viens powerists atrakstīja un prasīja vai vēl tirgoju. Atbrauca apskatījās un patika. 2dien vēl samērīs kompresiju un ko tur vēl ne un ja viss būs ok ņems ciet.