Ieraudzīju es tevi šodien MunKy uz Pērnavas un Brīvības stūra. Griezos no brīvībenes pa kreisi uz pērnavas ielu. Izmetu cik garu roku vien varēju, a tu mani nepamanīji (biju ar reno)
dafka wrote:Ieraudzīju es tevi šodien MunKy uz Pērnavas un Brīvības stūra. Griezos no brīvībenes pa kreisi uz pērnavas ielu. Izmetu cik garu roku vien varēju, a tu mani nepamanīji (biju ar reno)
es tik dur taisni... nepamanīju parasti apkārt nekur neskatos
šonakt uz 11. novembra krastmalas redzēts psih-arno, mazliet vēlāk Juzix darbojoties ar fotoaparātu, mazliet tālāk Vecrīgā redzēts Krish ar kaut kādu personu diskutējot, tur pat laikam, ka Martins sierra, un citā iestādē redzēts Cibinsh darbojoties ar fotoaparātu!
_dainis_ wrote:šonakt uz 11. novembra krastmalas redzēts psih-arno, mazliet vēlāk Juzix darbojoties ar fotoaparātu, mazliet tālāk Vecrīgā redzēts Krish ar kaut kādu personu diskutējot, tur pat laikam, ka Martins sierra, un citā iestādē redzēts Cibinsh darbojoties ar fotoaparātu!
Jap, tur pat arī blakus Krisha opelis un Sicram baltais gulbis, protams ja nebija jau aizbraucis prom.
_dainis_ wrote:šonakt uz 11. novembra krastmalas redzēts psih-arno, mazliet vēlāk Juzix darbojoties ar fotoaparātu, mazliet tālāk Vecrīgā redzēts Krish ar kaut kādu personu diskutējot, tur pat laikam, ka Martins sierra, un citā iestādē redzēts Cibinsh darbojoties ar fotoaparātu!
Jap, tur pat arī blakus Krisha opelis un Sicram baltais gulbis, protams ja nebija jau aizbraucis prom.
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
Kā Tev patika smiltiņas klubā?
Juzix satikts, paldies par autoceļu atlanta izmantošanu.