Šitas tāds akurāts.Guntijs wrote:Man jau vnk pats auto patīk un galīgi nevēlos standartiņu, jo tad no mācībniekiem atšķirt nevar
Reku, džeks piedūries šī modeļa taisīšanā - nezinu, man jau patīk...
http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... 23054&st=0
Līdzīgi kā staigāt ar pliku 32cm garu krānu - neērti, bet toties visi skatāsFocus wrote:... bet toties KĀ IZSKATĀS un KĀ VISI SKATĀS
Android wrote:Līdzīgi kā staigāt ar pliku 32cm garu krānu - neērti, bet toties visi skatāsFocus wrote:... bet toties KĀ IZSKATĀS un KĀ VISI SKATĀS
Īstenībā ikdienai labāk modernu stock autiņu, bet vaļaspriekam - dajebko, kas patīk.... tikai man kaut kā arī nesanāk - bora arī bija domāta ikdienai
man, aiz nav ko darīt, divi jautājumi:Guntijs wrote:Man jau vnk pats auto patīk un galīgi nevēlos standartiņu, jo tad no mācībniekiem atšķirt nevar
Reku, džeks piedūries šī modeļa taisīšanā - nezinu, man jau patīk...
http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... 23054&st=0
man, aiz nav ko darīt, divi jautājumi:
Guntijs wrote:
1) Auto ir superizturīgs - braucu jau 3 gadus un nav tā, ka baigi taupu - braucu dinamiski - esmu nomainījis 1 gultni un viss.
Nu re. Tagad saprotu, ka Tu esi visnotaļ praktiskas dabas cilvēks, un pilnībā Tev varu piekrist šāda auto raksturojumam (cik nu gadījies pašam saskarties ar Toyotām). Tad kāpēc praktiskam cilvēkam jāfišās ar kaut kādiem tur diskiem, sēdinājumiem un tamlīdzīgām h...ņām?Guntijs wrote:Kas man patīk?
Man patīk, ka:
1) Auto ir superizturīgs - braucu jau 3 gadus un nav tā, ka baigi taupu - braucu dinamiski - esmu nomainījis 1 gultni un viss.
2) Auto ir mazs, ņiprs un daudz maz ok iet - ar 110zs un 250Nm griezi pa Rīgu baigi ok ir + Ar vienu čipiņu, ko uzlikšu drīz būs ~140Zs, kas noteikti jau ir ok.
3) Dinamisks, bet tomēr ekonomisks - Vidējais patēriņš ar manu braukšanu, ko nevarētu saukt par mierīgu, pa Rīgu ir 5.2l/100km
4) Lētas detaļas - gan labas, gan ne tik labas - tik un tā lētas.
5) Ir -20kg, lai būtu lielais ceļa nodoklis
6) Nu laikam jau arī darbojas 3. sievietes spēks
DimanC wrote: p.s. feelfree, ne visas mašīnas ir vācijā taisītas, kurām reizi sezonā puse detaļu jānomaina.
Ko tas dod? Auto ir kā apavi - nolieto, met ārā, nevis kā ōpis vienus nopērc un visu mūžu smērē, lai uz baznīcu aizietu.feelfree wrote:DimanC wrote: p.s. feelfree, ne visas mašīnas ir vācijā taisītas, kurām reizi sezonā puse detaļu jānomaina.
Vismaz es varu parādit veselu chupu ar vācu auto ražotu 80 gados kas vēl ripo:tolmets: :sroteksi: