Toyota Corolla E12 2.0 D4D

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Guntijs
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Toyota Corolla E12 2.0 D4D

Post by Guntijs »

Paint sēdinājums :emo:

Image
Chrysler 300C, 3.5 V6, 4x4, Touring
oxys

Post by oxys »

Sorry, bet toyota vispār ir tā mašīna, kurai tikai orģinālie diski pēc kaut kā izskatās, es domāju tos kuri tev jau bija :wink:
`85 mk2
Android
Admins

Post by Android »

Ir autiņi, kuriem var dajebko salipināt virsū un izskatīsies ciešami/labi (piemēram 90-to gadu hondas), ir auto, kuriem piestāv tikai kāds konkrēts stils (piemēram german-style), un ir auto, kurus labāk likt mierā ;)
Good morning? No such thing!
Guntijs

Post by Guntijs »

Man jau vnk pats auto patīk un galīgi nevēlos standartiņu, jo tad no mācībniekiem atšķirt nevar :)
Reku, džeks piedūries šī modeļa taisīšanā - nezinu, man jau patīk...

http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... 23054&st=0
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

al13n wrote:Kādas emocijas var raisīt nepareizi piemeklēti diski :D
:cool: :naac: :rofl:
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Rihy

Post by Rihy »

Tāds viņš izskatās smuks, tajā projektā, taču Tevis ieliktais variants gan ir galīgi garām ;)
Android
Admins

Post by Android »

Guntijs wrote:Man jau vnk pats auto patīk un galīgi nevēlos standartiņu, jo tad no mācībniekiem atšķirt nevar :)

Šitas tāds akurāts.

Nepretendēju uz pasaules taisnību, bet esmu nonācis pie secinājuma, ka daudz vieglāk ir padarīt par interesantiem auto, kuri sākotnēji ir vai nu smuki (piemēram bmw, porsche) , vai arī nesmuki (piemēram vw jetta, honda civic), savukārt daudz grūtāk ir ar mašīnām, kuras sākotnēji ir nekādas - kā ziepjutrauks uz riteņiem, kas neizraisa nekādas emocijas.
Manuprāt, šitās toyotas (tāpat arī bļAuris) pieder šai te pēdējai kategorijai.
Katrā ziņā vēlu veiksmi, galvenais - nenošauj greizi.
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

labāk 1reiz uzlikt ko šādu, nekā 100reiz mainiit sudainus vecmodigus diskus ar kuriem pilns ss.lv
Image

nosēdinot auto izskats mainās par 180grādiem.... protams ja jābrauc megadaudz tad par to var diskutēt cik tas ir praktiski, bet reku El_Camino ar golfVI ikdienā gāž ar R19, golfs izskatās Ūber un šis nesūdzas kaut ari brauc ļoti daudz, cik sapratu...

ja gribas skaisti, kautkas ir jāupurē...

domā ka mana ar golfu ahuuni forši pārvietoties pa Rīgu un Latviju? da tas ir murgs, bet toties KĀ IZSKATĀS un KĀ VISI SKATĀS :naac:
Android
Admins

Post by Android »

Focus wrote:... bet toties KĀ IZSKATĀS un KĀ VISI SKATĀS :naac:
Līdzīgi kā staigāt ar pliku 32cm garu krānu - neērti, bet toties visi skatās :D
Īstenībā ikdienai labāk modernu stock autiņu, bet vaļaspriekam - dajebko, kas patīk.... tikai man kaut kā arī nesanāk - bora arī bija domāta ikdienai :emo:
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

uz tādu krānu drīzāk būtu neizpratnes skatieni
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Android wrote:
Focus wrote:... bet toties KĀ IZSKATĀS un KĀ VISI SKATĀS :naac:
Līdzīgi kā staigāt ar pliku 32cm garu krānu - neērti, bet toties visi skatās :D
Īstenībā ikdienai labāk modernu stock autiņu, bet vaļaspriekam - dajebko, kas patīk.... tikai man kaut kā arī nesanāk - bora arī bija domāta ikdienai :emo:
Image
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Melnais

Post by Melnais »

Imho tai Toyotais piestāvētu kādi no šīs kompānijas diskiem. ;) Image
DimanC

Post by DimanC »

Guntijs wrote:Man jau vnk pats auto patīk un galīgi nevēlos standartiņu, jo tad no mācībniekiem atšķirt nevar :)

man, aiz nav ko darīt, divi jautājumi:
1) kas Tev tur patīk tajā rollā? Gadījumā nav tāpat kā ar pirmo veceni - pofig kāda, ka tik dod?
2) pārmaiņas pēc varu piekrist Android'a filozofikācijai. Plus, gribu piebilst, ka automāšīna spaiņa krāsā nekādīgi nevar izskatīties LABI. Respektīvi, tā automātiski ierindojas Androida kategorijā "ziepjutrauks uz riteņiem". Pats jau laikam to esi sapratis un tāpēc haube nodarvota.
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Guntijs

Post by Guntijs »

man, aiz nav ko darīt, divi jautājumi:
1) kas Tev tur patīk tajā rollā? Gadījumā nav tāpat kā ar pirmo veceni - pofig kāda, ka tik dod?
2) pārmaiņas pēc varu piekrist Android'a filozofikācijai. Plus, gribu piebilst, ka automāšīna spaiņa krāsā nekādīgi nevar izskatīties LABI. Respektīvi, tā automātiski ierindojas Androida kategorijā "ziepjutrauks uz riteņiem". Pats jau laikam to esi sapratis un tāpēc haube nodarvota.[/quote]

Kas man patīk?
Man patīk, ka:
1) Auto ir superizturīgs - braucu jau 3 gadus un nav tā, ka baigi taupu - braucu dinamiski - esmu nomainījis 1 gultni un viss.
2) Auto ir mazs, ņiprs un daudz maz ok iet - ar 110zs un 250Nm griezi pa Rīgu baigi ok ir + Ar vienu čipiņu, ko uzlikšu drīz būs ~140Zs, kas noteikti jau ir ok.
3) Dinamisks, bet tomēr ekonomisks - Vidējais patēriņš ar manu braukšanu, ko nevarētu saukt par mierīgu, pa Rīgu ir 5.2l/100km
4) Lētas detaļas - gan labas, gan ne tik labas - tik un tā lētas.
5) Ir -20kg, lai būtu lielais ceļa nodoklis :)
6) Nu laikam jau arī darbojas 3. sievietes spēks :)
feelfree

Post by feelfree »

Guntijs wrote:
1) Auto ir superizturīgs - braucu jau 3 gadus un nav tā, ka baigi taupu - braucu dinamiski - esmu nomainījis 1 gultni un viss.

bla un noperk kāds pēc 2 gadi šito nopisteni kur Guntijs neko nav labojis 3 gadus :emo: tā jau rodas sliktā slava ka viens duraks brauc 3 gadus un neko nedara un nakošais ipašnieks maina visu pēc kārtas... :topsuck: :gigigi:
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM :aiwa:
DimanC

Post by DimanC »

Guntijs wrote:Kas man patīk?
Man patīk, ka:
2) Auto ir mazs, ņiprs un daudz maz ok iet - ar 110zs un 250Nm griezi pa Rīgu baigi ok ir + Ar vienu čipiņu, ko uzlikšu drīz būs ~140Zs, kas noteikti jau ir ok.
3) Dinamisks, bet tomēr ekonomisks - Vidējais patēriņš ar manu braukšanu, ko nevarētu saukt par mierīgu, pa Rīgu ir 5.2l/100km
4) Lētas detaļas - gan labas, gan ne tik labas - tik un tā lētas.
5) Ir -20kg, lai būtu lielais ceļa nodoklis :)
6) Nu laikam jau arī darbojas 3. sievietes spēks :)
Nu re. Tagad saprotu, ka Tu esi visnotaļ praktiskas dabas cilvēks, un pilnībā Tev varu piekrist šāda auto raksturojumam (cik nu gadījies pašam saskarties ar Toyotām). Tad kāpēc praktiskam cilvēkam jāfišās ar kaut kādiem tur diskiem, sēdinājumiem un tamlīdzīgām h...ņām? :hvz: Kaut kāda nekonsekvence. Ja Tu būtu estēts pēc būtības, tad uzreiz būtu nopircis mašīnu, kas pēc k-kā izskatās.

btw, mans sencīts arī brauc ar toyotu līdzīgu iemeslu dēļ, un viņam auto ir lai tiktu no punkta A uz B. tiešām kvalitatīvs, uzticams, ekonomisks izstrādājums, kas neprasa investīcijas. Tas, ka izskatās pēc krupja ar izvalbītām acīm, tas jau pofig.

p.s. feelfree, ne visas mašīnas ir vācijā taisītas, kurām reizi sezonā puse detaļu jānomaina. :wink:
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
feelfree

Post by feelfree »

DimanC wrote: p.s. feelfree, ne visas mašīnas ir vācijā taisītas, kurām reizi sezonā puse detaļu jānomaina. :wink:

Vismaz es varu parādit veselu chupu ar vācu auto ražotu 80 gados kas vēl ripo :emo: :tolmets: :sroteksi:
Melnais

Post by Melnais »

feelfree wrote:
DimanC wrote: p.s. feelfree, ne visas mašīnas ir vācijā taisītas, kurām reizi sezonā puse detaļu jānomaina. :wink:

Vismaz es varu parādit veselu chupu ar vācu auto ražotu 80 gados kas vēl ripo :emo: :tolmets: :sroteksi:
Ko tas dod? Auto ir kā apavi - nolieto, met ārā, nevis kā ōpis vienus nopērc un visu mūžu smērē, lai uz baznīcu aizietu. :emo:
Last edited by Melnais on 21 Jun 2011, 15:46, edited 1 time in total.
feelfree

Post by feelfree »

Mellais ja tev nebutu pubertāte un butu draudzene - viņa par tevi domātu to pašu :emo: :rofl:

Un baigi jau nu tā autobuve paliek "laba" un interesanta...
Guntijs

Post by Guntijs »

Nejauc 2 dažādas lietas - nelabot auto un uzturēt auto labā kārtībā.
ļoti regulāri veicu visas nepieciešamās un varbūt ne tik nepieciešamās apkopes utml.

Daļa no iemesliem ir praktiski, bet pieminēju arī dinamiskumu - tā kā viss, izņemot jaudu un skatu ir labs, tad jāsakārto tas, kas neliekas labs, lai būtu optimāls variants.

Ja būtu pietiekami daudz līdzekļu, tad ilgi nedomājot iegādātos vēl vienu auto, kurš būtu pēc daža teiktā "vērts taisīšanai".

Tā kā nebraucu sacensībās un nevedu auto uz izstādēm, tad neredzu iemeslu neuzfrišināt tehnsiki ļoti labu auto, tā lai pašam būtu prieks.
Post Reply