Eļļas gredzeni liek par sevi manīt itin bieži...Salsais wrote:Ir kādam kāds rezumē par 1.5l 323f (ba) mazdu, kas nāca no 94-98 gadam.
Kādu auto izvēlēties!?
Moderator: Bastard
Re: Kādu auto izvēlēties!?
Kā pieredzējusi Mazdiste varu teikt:Salsais wrote:Ir kādam kāds rezumē par 1.5l 323f (ba) mazdu, kas nāca no 94-98 gadam.
* Mazdām nav ne vainas, pati ļoti ilgu laiku nobraucu ar Mazda MX3;
* Pērkot noteikti jāpievērš uzmanība dzinēja stāvoklim un ruslana īpatsvaram uz auto;
* Ritošā daļa vienkārša lēta un izturīga;
* Konkrētajā auto saskarsies ar diezgan ievērojamu jaudas trūkumu, bet, ja tas netraucēs dzīvot, auto ņemams.

aaa un auto, manuprāt, ir tīri simpātisks.

Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.

///M57 uz programmas nenormāli![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

TDR. LV
![veesi :]](./images/smilies/icon_smokin.gif)

///M57 uz programmas nenormāli

TDR. LV
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Krīze taču garām 
Kurš vēl brauc ar mazdām ? Karotēs jānodod !!!!
:esmu_skeptisks: :dimanc: :BMW: :dzejnieks: :melnais: :auraauto:

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Nu, nu, nu... Nav jau sliktas taas Mazdas*Sicram wrote:Krīze taču garām

5,5 gadus braucu un taa arii ne reizes auto mani nepieviila.

TDR. LV

TDR. LV
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Tikai atsaites paķaļā jāmaina ik pa 10k kmMissL wrote:Kā pieredzējusi Mazdiste varu teikt:Salsais wrote:Ir kādam kāds rezumē par 1.5l 323f (ba) mazdu, kas nāca no 94-98 gadam.
* Pērkot noteikti jāpievērš uzmanība dzinēja stāvoklim un ruslana īpatsvaram uz auto;
* Konkrētajā auto saskarsies ar diezgan ievērojamu jaudas trūkumu, bet, ja tas netraucēs dzīvot, auto ņemams.![]()

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Siikums - 6,5 Ls /gab.Juzix wrote:Tikai atsaites paķaļā jāmaina ik pa 10k kmMissL wrote:Kā pieredzējusi Mazdiste varu teikt:Salsais wrote:Ir kādam kāds rezumē par 1.5l 323f (ba) mazdu, kas nāca no 94-98 gadam.
* Konkrētajā auto saskarsies ar diezgan ievērojamu jaudas trūkumu, bet, ja tas netraucēs dzīvot, auto ņemams.![]()

Un jaapeerk labas atsaites... Es tikai 1 reizi mainiiju, nobraucu daudz...

TDR. LV

TDR. LV
- Alien
- Has thanked: 0
polo ar 1.4pencinSalsais wrote:Kādas vēl alternatīvas? Civic/polo/colt/corsa/323?
Budžets ir līdz 1000 Ls.
Prasības:
-ekonomisks;
-TA;
-lēta ekplotācija;
-vēlams 4 durvis;
AR_159 

- DimanC
par kuru tieši?hkhehe wrote:Kads varetu pateikt k.ko pa smartu?
+/-?
defekti biezak sastopami?
mobil'ē katrs trešais smart4two ar simptomu "izpūsta galvas blīve" vai "vienā cilindrā 0 kompresija". Nu nevar tāda šujamšīna būt ar lielu motora resursu.
smart 4four izmēram nav ne vainas, un kā mašīnai, manuprāt arī ne. Vienreiz īrē sanāca paņemt gandrīz nullīti (800km) un atdevu ar ~3k nobraukumu pa vienu vīkendu, pa vācijas bāņiem normāli gāja, tā ka jaudai priekš Latvijas varētu pietikt. par piemērotību - grūti spriest...
roadster tāds riktīgi foršiņš liekas, ja nav bailes, ka bembisti un visādi citādi šaurpierainie un kompleksu mocītie par geju saukās.
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
pldDimanC wrote:par kuru tieši?hkhehe wrote:Kads varetu pateikt k.ko pa smartu?
+/-?
mobil'ē katrs trešais smart4two ar simptomu "izpūsta galvas blīve" vai "vienā cilindrā 0 kompresija". Nu nevar tāda šujamšīna būt ar lielu motora resursu.
smart 4four izmēram nav ne vainas, un kā mašīnai, manuprāt arī ne. Vienreiz īrē sanāca paņemt gandrīz nullīti (800km) un atdevu ar ~3k nobraukumu pa vienu vīkendu, pa vācijas bāņiem normāli gāja, tā ka jaudai priekš Latvijas varētu pietikt. par piemērotību - grūti spriest...
roadster tāds riktīgi foršiņš liekas, ja nav bailes, ka bembisti un visādi citādi šaurpierainie un kompleksu mocītie par geju saukās.

ne nu itka cik lasiju Riga nesudzas par smartiem. par vaciju vini tur spidzina vinus

par to apsaukasanu ir ta ka man tiri pofig ko citi saka lai vispirms paskatas uz sevi un tad padoma

varbut ir vel kadi mazizmera auto normali ? vnk mus ar draudzeni vajaga divietigu un ar mazu motoru. zb jau barot 2.8 un 2.0 motorus

Ja man būtu tagad jāizvēlas starp C2 un triperi, es ņemtu otro ...ramex wrote:vw lupo / fox /polo
opel corsa
audi a1/ a2
franchi interses? citoren c2, pizhiks 107,
toyota aygo
gan jau ka veel ir... pirmie kas ienaaca praataa
- Renegāts
par divvietigo kādreiz interesējos. vienīgā vājā vieta ir motors. cik atceros kapremonts +-lēts. bet nu ar to blusu pilsētā var piesmiet praktiski jebkuru, baigi ņiprais.hkhehe wrote:Kads varetu pateikt k.ko pa smartu?
+/-?

vietas gan viņā nav, pāris rimi maisus aizmugurē var salikt. kkādām cacām bez bērniem, vientuļniekeim un hipsteriem kā reiz

Domā par rītdienu...nopērc 2 kastes alus!
- Foxijs
mīnusi - drausmīgi skaļš salonā, pēc 100kmh mironis, dārgas detaļas.. bet var arī atrast kaut cik sakarīgas cenas ja pameklē.Salsais wrote:Ir kādam kāds rezumē par 1.5l 323f (ba) mazdu, kas nāca no 94-98 gadam.
komfortabls autiņš patiesībaa, motors strādā tik klusu ka dažreiz sajūk un liekas ka noslāpēts ( tas pie nosacījuma ka viss bumbās) aa, vēl no mīnusiem, patēriņš imo nesamērīgs, es ap 8litriem visu laiku dabuunu ar tādu.. katrā ziņā salonā/braukšanas ziņā daudz patīkamāks par kkādiem golpiem, ļoti viegli viss slēdzās un vadās, ideāls meitenei, tikai jāskatās lai nav sapuvis.