Esmu dzirdeejusi, ka taa pat kaa ar semakiem, bet, manupraat, izskataas daudz labaak un shikaak.Arc wrote:Šie nav baigās galvassāpes un daudz $$$ tehniskā ziņā?

Moderator: Bastard
Esmu dzirdeejusi, ka taa pat kaa ar semakiem, bet, manupraat, izskataas daudz labaak un shikaak.Arc wrote:Šie nav baigās galvassāpes un daudz $$$ tehniskā ziņā?
ja tu nopirksi kraisleri tad nebūsi gaidīc ciemos pie mumsīmArc wrote:Šie nav baigās galvassāpes un daudz $$$ tehniskā ziņā?
Ar to, ka detaļas nebūs tik lētas kā e34 ,t.i., golfam - es rēķinos. Kādēļ kraislerus negaidat ciemos?Alien wrote:ja tu nopirksi kraisleri tad nebūsi gaidīc ciemos pie mumsīmArc wrote:Šie nav baigās galvassāpes un daudz $$$ tehniskā ziņā?
un nāksies atlicināt daudzreiz vairāk maciņbiezumu
nothing personal, bet labāk brauc ar BMW
pašam lētāk būs
neskaitot visādus gļukus kas parādās un pazūdArc wrote:Ar to, ka detaļas nebūs tik lētas kā e34 ,t.i., golfam - es rēķinos. Kādēļ kraislerus negaidat ciemos?Alien wrote:ja tu nopirksi kraisleri tad nebūsi gaidīc ciemos pie mumsīmArc wrote:Šie nav baigās galvassāpes un daudz $$$ tehniskā ziņā?
un nāksies atlicināt daudzreiz vairāk maciņbiezumu
nothing personal, bet labāk brauc ar BMW
pašam lētāk būs
zajebis aparaats, eerts utt, probleema ar ruslanu, arii alumiinija daljas puust uz vella paraushanu, ziemaa sameeraa auksts salons, ar motoru nekaadu probleemu nav bijis, pie -34 ar rudens un ziemas diizelja sajaukumu baakaa vareeja pielaist (apgriezienus gan nevareeja iisti dabuut virs 700, bet no liigatnes liidz vangaziem pa nakti aizbraucaam) salona izmeeri paardomaati un eerti. salons gan ir sameeraa skaljshkars wrote:Ļoti atvainojos par dubultpoustu![]()
Gribēju jautāt vai kādam ir bijusi saskarsme ar kko tamlīdzīgu ?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gmehc.html
Vai būtu prāta darbs ko tādu ņemt kā ikdienas auto
pēc e32 nezinvzi tur liksies kaukas megalabskars wrote:Paskatīšos to LR, moška man iepatiksiestik žēl ka man tad jāšķirās no e32
otru tādu es vairs neatradīšu pa tik mazām naudām
tas ka lec laikam ir vienīgais plussDeeCee wrote:muuseejam kaads 230k noskreejiens, nobraukti 70k, veel klokjene nav nobirusi, lec no pusapgrieziena
un caur to pašu vietu arī remontējasDeeCee wrote: iisumaa - mashiina labi izdomaata bet caur dirsu taisiita
šis?Izii wrote:MB W124 kupeja, 3l dzineejs, reversaa manuaala kaarba.
jaa/nee, ar ko jaareekinaas?