Ch.: 318is e36
Re: Ch.: 518i e28
Kā dzinējis ietekmē to cik auto ir veikls? Ja nu vienīgi 4cyl būtu veiklāks dēļ novietojuma vairāk aiz ass.Fetka wrote:Cik tad tu viņu veiklu ar 1.8 gribēji ?
Es jau nesaku, ka mani neapmierina tas kā viņš iet..
Sodit slidgultnus uz spiediena
E30.lv tikko uzpeldēja divi ļoti labi eksemplāri - facelift kupeja un prefacelift sedans pa labu ciparu 
Un auto jebkurā gadijumā būs veiklāks ar lielāku dzinēju, bet, ja tu domā kādus citus aspektus, tad nezinu, kādā ziņā e30 būs veiklāks par e28!
Un auto jebkurā gadijumā būs veiklāks ar lielāku dzinēju, bet, ja tu domā kādus citus aspektus, tad nezinu, kādā ziņā e30 būs veiklāks par e28!
Jā, uz to liepājas kupeju metu acis.Fetka wrote:E30.lv tikko uzpeldēja divi ļoti labi eksemplāri - facelift kupeja un prefacelift sedans pa labu ciparu
e28 tomēr ir govs. Man ir besis iedziļināties un mēģināt to paskaidrot uz papīra un no teorijas viedokļa, bet braucot var sajust aršķirību.
e30 gribu feisliftu! nepatīk pre-facelfiti! tiem uzreiz vajag mtech un tur jau cipari aiziet gaisā
e34 diemžēl neinteresē.
man arī ir slimība uz feisliftiem (un esmu priecīgs, ka atradu tādu), taču, kad taisijos pirkt marrs'a prefacelift, tad pagoogleeju bildes un sapratu, ka nav nemaz tik traki. un tieši tad man viņš aizgāja gar degunu
bet labi vien ir 
uuuuun par lūpām runājot, pāris dienas atpakaļ sev iepirku šito
, passat b3

*pietiks aizdirst tavu topiku
*
uuuuun par lūpām runājot, pāris dienas atpakaļ sev iepirku šito
Spoiler
Show

- e30students
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ja es kādreiz gribētu nopārdot savu feislifta sedanu, tad Tu būtu tas cilvēks kura rokās es uzticētu savu auto 
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
- NabagsBezVento
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
neesi vel nopārdevis savu haizivi? kkad ssā redzēju...
*Sicram wrote: izdomā parakstu..
Aizvakar ieliku sludinājumu, interese ir samērā liela..NabagsarVento wrote:neesi vel nopārdevis savu haizivi? kkad ssā redzēju...
Abrakadabra, e28 šodien nodots jaunajam saimniekam.
Tā vietā tagad šitāds brīnums.
Sanāca tā, ka e28 apnika, tāpēc meklēju e30, bet beigās tiku pie e36.
Un ja likās, ka e28 bija oga par to cenu, tad šis vispār ir gandrīz kā vinnēt loterijā.
Par tačku:
BMW 318is 92' ar kkādiem 140 vai cik tur zs
lapis blue
aprīkojuma ziņā pliks, bet ir visādi labumi, kas nebija e28 - stūres pastūzis, disku bremzes aizmugurē, el.logi, el.lūka, el.spoguļi..
Ir apskate līdz 12.2012.
Pēc e28 liekas megakomfortabls auto, kas iet vienkārši lupatās.
Auto ir vairāki defekti, bet tas viss fiksi tiks novērsts
1. nolauzta durvju ručka, nevar šofera durvis no ārpuses atvērt
2. mērinstrumentu panelis gļuko un nerāda precīzi
3. būtiskākā problēma - kā jau 90% e36
- dzinējs darbojas avārijas režīmā. Iepriekšējais saimnieks uz normālu diagnostiku nav braucis, kko ņēmies pa dačiekiem uz savu galvu, mainījis visu pēc kārtas pret lietotām daļām, kā rezultātā tagad tur baigie brīnumi sastrādāti.. Nākamnedēļ braukšu ciemos pie Driver.
Citādak viss stīgāa. Kad neraustās un dzinējs normāli paverās, tad liekas, ka auto iet tiešam labi! Pēc sajūtām škiet, ka +/- tapat, kā mans ex-320i e36.
Plāni kā jau parasti - nekas mega, iesākumā bish vizuāli jāpiečinī. Kkādi diski jāpameklē, mozh jāpiesēdina, mozh kādu lūpiņu, mozh kko kkur uzlīmēt..
Lab, pietiek pļāpāt, reku bilžuki.
Kad vēl bija gaišs, nebija normāls aparāts pie rokas ar ko nobildēt, tāpēc fočēts ar saplēstu oscilogrāfu.

Tā vietā tagad šitāds brīnums.
Sanāca tā, ka e28 apnika, tāpēc meklēju e30, bet beigās tiku pie e36.
Un ja likās, ka e28 bija oga par to cenu, tad šis vispār ir gandrīz kā vinnēt loterijā.
Par tačku:
BMW 318is 92' ar kkādiem 140 vai cik tur zs
lapis blue
aprīkojuma ziņā pliks, bet ir visādi labumi, kas nebija e28 - stūres pastūzis, disku bremzes aizmugurē, el.logi, el.lūka, el.spoguļi..
Ir apskate līdz 12.2012.
Pēc e28 liekas megakomfortabls auto, kas iet vienkārši lupatās.
Auto ir vairāki defekti, bet tas viss fiksi tiks novērsts
1. nolauzta durvju ručka, nevar šofera durvis no ārpuses atvērt
2. mērinstrumentu panelis gļuko un nerāda precīzi
3. būtiskākā problēma - kā jau 90% e36
Citādak viss stīgāa. Kad neraustās un dzinējs normāli paverās, tad liekas, ka auto iet tiešam labi! Pēc sajūtām škiet, ka +/- tapat, kā mans ex-320i e36.
Plāni kā jau parasti - nekas mega, iesākumā bish vizuāli jāpiečinī. Kkādi diski jāpameklē, mozh jāpiesēdina, mozh kādu lūpiņu, mozh kko kkur uzlīmēt..
Lab, pietiek pļāpāt, reku bilžuki.

Last edited by Ch. on 26 Jan 2012, 19:24, edited 1 time in total.
Re: Ch.: 318is e36
Paldies.!essential wrote:nu svecināts, atkal
līdz kuras paaudzes BMW domā šādā veidā uzkāpt?!
Nūū, man patīk F10
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 100821.jpg
Re: Ch.: 318is e36
Nākamgad tā kā derētu iepirkt e46 nojāšanai, tas apniks/neies un tad e90 
Sveikts ar pirkumu un lai labi ripo !
Sveikts ar pirkumu un lai labi ripo !