numurzīmes notekti būs jaunas! gribēju ņemt jaunas jau reģistrējot, bet, par cik vajadzēs čomam izpalīdzēt tikt pie tā Ax-yyy numura, nebūtu īsti jēgas to darīt divreiz..Arc wrote:Skats uzlabotos, ja numurzīmes būtu jaunas, nevis tādas no deviņdesmitajiem, t.i., apņurcītas.
Ch.: 318is e36
Re: Ch.: 318is e36
Sodit slidgultnus uz spiediena
Tikko ar R_89 bish apskrūvējām pakaļējo tiltu un atstaju auto servisā. Tur sametinās grīdu vietā kur stiprinās pakaļējais tilts (viens no četriem punktiem pilnībā izlūzis
) un pie viena nocels nost bāku, lai noskaidrotu, kas ir pie vainas pie tā, ka pielejot pilnu bāku apmēram 20litri degvielas izlija turpat uz zemes. 

- koni4jo
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Redzot tagadējos degvielas ceņņikus nebrīnos, ja tur kāds ar lupatu slaucīja asfaltuCh. wrote:Tikko ar R_89 bish apskrūvējām pakaļējo tiltu un atstaju auto servisā. Tur sametinās grīdu vietā kur stiprinās pakaļējais tilts (viens no četriem punktiem pilnībā izlūzis) un pie viena nocels nost bāku, lai noskaidrotu, kas ir pie vainas pie tā, ka pielejot pilnu bāku apmēram 20litri degvielas izlija turpat uz zemes.

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Ev CH. tikko pamaniju, ko tu darīsi , kad šis topiks sasniegs 100 lpp ?
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Nemot vera patreizejos tempus, tad lidz 100. lpp. par ziemas miskasti vinam skaitisies vismaz E46, vai pat nakamais modelis (nezinu tos indeksus tik labi) 

Rallijs beidzies - punktu nav...
- SmallDeree
Nu jau izskatas pēc mašīnas. Tā turēt.
Cerams paspēsi visu vēlamo izdarīt pirms pārdosi!

- Rekords
buferi jau dabūji?
es nekur nevaru atrast feslifta buferi.. gaidu kad pieliksi lūpu klāti
Es te neesmu
jap, nevaru atrast bamperi.. vienīgais var likt jaunu, bet nu īsti negribās.. Plastmasa diezgan shitty, dārgi utt.Rekords wrote:buferi jau dabūji?

- omulis
- Moderators
Cik ir dārgi? 14ls? vai cik viņš tur bijaCh. wrote:jap, nevaru atrast bamperi.. vienīgais var likt jaunu, bet nu īsti negribās.. Plastmasa diezgan shitty, dārgi utt.Rekords wrote:buferi jau dabūji?

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Nu ar visiem pribambasiem taivānas bamperis nostajās kkur pie 40lvl..omulis wrote:Cik ir dārgi? 14ls? vai cik viņš tur bija

Ai fuckthisshit, jāņem 16nieki. Sakarīgus 17 vai 18 zem 90ls sagaidīt laikam nav reāli.
Ieķeršu kkādu st5 r16 komplektiņu. Sapulēt malas, sakrāsot vidus un ganjau būs gerai.
Skratīt priekšejos diskus:

Ieķeršu kkādu st5 r16 komplektiņu. Sapulēt malas, sakrāsot vidus un ganjau būs gerai.
Skratīt priekšejos diskus:

Šodien pasūtīts jauns facelift'a priekšejais bamperis. Kopā 27,30ls. Tagad turu īkšķus, lai moldingi un balka der no pre-facelift bampera.
cik atceros, krāmējoties gar ex-e36, teorētiski viss derēja..
Veco bamperi var dabūt - bez balkas un moldingiem.
PM!

Veco bamperi var dabūt - bez balkas un moldingiem.
PM!

Kamēr gaidu, kad BMW atgriezīsies no servisa, kur viņš pārpratuma pēc iesprūdis, iestiprināju bamperī redeli (kas bija diezgan paliels jebatorijs
) un pieliku & piegriezu lūpu no goļāra. Un protams, uzfočeju. 
Par cik plastmasa tam taivānasbamperim ir galīgi švaka un ziema vēl nav beigusies, pagaidām doršivien braukāšu ar nekrāsotu bamperi, lai nesanāk tā, ka pie pirmajā līkumā krāsošana kaķim zem astes.
Pirmstam neatradu nevienu piemēru, kā izskatītos golfa lūpa ar feislifta bamperi, bet imho ir forši - pagaidām kopskats man patīk!

Par cik plastmasa tam taivānasbamperim ir galīgi švaka un ziema vēl nav beigusies, pagaidām doršivien braukāšu ar nekrāsotu bamperi, lai nesanāk tā, ka pie pirmajā līkumā krāsošana kaķim zem astes.

Pirmstam neatradu nevienu piemēru, kā izskatītos golfa lūpa ar feislifta bamperi, bet imho ir forši - pagaidām kopskats man patīk!

- koni4jo
- Spam addicted
Tā lūpa pat jāgraiza nebija?
Vai tu nestāsti līdz galam?

Edit: Iztēle man pašvaka un auto klāt domās pielikt nespēju tapē jāgaida kad būs uzmontēts

Vai tu nestāsti līdz galam?

Edit: Iztēle man pašvaka un auto klāt domās pielikt nespēju tapē jāgaida kad būs uzmontēts

Last edited by koni4jo on 22 Feb 2012, 23:43, edited 1 time in total.