10ls mazāka kā cipars, ko biju plānojis atvēlēt diskiem, atsperēm, melnajiem beņķiem.Klavz wrote:cik tāme?

tagad vnk nav lieku finanšu vairs tam visam, viss "brīvais" piķis ir iztērēts. Bet uz sausiņiem dēļ tās mizas dzīvot negribu..
10ls mazāka kā cipars, ko biju plānojis atvēlēt diskiem, atsperēm, melnajiem beņķiem.Klavz wrote:cik tāme?
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Vai tad servis tevi iepriekš nepabrīdināja par izmaksām?Ch. wrote:Galvenais bija opcija pašam visu likt kopā un servisa ziņā atstāt tikai metināšanu, bet īsti nebija laika tur ņēmties. Tagad domāju [consored] nu nah es tā darīju.![]()
![]()
Tā sanākFocus wrote:tak nejau par 1 caurumu 200ls.
nop.kars wrote:Vai tad servis tevi iepriekš nepabrīdināja par izmaksām?Ch. wrote:Galvenais bija opcija pašam visu likt kopā un servisa ziņā atstāt tikai metināšanu, bet īsti nebija laika tur ņēmties. Tagad domāju [consored] nu nah es tā darīju.![]()
![]()
Metināja vietu, kur aizmugurējais tilts stiprinās klāt pie kuzava. No salona tur nevar piekļūt.GG. wrote:Kuras vietas metināja? Varēji vismaz ar izrautu salonu un 1 beņķi aizbraukt.
samaksāju 80!jurci-s wrote:Tad cik galu galā maksāji.. ? 80 vai 200.. es sapratu no e36 foruma ka 80 samaksāji.. ?
Nu ja tur tiltst jāņem nost un ja cilvēki visu salika kā vajag atpakaļ tad jau ir ok... nu labi biku par daudz ir.. Bet cik stundas ta vinji taisija.. ?
Būtu apmēram šītā:Melnais wrote:Eu, Č. kā būtu, ja to numurzīmi nobāztu sānā?