Es Tevi redzēju 24
Moderator: Juzix
- PuikaKriss
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
Kosmonauts
Re: Es Tevi redzēju 24
vakar dzīvajā ievērtēts waldmenz golfs pie Talsu viesnīcas, ilgi ar čomu siekalu tecinājām 
paldiespipars wrote:ljooti labs cabrisklavins wrote:tas esmu espipars wrote:vakar sastapts bmw kabrio ** - 217, bija kāds no šejieniešiem
Kamōōn, Raiņa bulvārisklavins wrote:gadijuma tu nebiji ar preludu kas kadu bridi aiz manis staveja un tad vienu bridi balakus, neatceros ielas nosaukumu bet tur kur iet gar brivibas pieminekli un tad gar LU braucot uz stacijas pusi
man sodien piedodams - smaga nedelas nogalenafnafs wrote:Kamōōn, Raiņa bulvārisklavins wrote:gadijuma tu nebiji ar preludu kas kadu bridi aiz manis staveja un tad vienu bridi balakus, neatceros ielas nosaukumu bet tur kur iet gar brivibas pieminekli un tad gar LU braucot uz stacijas pusi![]()
man ir ataisnojums tam visamnafnafs wrote:Mnjā, pa TV kasti arī šodien dzirdēju, ka alkaholisms joprojām turpina popularizēties jauniešu un bērnu vidūklavins wrote: man sodien piedodams - smaga nedelas nogale![]()
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Es zinu, es tak tev veel ar avareikaam uzmetu.Foxijs wrote:martinss, uzmini kur es tevi redzēju šodien
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Tobrīd šofera lomā bija iecelts RaiviiC, bet nu paldies jāsaka tāpatMadars wrote:Vakar Talsos ap 23:30 pie apļa virzienā uz servisa parku palaists lamberts ar ford transit.