Puikas pacela mašīnu apostija visu un tad sarunājam visu.
Nu lūk, sarupēja 70 x 70 cm 5mm aluminija loksni, uzmetināja jaunus stiprinājumus
Esošo gan es nenobildēju, bet viņa turējās uz 3 skruvēm un savilcēju.
Tad nu šo 6dien pannu iemēģināju, un atzīta par labu esam, labi, patiesībā pirmo testiņu, netīšām uztaisiju tur pat andrejsalā

Jūrmalas apvadceļu, tad arī mazliet pašķūrēju, zemo auto īpašnieki varat braukt

Tad nu lūk, devos uz Jūrkalni atpūsieties, braucu ar auto un priecājos par to cik viss labi iet.
Nokļūstot galā, noslāpējot mašīnu maniju vieglu dīzeļa aromatu, bet nodomāju, ka varbūt kkas nesadedzis no izpūtēja iznācis arā vai kā tml.
Sāk iestāties vakars un par auto DD smaku aizmirstu.
Otrā dienā doties prom, nolēmu tomēr atvērt haubi, jo auto motors strādā neritmiski, raustas.
Nu lūk tur man paveras visai interesanta aina, degvielas caurule, kas nāk no sūkņa ritmiski spļauj garām saļarku :O
Daudz nedomājot piezvanu savam meistaram un šis saka, lai paņemu 14 atslēgu un varbūt vnk var pievilkt

par cik jāsteidzas, tad sākam lēnām braukt.. tiešām lēnām.. Tad nākošais mērķis bija Skrunda, nu lūk, tur apstājoties, aiz Elvi stāvvietā, paveras acij netīkams skats.
No auto apakšas tek DD !
Atrauju haubi vaļā un jā, mana degvielas caurulīte ir noplīsusi tieši pie sūkņa.
Nu lūk, uztaisiju akciju Skrundiniekiem, Dīzelis par brīvu

Ilgi nedomājot dodos iekšā veikalā un tur 1. pretī nākošajam cilvēkam prasu, kur ir serviss, protams 1. šoks 7dienā !
Iedod numuru, un sazvanu ar meistaru Juri !

Pēc 20 min meistars atlido ar Opel Ascona

Nu ko noskrūvejam to cauruli, meistars vēlreiz paskatās un pasaka "Es tevi te neatstāšu "

Pēc vēl 20min šams klāt, un saka, ka tik serivsā iebraucis, ka šis esot vecais labais motors, un ka šādi esot dafiga uz daļām izjaukti

nu ko caurule virsū un varēju laist uz mājām. Tiesa gan nebija tieši tāda garuma, bet nu funkciju pilda..
Aa un šis remonts ar 2x atbraukšanu izmaksāja 5 lati

Skrunda Var !
Paldies Jurim !