Amm.. sen nekas nav rakstīts un vajadzētu atjaunot šo to !

Nu lūk, ar sēdinātu auto tik ilgi pirmo reizi braucu un skaidrs ir viens, ka nākošgad, atkal būs jālaiž zemē, tagad tik jānovaktē kāds brīvs brīdis un jāuzmaina atsperes !

Jau zemās riepas priekš nākošā gada sarūpētas !
Par cik man īsti neapmierināja MB aizmugures augstums, tad kādā vēsā 1dienas vakarā ar useri ImI izdarijijām visu, lai to mainītu, rezultātu bildēs varēs aplūkot jaunnedēļ

( W201 īpašnieki piesakās !! )
Tad nu lūk, ar atsperu maiņu sākās visa epopeja, šofera pusē, kad auto cēlām augšā notika, kas negaidīts, auto tā savādi izkustējās ! Protams saķērām nedaudz stresu un uzreiz bez papildus atbalstiem salikām papildus drošības, lai tas auto neuzgāžas virsū utt .. Nu lūk, šis bij tāds ļoti nepatīkams brīdis, bet nu šo savādo notikumu atrisināja skrūvgrieznis !
Šīs bildes tapa aptuveni nedēļu pēc tam, kad šo defektu konstatējām !
Protams šajā procesā mēs neiztikām arī bez visādiem humora pilniem, un arī veiksmes, notikumiem, bet nu par tiem es labāk pie tases tējas pastāstīšu !

Tad pie viena, kad metinājām sliekšņus, uzmainijām arī priekšējos bremžu klučus, kuri praktisk vairs nebija !

( lampiņa panelī neko nerādija !

)
Aa un arī šajā reizē tika izdarīta viena ļoti laba lieta, sametināts šofera beņķis, tam bija viens kloķa gals, ar kuru regulē krāslu tuvāk/tālāk, bija atnācis vaļā.
Protams, kad tu 1x aizbrauc uz servisu saproti, ka būs vajadzība vēlreiz braukt, jo sajūgs bija pasācis dzīvot savu dzīvi, kā rezultātā tika nomainīti abi darba cilindri un nu ir patīkami spiest
Tad nākamais, ko nomainijām bija motora ķēdes spriegotājs, un nu lūk, šis verķis patiešām strādā !

Super, auto tukšgaitā principā nevibrē, uzvedība līdzīga, kā benzīniekam. Tīri tā atgādināšanai, esmu arī jaunu ķēdi uzlicis ! Protams, sanāca arī šo un to aizmirst, piem., nomainīt eļļas spiediena devēju

Vasarā ar MBcluba usera Siikais palīdzību tika sarūpēti daži sīkumi !

1)Dīzeļa tahometrs
2)āra temp. devējs
Otrā lieta ir uzstādīta, tik šobrīd tā atrodas priekšējā arkā, būtu laikam jāaizvelk uz īsto vietu, tad būtu vēlprecīzāks mērijums, liekas, ka kļūda apm. 2-3 grādi.. Pie silta motora.
Jautājums, lūk, par pirmo lietu, tahometru, Tika konstatēts, ka savam auto to uzstādīt tik viegli nebūs !
Ja pareizi saprotu, tahmetrs nolasa apgriezienus no spararata ! 3.0d visiem ir vieta, kur ievietot devēju, un 2.0d pēc 89. gada arī jābut, bet manam īsti šī vieta nav atradusies, nu lūk, vai ir kāds variants, pieslēgt šo lietu ??
Tad nākošais, liekot iekšā āra temp. devēju tika konstatēs, ka paneļa apgaismojuma pārvades plastmasiņas ir pārvērtušās dzintarā, ilgi nedomājot saiminiju korpusus, un nu lūk, īsti nespīdīja, kā kārots ! Ar elektriķi nevarējām saprast, cik īsti jaudīgas spuldzītes jāliek panelī ? 3w vai 5w ?
Ir protams variants iekrāmēt silti baltās diodes, bet liekas,ka netērēšu šim priekam 3lv par gb.
Tad vēl mājās stāv spogulis, kurš man jāuzstāda, jo ir ar strādajošu mehānismu !

AAa un galīgi aizmirsu, šobrīd ir atrast un uzlikts saules sargs ar apgaismojumu !!!

Tik vienīgā nelaime, ka nepareizā krāsā !! Tāpēc meklēju šo lietu melnā krāsā !
Un kāpēc nav smukās bildes, bet ir tikai foto ar rūsu ???
Atbilde ļoti vienkārša, vakarnakt, kāds vārdā nezināms PIMP!S AR AUSĪM nolauza mērķi mersim un uz haubes uzlīmēja uzlīmi, kura bija palikusi no pasākuma Baltā Nakts..
Šī nebija tā lieta, ko cerēju ieraudzīt pēc ļoti labi pavadītas 5dienas vakara.. ļoti sabojāja man visu.
bet nu jā, atgādinu vēlreiz, w201 īpašnieki piesakās !!!