Vot man ar gribeejaas zinaat, vai uz shosejas kaartiigaa liikumaa uz 90 nemet pamatiigi dirsu aaraa?Martinss wrote:un shoseja ir ahuuni liikumota?es aizpagajushoziem nobraukaajo ar metinaato, vieglaak/patiikamaak braukt nekaa ar parasto.
Ch.: e30 318i
Re: Ch.: e30 318i
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Nu ja pilnīgs 90itnieks, tad nevarēs iet pilnā ručkā, kā tas pirmstam pierasts, jo tad vnk aizies taisni.Fetka wrote:Vot man ar gribeejaas zinaat, vai uz shosejas kaartiigaa liikumaa uz 90 nemet pamatiigi dirsu aaraa?Martinss wrote:un shoseja ir ahuuni liikumota?es aizpagajushoziem nobraukaajo ar metinaato, vieglaak/patiikamaak braukt nekaa ar parasto.

Daļēji netīšām sanāca tikt pie cita auto (piedāvājums, no kura nespēju atteikties), līdz ar to e30 paliek lieks, jo trīs mašīnas ir par daudz, bet no e36 netaisos šķirties.
Ziemu gan vēl gribētu ar viņu nobraukt, bet nu ja kādam ir vēlme viņu dabūt vēl pirms ziemas sāļiem, PM.
Pagaidām gribētos 800ls par viņu, bet nu lasot nost piem diskus ar riepām, hallo tumsa, maģi, siģeni utt cenu var mest nost.

Pagaidām gribētos 800ls par viņu, bet nu lasot nost piem diskus ar riepām, hallo tumsa, maģi, siģeni utt cenu var mest nost.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- e30students
- Spam addicted
- Has thanked: 0
Ko tad tādu dabūji, lai atteiktos no e30?
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Ev čh ..
Davajāaa pārdod e36 un pa to naudu nopērc E90
Es zinu, tu to vari !
Davajāaa pārdod e36 un pa to naudu nopērc E90

Es zinu, tu to vari !

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Es domāju tāpat, kad Volvo iegādājos. Domāju gandrīz jauns auto, ko tur viņam vēl darīt tik braukt un braukt.Reinis_m wrote:Ch. wrote:jo uz to auto nekādu tjūna plānu nav.
p.s. Bet tu baigais intrigants esi, visus sakaitini un pats klusē pēc tam

Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
viņš noteikti nav labāks par e30, bet man vajag kkādu ikdienas auto. bet kā ikdienas auto tas auto X ir labāks par e30. tobish kudi ērtāks, uzticamāks un svaigāks.kars wrote:Arī gribu zināt kāds auto ir labāks par e30, varbūt 'answer to everything' mazda vai 'midengine' toyota vai suzuki impreza
nepirktu to auto, ja nebūtu piedāvājums iegādāties pa saldu ciparu.

a par e30 laiks rādīs. Tirgot galīgi negribās, bet stulbi kkā turēt 3 mašīnas.

Sodit slidgultnus uz spiediena
- Abit e30
- Been thanked: 6 times
pēc manām domām ch. jaunais auto ir labāks par 4. golfuessential wrote:Runa ta, it ka butu ceturto golfu nopircis:)

- e30students
- Spam addicted
- NabagsBezVento
- Spam addicted
e46 benzīnam uz pus gadu būs?Ch. wrote:Pašam arī baigais emo uznāca redzot kā e30 aizbrauc no mana pagalmae30students wrote:bet nu racionālā puse ņema virsroku.

*Sicram wrote: izdomā parakstu..
boooooooooooooriiiiinnnnggggg
Pērc e28

Pērc e28

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM