Opel Rekord, 2.2E inžektors, no konveijera noripojis 1984. gadā, uz sāniem mistisks "CD" uzraksts - pieļauju, ka ar mūzikas atskaņošanu šeit nav nekāda sakara, jo diskus maģis nelasa

Latvijā ienācis, ja pareizi atceros, 1997. gadā, Preiļos. Šajā ziemā no Preiļiem viņu uz Rīgu atgādāja kāds vecs opis, vasarā iedeva mazmeitai pamācīties braukt, bet viņa, JEBAĶ, JEBAĶ, liepu nonesa (nē, nopietni

Ar koroziju skats ir pavisam priecējošs - aizmugurējās arkas ir iznīcinātas un gateriski kaut kas ir labots, taču viss pārējais ir pārsteidzoši labs - sliekšņi nav puvuši, glāzes jau ir pārmetinātas n shit.
Iemetu iekšā lukturi, piemetinājām bunduli un aizdzinām uz skati. Tur ielika "3" par pilošu degvielas trubiņu, pēc tam tās visas tika nomainītas, nācās novērst vēl dažādus tehniskus kasjakus, pacīnīties ar atgāzēm, notīrīt eļļu no pāris vietām (vairumā no kārbas) and shit. Ai, koroč, long story short - trešdienas vakarā dabūju tehnisko apskati Jelgavas stacijā

Paldies Ch., kurš aizdeva spooorta ziemenes un R_89 par pacēlāja + citiem pakalpojumiem. (pārējās pateicības vēl sekos :aiwa)

Visā procesā piedalījās arī opelists Kretīns

Tad es aizdriftēju pie Gustiņa pēc sava 9.3J un 9.7J stīliju komplekta, nopūtu ar baloniņu un uzbortēju uz pagājušā gada E30 ziemenēm. Bilde no montēšanas laikam mētājas kretīnam telefonā, tāpēc beigās būs vienkārši šī brīža bildes.
Tika uzmetināta cilvēku smacēšanas ierīce, truba, aiz kuras visiem patīk at*ist kājas šaurās ejās/ garāžās

Vīkendā apfleksējām priekšējās atsperes par ~1,5 vijumiem, kā rezultātā ieguvām ~40mm mazāk klīrensa, ar ko esmu apmierināts. Taču nepieķērāmies klāt aizmugurei, kas ir pat nedaudz labi, jo, braucot uz Rīgu ar piekrāmētu aizmuguri, arkām nācās nedaudz pavalcēties

Aizmugurējie lukturi jānolīmē ar līmlentu, derētu uzstellēt jumta bagāžnieku, lai var normāli aizgāzt uz kalnu - lai arī cik liels limuzīns tas auto nebūtu, salonā inventāru nav, kur sabāzt

Beigu beigās - liels paldies Kretīnam un Abitam par palīdzību garāžā, Ch. un R_89 tāpat

Ai, neatceros, ko vēl gribēju teikt vai neteikt

P.S. - Topiks tika taisīts pēc pieprasījuma, es neredzu jēgu taisīt topiku ziemas lamatai, sooo whatever