Nu ar lpgpower man iet interesanti.
Par uzstādīšanas kvalitāti nevienu sliktu vārdu nevaru pateikt. Ļoti solīdi savilkti vadi un šļaukas, uzstādītās ierīces motortelpā netraucē veikt citus darbus (nekas neko neaizsedz). Palūdzu, ka vienīgo caurumu atļauju urbt tikai gāzes balona izvadam. To arī ņēma vērā un visu stiprināmo izmantoja bez liekas urbšanas.
Savukārt par gāzes iekārtas darbību..
Auto kuru uzticēju apgāzēt ir Mercedes 190e ar 2.0 benzīna dzinēju un KE-Jetronic (mehāniskā šprice). Uzstādīja nedēļas laikā. Sākotnēji

1. Pie auto atdošanas teica, ka viss ir OK. Nebija gan. Ar gāzi brauca ļoooti gurdeni un nemainot braukšanas paradumu pilsētas patēriņš 25l/100km (ar benzīnu 12-13litri). Sazvanīju, aizvedu atpakaļ.
2. Gurdenumu un lielo patēriņu izlaboja. Ar gāzi auto skrien jūtami labāk kā ar benzīnu. Patēriņš škiet pieņemams un tuvu normai, nav sanācis ideālajos apstākļos vēl pārbaudīt. BET šajā reizē tukšgaita nebija. Noslāpa gandrīz katru otro reizi. Aizvedu auto atkal labošanai.
3. Tika ielikts papildus tukšgaitas regulators, kas darbojas ar gāzes iekārtu. Šobrīd auto noslāpst tikai pēc braukšanas pa šoseju. Piešķiļ un tad rūc normāli. Takā vēl vienu reizi braukšu, lai izlabo šo problēmu.
Sākotnēji rēķinājos, ka būs čakars. ne katru reizi ke-jetronicam liek 4.paaudzi. vienu brīdi jau likās, ka nekas nesanāks, bet nu jau izskatās gana cerīgi. Kā nekā, nu jau mēnesis pagājis no brīža, kad aizbraucu apgāzēties
Visvairāk man nepatika pirmais posms, kad ziņoja kas viss esot kārtībā, bet patiesībā nemaz nebija kārtībā.
Bet par problēmu risināšanu un neatlaidību bonusa punktu es varētu iedot.. ne jau katru dienu meh.šprices tā apgāzē. Un visticamāk nezināmo problēmu risināšanu jau sākotnēju es apmaksāju kā "neparadzētos izdevumus"
Vecais bija gatavs uzņemties, taču atlīdzība būtu lielāka. Kā arī šķita sarežģīti gādāt auto uz Liepāju, tāpēc izvēlējos vistuvāko un lētāko variantu.
Vēl arī lietotājs uudensputns (volvo un bmwpowerā) teica, ka varot sagāzēt mehānisko šprici. Viņš darbojas Straupē.