Mtech3 ir tieši tāda pati kā mtech2 tik ar resnu vidu un airbagCh. wrote: Mtech3 liekas pretīga - riebīgi šaura ar milzīgu viduci.![]()
+ neesmu skatījies izmērus,bet šķiet, ka diametrs viņai arī lielāks.
Tagadējā ir mazā mt2
Ch.: 328i e36
Re: Ch.: 328i e36
Tieši jau par to resno vidu iet runa, nesaprotu kā tas klucis var simpatizētJaunciems wrote:Mtech3 ir tieši tāda pati kā mtech2 tik ar resnu vidu un airbagCh. wrote: Mtech3 liekas pretīga - riebīgi šaura ar milzīgu viduci.![]()
Tagadējā ir mazā mt2

Ch. uz stūres tas m burts spīd? 
Last edited by Melnais on 01 Apr 2013, 13:03, edited 1 time in total.
Jaunciems wrote:Mtech3 ir tieši tāda pati kā mtech2 tik ar resnu vidu un airbagCh. wrote: Mtech3 liekas pretīga - riebīgi šaura ar milzīgu viduci.![]()
Tagadējā ir mazā mt2
Tieši tāda pati, tikai savādāka! lolwat
Tas displejs toč atgādina kaut kādus taksistus, vismaz es tikai tur uz tādiem esmu uzdūries
Tas bija domāts par diametruFetka wrote:Jaunciems wrote:Mtech3 ir tieši tāda pati kā mtech2 tik ar resnu vidu un airbagCh. wrote: Mtech3 liekas pretīga - riebīgi šaura ar milzīgu viduci.![]()
Tagadējā ir mazā mt2
Tieši tāda pati, tikai savādāka! lolwat
Tas displejs toč atgādina kaut kādus taksistus, vismaz es tikai tur uz tādiem esmu uzdūries
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Nevajag tur neko mainīt! Esošā stūre ir win! Izskatās labi un ir ērta sportojot - pelmeņi lai paliek ledusskapī!
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
No visa šajā ziņojumā augstāk minētā "win" ir tikai Tava interpunkcija. Protams, ja zini, ko tas nozīmē.howitzer wrote:Nevajag tur neko mainīt! Esošā stūre ir win! Izskatās labi un ir ērta sportojot - pelmeņi lai paliek ledusskapī!

being a better driver is not an unfair advantage...
V.I.P. wrote:No visa šajā ziņojumā augstāk minētā "win" ir tikai Tava interpunkcija. Protams, ja zini, ko tas nozīmē.howitzer wrote:Nevajag tur neko mainīt! Esošā stūre ir win! Izskatās labi un ir ērta sportojot - pelmeņi lai paliek ledusskapī!
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kad vedīsi metināt?

Spoiler
Show

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !