Jap. Tagad mani var sastap tādā Rs'ā!Martinss wrote:Tev tas sudrabotais Škodiljaks tagad?Andžejs wrote:Vakar redzēts un pabraukts kopā posmā Baloži -> Rīga plaza ar Martinu un viņa baronvāgenu!![]()
Fordam pavisam cits kampiens tagad!

Moderator: Juzix
Jap. Tagad mani var sastap tādā Rs'ā!Martinss wrote:Tev tas sudrabotais Škodiljaks tagad?Andžejs wrote:Vakar redzēts un pabraukts kopā posmā Baloži -> Rīga plaza ar Martinu un viņa baronvāgenu!![]()
Alien wrote:Martinss mahājās no sirņika Baložu krustā
Andžejs wrote:Jap. Tagad mani var sastap tādā Rs'ā!Martinss wrote:Tev tas sudrabotais Škodiljaks tagad?Andžejs wrote:Vakar redzēts un pabraukts kopā posmā Baloži -> Rīga plaza ar Martinu un viņa baronvāgenu!![]()
Nav vēl izvilkts no ziemas miegasalvis wrote:Šķiet, ka Vāveris ap 18:30 pa Salaspili ar savu divriteņu rumaku vizinājās.![]()
Vēl pa dienu samāti Spogulis un Mdz.
marrs wrote:Šodien ap 10.30 uz A.Saharova ielas manīts gaiši zaļs scirocco brauca uz SAHARAS pusi brauca (bracka ar melnu Audi A4 ar ID 89 ) viņš brauca pretīm
Tev 19 nr bija uz mašīnas?DREIM wrote:Šorīt ap 9iem gandrīz pie savas mājas Lībiešu ielā samainījos ar Rihy,, Varētu būt ka dzīvojam vienā rajonā?!
Pēc maniem aprēķiniem sanāk, ka jūs dzīvojat uz vienas ielas !DREIM wrote:Šorīt ap 9iem gandrīz pie savas mājas Lībiešu ielā samainījos ar Rihy,, Varētu būt ka dzīvojam vienā rajonā?!
Hmm.. sveikts kaimiņRihy wrote:Tev 19 nr bija uz mašīnas?DREIM wrote:Šorīt ap 9iem gandrīz pie savas mājas Lībiešu ielā samainījos ar Rihy,, Varētu būt ka dzīvojam vienā rajonā?!Bet jā, tas ir mans rajons
No tevis buus jāuzmanās*Sicram wrote:Pēc maniem aprēķiniem sanāk, ka jūs dzīvojat uz vienas ielas !DREIM wrote:Šorīt ap 9iem gandrīz pie savas mājas Lībiešu ielā samainījos ar Rihy,, Varētu būt ka dzīvojam vienā rajonā?!
tas biji Tu?marrs wrote:focus bija laipns palaižot netiru e30 izgriezties uz krastmalu
ugu biju es ne pirmo reizi manuFocus wrote:tas biji Tu?marrs wrote:focus bija laipns palaižot netiru e30 izgriezties uz krastmalu![]()
jociga kombinacija.. mtech2 + X sliekshnji