Jēziņ...
Nebiju pamanījis, ka grasies ar šo auto ceļot tālāk par 50km no savām mājām - vai Tu domā, ka tas būtu prāta darbs, doties uz ārzemēm ar auto, kurš knapi kopā turas?
Es saprotu vizināšanos apkārt pa savu rajonu, kurā, ja nu kas notiek, auto var atstāt uz katra stūra, aiziet pēc striķa un atvilkt mājās, bet pāri robežai? U mad?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
howitzer wrote:Jēziņ...
Nebiju pamanījis, ka grasies ar šo auto ceļot tālāk par 50km no savām mājām - vai Tu domā, ka tas būtu prāta darbs, doties uz ārzemēm ar auto, kurš knapi kopā turas?
Es saprotu vizināšanos apkārt pa savu rajonu, kurā, ja nu kas notiek, auto var atstāt uz katra stūra, aiziet pēc striķa un atvilkt mājās, bet pāri robežai? U mad?
aiziet pēc striķa, piesiet pie koka pļavā, un nokrāsot brūnu, iekārt zvaniņu kaklā, un pēc 2nedēļ iet pa rajonu un saukt : GAUJA, GAUJA, UUu-UUUUUuu..
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
aiziet pēc striķa, piesiet pie koka pļavā, un nokrāsot brūnu, iekārt zvaniņu kaklā, un pēc 2nedēļ iet pa rajonu un saukt : GAUJA, GAUJA, UUu-UUUUUuu..
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
Auto dirsā ir tikai vizuālais un, jā, tagad arī motors. Ritošā un būris kā tāds ir ļoti labs. Galvenais, lai motors davilktu. Tā kā viņš tiks celts no auto, kuru paziņa izmantoja agrāk ikdienā, tad it kā problēmām nevajadzētu rasties. It īpaši ar Motronic 1.3, kurš ir tik sasodīti vienkārš... Reāli ir kloķenes devējs, 3 releji un viss - viņam jāiet.
Ok, Tu par savu auto mācēsi labāk teikt. Negribētos lasīt jūlija sākumā postu: "Eu, džeki, tricārs izbeidzās uz autobāņa. Ir kādam čoms Vācijā? Alus no manis!"
howitzer wrote:Ok, Tu par savu auto mācēsi labāk teikt. Negribētos lasīt jūlija sākumā postu: "Eu, džeki, tricārs izbeidzās uz autobāņa. Ir kādam čoms Vācijā? Alus no manis!"
Dzinējam būs labs tests pirms tam, jo reāli viss jūnijs būs 24/7 pie stūres.
Rekords wrote:būris labs?
gadījumā neteici, ka lonžerons ir šķībs?
Tas daudz, maz iztaisnots.
Bet salīdzinot ar to, kādi E30 reāli ir, mans ir labs. Arkas visas kā jaunas, neviena glāze nav metināta, lanžeroni arī nav ne rūsējuši, ne metināti. Reāli ir divi ielāpi uz grīdas(kur visiem e30 izpūst) un zapaskas vieta. E30.lv paskatoties kā tur vairumam veicas, es varu tikai priecāties par savējo. Nu rūsas ziņā, protams. Visādi citādi.... bēdīgi...
Bet salīdzinot ar to, kādi E30 reāli ir, mans ir labs. Arkas visas kā jaunas, neviena glāze nav metināta, lanžeroni arī nav ne rūsējuši, ne metināti. Reāli ir divi ielāpi uz grīdas(kur visiem e30 izpūst) un zapaskas vieta. E30.lv paskatoties kā tur vairumam veicas, es varu tikai priecāties par savējo. Nu rūsas ziņā, protams. Visādi citādi.... bēdīgi...
Nu ja viss ir tik labi tad kur problēma?!
Pārējais viss ir savedams kārtībā un arī ļimonu iegūldīt nevajag, e30 tag ir kā lege nokā īpaši sarežģīta nav!
Es visu laiku brīnījos par pisli ar elektrību, bet tas laikam tikai tāpēc, ka nav neviena zinoša cilvēka.
Nu ja viss ir tik labi tad kur problēma?!
Pārējais viss ir savedams kārtībā un arī ļimonu iegūldīt nevajag, e30 tag ir kā lege nokā īpaši sarežģīta nav!
Es visu laiku brīnījos par pisli ar elektrību, bet tas laikam tikai tāpēc, ka nav neviena zinoša cilvēka.
Nu tika vests pie zinošiem cilvēkiem, bet tur nebija tik vienkārši. Problēma jau ae to l-jetu bija tāda, ka viss bija, bet negāja. Bija dzrikstele(jā, pareizā momentā), bija arī degviela un gaiss. Nekur garām ar nesūca
Eh, bet tas l-jets ir jau pagātne. Motronicam viss ir pavisam vienkārši un paredzami.
Micuks wrote:Tātad nebija pietiekoši zinoši
Kas tomēr nebija kā vajag.
Tad jau tagad viss ir kārtībā? nu tad taisi augšā vizuālo un būs super!
Jā, viss tagad iet, bet dažādu apstākļu dēļ, jāmaina ir dzinējs, šitais ir +/- metams. Pabraukt pa pilsētu vēl var, bet tālāk neriskētu, jo ir nenormāli izdilis(eļļas spiediens gandrīz nekāds vairs pat neturās). Pats vien sapi*u, tākā sūdzēties īsti nevaru