Ā, skaidrs. Bet principu tāpat nemaina - tas ķēdes komplekts V8 būs dārgāks kā R6. Bet, kā jau minēju, mainīt tāpat vajadzēs 1x mūžā, principā.elksnis wrote:3.0 no e34 nav zobenes
Dzelžuka e28 Betmobīlis.
Re: Dzelžuka e28 Betmobīlis.
- Martinss
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Es vot šito nevaru saprast, kāds cirvis ir izdomājis, likt to filtru aizmugurē pie piekares kaut kur. 
Man sierrai tur pat nāk, kronšteins nopuva, filtrs nolūza un vilkās pa zemi šļaukās iekāries, labi, ka laicīgi pamanīju, savādāk viss būtu beidzies ar uguņošanu.
Man sierrai tur pat nāk, kronšteins nopuva, filtrs nolūza un vilkās pa zemi šļaukās iekāries, labi, ka laicīgi pamanīju, savādāk viss būtu beidzies ar uguņošanu.
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
A pie mums MERSEDES īpašniekiem viss ir motortelpā !Martinss wrote:Es vot šito nevaru saprast, kāds cirvis ir izdomājis, likt to filtru aizmugurē pie piekares kaut kur.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Ja nemaldos, tad lielākai daļai mašīnu tas filtrs nāk apakšā.
Auto inženieri diez vai domāja, ka tik ilgi ar viņu mašīnām kāds brauks un tas kronšteins varētu nopūt.
Auto inženieri diez vai domāja, ka tik ilgi ar viņu mašīnām kāds brauks un tas kronšteins varētu nopūt.
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
3.0 V8 ir M60B30.
Tam ir nedaudz virs 200zs.
Ja neskaita õsamo Vē astoņi skaņu, tad nekāds diži lielāks ieguvums, salīdzinot ar M30, imho, nebūs. Grieze ciparu ziņā ir pat švakāka, salīdzinot ar M30, taču tas ir tikai no vikipēdijas datiem - kā izskatās līknes, man nav ne jausmas...
Turklāt, cik dzirdēts, M60 dzinēji ir eļļas strēbēji un tie ātrāk izdilst savādākā cilindru pārklājuma dēļ. Tas tā, cik lasīts par ārzemju forumiem.
M62B44 ir trū šit un visu budžeta V8 karalis.
Tam ir nedaudz virs 200zs.
Ja neskaita õsamo Vē astoņi skaņu, tad nekāds diži lielāks ieguvums, salīdzinot ar M30, imho, nebūs. Grieze ciparu ziņā ir pat švakāka, salīdzinot ar M30, taču tas ir tikai no vikipēdijas datiem - kā izskatās līknes, man nav ne jausmas...
Turklāt, cik dzirdēts, M60 dzinēji ir eļļas strēbēji un tie ātrāk izdilst savādākā cilindru pārklājuma dēļ. Tas tā, cik lasīts par ārzemju forumiem.
M62B44 ir trū šit un visu budžeta V8 karalis.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Rii
- Been thanked: 5 times
Nu es M62 par budžeta dzinēju noteikti nesauktu
Grāmatu esmu lasījis, pašam tāds jāskrūvē 
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
- howitzer
- M30
Budžeta V8 tas ir, būs un paliks!Rii wrote:Nu es M62 par budžeta dzinēju noteikti nesauktuGrāmatu esmu lasījis, pašam tāds jāskrūvē
Bet budžeta V8 nav tas pats, kas budžeta IS or smth...
Tieši tāpēc es arī sākumā jautāju Dzelzim, vai viņš ir lietas kursā par astoņu cilindru alumīnija kluča uzturēšanas izmaksām.
Last edited by howitzer on 08 May 2013, 17:54, edited 1 time in total.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
- *Sicram
nūu ja jau svapo, tad var ielitk kko no MB 
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... bbddg.html
Cenu paskatamies
320zs 500nm
Cenu paskatamies
320zs 500nm
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Abit e30
- Been thanked: 6 times
tikai pēc tā, ka visam apkarinājamajam ir savas cenas, tad tas varētu būt pilns bloks ar galvām? ņemot vēl visu pārējo diezvai sanāks 180ls*Sicram wrote:nūu ja jau svapo, tad var ielitk kko no MB
Cenu paskatamies
320zs 500nm
- *Sicram
ļauj pasapņot, lūdzu !Abit e30 wrote:tikai pēc tā, ka visam apkarinājamajam ir savas cenas, tad tas varētu būt pilns bloks ar galvām? ņemot vēl visu pārējo diezvai sanāks 180ls*Sicram wrote:nūu ja jau svapo, tad var ielitk kko no MB
Cenu paskatamies
320zs 500nm
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
Pirmdien pa Zvaigžņu ielu brauci vakarpusē gar Lukoilu. Dzirdēju skaņu. Egīls apdirsas praktiski spēlejot futbolu.
Tā man nepatika e28, tavs kkā cepī.
laikam diski. 

Nu hz,bet tur jau tas kronsteins ar tads papuvisMartinss wrote:Es vot šito nevaru saprast, kāds cirvis ir izdomājis, likt to filtru aizmugurē pie piekares kaut kur.
Teoretiski var jau mainit vina arasanas vietu?
Tas skaitas normali,ka ellu rij ne pa temu?howitzer wrote:Budžeta V8 tas ir, būs un paliks!Rii wrote:Nu es M62 par budžeta dzinēju noteikti nesauktuGrāmatu esmu lasījis, pašam tāds jāskrūvē
Tieši tāpēc es arī sākumā jautāju Dzelzim, vai viņš ir lietas kursā par astoņu cilindru alumīnija kluča uzturēšanas izmaksām.
Bet nu laikam jabeidz lidinaties pa makoniem un japaliek pie m30. Parlasitu to dzini un ar butu labi.
Par to apdirsanos isti nesapratu un manu e28 redzejat?sajūgs wrote:Pirmdien pa Zvaigžņu ielu brauci vakarpusē gar Lukoilu. Dzirdēju skaņu. Egīls apdirsas praktiski spēlejot futbolu.Tā man nepatika e28, tavs kkā cepī.
laikam diski.
Bet jaa,diski dod vizualo visam auto
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Noteikti, ka var, vecajā filtra vietā ieliec taisnu cauruli un to filtru pārliec motortelpā. Es sev tādu procedūru veiktu, tikai nav vietas.Dzelzuks wrote:Nu hz,bet tur jau tas kronsteins ar tads papuvisMartinss wrote:Es vot šito nevaru saprast, kāds cirvis ir izdomājis, likt to filtru aizmugurē pie piekares kaut kur.
Man sierrai tur pat nāk, kronšteins nopuva, filtrs nolūza un vilkās pa zemi šļaukās iekāries, labi, ka laicīgi pamanīju, savādāk viss būtu beidzies ar uguņošanu..
Nu ar m30 laikam ar nebutu vietasMartinss wrote:Noteikti, ka var, vecajā filtra vietā ieliec taisnu cauruli un to filtru pārliec motortelpā. Es sev tādu procedūru veiktu, tikai nav vietas.Dzelzuks wrote:Nu hz,bet tur jau tas kronsteins ar tads papuvisMartinss wrote:Es vot šito nevaru saprast, kāds cirvis ir izdomājis, likt to filtru aizmugurē pie piekares kaut kur.
Man sierrai tur pat nāk, kronšteins nopuva, filtrs nolūza un vilkās pa zemi šļaukās iekāries, labi, ka laicīgi pamanīju, savādāk viss būtu beidzies ar uguņošanu..
- howitzer
- M30
Ja Tev 150ls liekas augsta cena par M30, tad nevajag Tev to V8. Tas nav domāts kā uzbrauciens, vienkārši saproti pats - visi tie dzinēji ir braukti un braukti, un braukti un vēl nedaudz braukti. M30 ir izturīgs as fuck, par vecajiem V8 domas dalās. Devēji un visi sīkumi arī ir dārgāki, salīdzinot ar M30 (pie Draivera biju, pīpējām, pļāpājām, grāmatiņu lasīju.Dzelzuks wrote:Tas skaitas normali,ka ellu rij ne pa temu?howitzer wrote:Budžeta V8 tas ir, būs un paliks!Rii wrote:Nu es M62 par budžeta dzinēju noteikti nesauktuGrāmatu esmu lasījis, pašam tāds jāskrūvē
Bet nu laikam jabeidz lidinaties pa makoniem un japaliek pie m30. Parlasitu to dzini un ar butu labi.
Tie 150ls par motoru bez karbas skita dargi jondaudzi saka,ka tos dzinejus nes uz tolmetu vai pa 100ls pardot pilna komplekta 
Sodien ta uzspoleju,ka gazes pedala trosite parplisa un majas nacas braukt nespiezot gazi
Sodien ta uzspoleju,ka gazes pedala trosite parplisa un majas nacas braukt nespiezot gazi