Es domaaju munjam kaadu laiku buus miers ar mk3 kaa primaaro un mk2 kaa backup.Juzix wrote:Ja viņš vēl kaut ko tirgo - padod ziņuopz wrote:Paldies par informaaciju un viedokli. Shodien tika iegaadaats canon 5d mk1 ar orginaalo gripu pa smiekla 100 paundi ar beigushos pirmo shutteri, aparaats ljoti labaa staavoklii, ne skrambinjas, pleeviite uz ekraana no momenta kad pirkts, riit tiek vests mainiit shutteri, pirmaa mainja vinjam, piedereeja paziistamam fotograafam kaa backup kamera.
Foto tehnika
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
Re: Foto tehnika
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tam Transcend nav kkādas ātrākas versijas vai tad?Juzix wrote:Šobrīd ir Četras:
SanDisk Extreme III 2gb
SanDisk Extreme III 4gb
SanDisk Ultra 4gb
Transcend 4gb
Pēdējās divas nesen nopirku BFSā.
Pēdējā ir manāmi lēnāka, bet attiecīgi arī lētāka.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Nūu SanDisk nopērkot ir ātrums ?omulis wrote:Tam Transcend nav kkādas ātrākas versijas vai tad?Juzix wrote:Šobrīd ir Četras:
SanDisk Extreme III 2gb
SanDisk Extreme III 4gb
SanDisk Ultra 4gb
Transcend 4gb
Pēdējās divas nesen nopirku BFSā.
Pēdējā ir manāmi lēnāka, bet attiecīgi arī lētāka.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Kā pareizāk uzglabāt akumulatorus, kad tie netiek lietoti?
Man ar zibspuldzi sanāk bildēt reti, tāpēc gribēju zināt, kā pareizāk uzglabāt akumulatorus - pēc bildēšanas izlādēt līdz galam, tad uzlādēt un glabāt uzlādētus, vai arī izlādēt tukšus un uzlādēt iepriekšējā dienā pirms bildēšanas?
Man ar zibspuldzi sanāk bildēt reti, tāpēc gribēju zināt, kā pareizāk uzglabāt akumulatorus - pēc bildēšanas izlādēt līdz galam, tad uzlādēt un glabāt uzlādētus, vai arī izlādēt tukšus un uzlādēt iepriekšējā dienā pirms bildēšanas?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- *Sicram
Es visu atstāju IEKŠĀ !howitzer wrote:Kā pareizāk uzglabāt akumulatorus, kad tie netiek lietoti?
Ok strādāju biežāk kā tu ar zibeni, bet nu šā vai tā
Domāju, ka to vajag uzprasīt kādā vietā, kas izplata šādas vietas, nu kur varētu būt gudrs cilvēks par šo tēmu.
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Ja nemaldos,tad skatījos youtube video par šo tēmu.
Mēģināšu sameklēt.
Edit:
Var pačekot krievu valodā dažus video. 2 video par lādētājiem un ja nemaldos,tad bija ieteikumi uz baterijām. Video krievu valodā.» Skatīties Youtube
» Skatīties Youtube
» Skatīties Youtube
Mēģināšu sameklēt.
Edit:
Var pačekot krievu valodā dažus video. 2 video par lādētājiem un ja nemaldos,tad bija ieteikumi uz baterijām. Video krievu valodā.» Skatīties Youtube
» Skatīties Youtube
» Skatīties Youtube
Labs vakars 
Ir doma pirkt jaunu/lietotu (ja tā, uz ko vajag skatīties pērkot tādu) spoguļkameru.
Tas viss būs svētdienas fotografēšanai. Pirms tam ir bijusi saskarsme tikai ar EOS 350D un Olympus SP sēriju (ziepinieki).
Pašam ir doma uz Canon sēriju. Konkrētu vajadzību īsti nav, gan jau pafilmēt reizēm gribēsies. Pašreiz uz šo esmu iesācējos. Grūti konkrēti teikt, ko man vajag (summu arī). Cerams, ka kāds varēs palīdzēt šajā jautājumā
Ir doma pirkt jaunu/lietotu (ja tā, uz ko vajag skatīties pērkot tādu) spoguļkameru.
Tas viss būs svētdienas fotografēšanai. Pirms tam ir bijusi saskarsme tikai ar EOS 350D un Olympus SP sēriju (ziepinieki).
Pašam ir doma uz Canon sēriju. Konkrētu vajadzību īsti nav, gan jau pafilmēt reizēm gribēsies. Pašreiz uz šo esmu iesācējos. Grūti konkrēti teikt, ko man vajag (summu arī). Cerams, ka kāds varēs palīdzēt šajā jautājumā
- *Sicram
Nevarēju saprast vai powerā kaut ko rakstītGTis wrote:Labs vakars
Vai esi paskatijies kaut ko no bez spoguļu aparātiem ?
kaut vai tāpēc, ka tiem izmērs ir draudzīgāks un attēla kvalitāte esot laba.
Powerā vajag pameklēt Bimmera postus par šo tēmu, tur ir daudz un gari uzrakstīts.. Saprotu, ka gribās uzreiz, bet nu pareizo recepti tev neviens nepateiks.
bet ja tiešām, gribi spoguleni, tad .. jāizdomā cik svaigu modeli tu gribi.. pēc būtības jau būtu jāpērk Canon 700d.. tas laikam bija aktuālais spoguļnieks.. nu no mazjiem. Protams ir pavīdējis kaut kāds Canon 100d, bet vai tas ir labs, nemāku teikt ..
Vsm pārliecība, ka tas 700d ir labs man pašam ir
Tad nākošais, tik pat labi varbūt der Canon 1100d, jā tur esot veca matrica kā izrādas un kas tur vēl .. bet es esmu šo aparātu ieteicis šeit pat diviem cilvēkiem forumā un abi ir itin apmierināti..
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Tā arī būs jādara, un jāpalasa viņa posti.
Jā, esmu nosliecies uz spoguleni. Un konkrēti arī interesēja paša pieredze kādēļ tā. Uz 1100D un 100D pašlaik ieinteresēja. Jāapskatās vēl informācija par 700D. Lasīt jau māku, bet šoreiz jau interesē kā reāli ir
Jā, esmu nosliecies uz spoguleni. Un konkrēti arī interesēja paša pieredze kādēļ tā. Uz 1100D un 100D pašlaik ieinteresēja. Jāapskatās vēl informācija par 700D. Lasīt jau māku, bet šoreiz jau interesē kā reāli ir
- *Sicram
Reāli ir tā, ka 1100d esmu ieteicis, un esmu pats nedaudz paspaidijis.. bija ok..GTis wrote:Tā arī būs jādara, un jāpalasa viņa posti.
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- *Sicram
Drošs variants ir ar pārdevēju doties uz Canon centriem !GTis wrote:Jāapskatās būs apskati kādi par šiem modeļiem. Jo vismaz pašreiz zināms uz kuriem vajadzētu skatīties. Un saistībā ja lietotu izdomāju ņemt, uz ko tur vajadzētu skatīties?
aiziesiet uz servisu, iespējams, ka kaut ko būs jāsamaksā, un tur to aparātu izraustītu !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
Paldies pašreiz par šo*Sicram wrote:Drošs variants ir ar pārdevēju doties uz Canon centriem !GTis wrote:Jāapskatās būs apskati kādi par šiem modeļiem. Jo vismaz pašreiz zināms uz kuriem vajadzētu skatīties. Un saistībā ja lietotu izdomāju ņemt, uz ko tur vajadzētu skatīties?![]()
aiziesiet uz servisu, iespējams, ka kaut ko būs jāsamaksā, un tur to aparātu izraustītu !
- *Sicram
Juzik, a nah neiestellēji horizontu pa vidu ? 

PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Īstais, kurš runā par horizontiem*Sicram wrote:Juzik, a nah neiestellēji horizontu pa vidu ?![]()
SpoilerShow
Labāk pastāstiet, kas tagad ir OK ziepju trauks līdz +/- 200Ls? Prasības - lai sanāk smuki bilžuki 2x gadā paceļojot pa pasauli.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- *Sicram
Nē, tu nesaprati !Juzix wrote:Īstais, kurš runā par horizontiem*Sicram wrote:Juzik, a nah neiestellēji horizontu pa vidu ?![]()
SpoilerShow
Labāk pastāstiet, kas tagad ir OK ziepju trauks līdz +/- 200Ls? Prasības - lai sanāk smuki bilžuki 2x gadā paceļojot pa pasauli.
Zivis, kurā vietā nečakarē kadru ?
PM vai 29764007
PM vai 29764007
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Nebūsim sīkumaini 
Pastāsti labāk kko par ziepjiem
Pastāsti labāk kko par ziepjiem
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Ļoti daudzas bildes ir pārkontrastētas. Tumšie toņi pārāk saplūst. Pārējais viss nāk ar laiku.ens wrote:Juzik, Mārci.. gaidu pamatotus nodirsienus!
http://www.flickr.com/photos/ens93/sets ... 152452587/
Tas ir mans viedoklis, lai nāk Juzix un Mr. Decembris, un izsaka savus pareizos viedokļus.
EDIT: ā, un, manuprāt, ja gribi fočēt braucošas, tad liec vainu ļoti ātru slēdzi(protams, atkarīgs no gaismas apstākļiem un tehnikas) vai arī tieši pretēji - ilgāku. Tagad vnk šizīgo rauj fons. Vainu +/- skaidrs vai izplūdis kārtīgi. Pirmais variants ir daudz vieglāks, kā jau nojaut.