d40 ir nikons !ens wrote:man nestāv uz d40 kuram jau reiz ir mainīts slēdzis
40d ir canons !
Rihy vai tad ir mainīts slēdzis ?
Moderators: Juzix, *Sicram, Rihy
d40 ir nikons !ens wrote:man nestāv uz d40 kuram jau reiz ir mainīts slēdzis
Rihijam ir 30d ??ens wrote:rihy nav, bet tas ir 30d, howim ir mainīts slēdzis, pietam skilu paka ar nekāda līdzi nenāk..![]()
Ahh..ens wrote:Vsp jā, sapisos! Nezkapēc galvā bija 30d.
Bet redzkā ir, viens no iemesliem kpc skatos uz 550d ir 18mp, kas dod iespējas uztaisīt normālu cropu bez problēmām.
nu tad izlasi 2x !Rekords wrote:ko sakat par nesen minēto samyang 85mm f1.4?
domāju ieķert
Nopietni ? Tikai tagad izlasiji 1x ?Rekords wrote:o, atradu un izlasīju. jāsaņem naļiks un jābrauc apskatīt
Kas Tev pret CF?ens wrote:Kā jau pats teici tev ir objektīvi un protams diezgan nopietna skilu paka bonusā. Es driftu vēl gadu atpakaļ bildēju pat ar kitu. Ok tie bija citi laiki protams tgd arī ienākumi ir stipri lielāki kā bija tad, bet izdevumi protams arī proporcionāli neatpaliek.. Es domāju tas pats 50d man iesākumam būtu ok. 40d tomēr ir diezgan vēsturisks.
Tikko pamaniju ka šim ir compact flash karte.. da j*@$%^, nebūs!
Tad kapēc tiek lietota arī jaunākajās top kamerās?ens wrote: nepatīk, novecojusi tehnoloģija, galu galā 2x dārgāka par SD. Un vēlviens faktors - man jau ir daah 16gb class10 sd kartes fočēšanai, nah man pārejot uz CF vēl investēt kartēs?
Jā, drošāka, lieto, jo arī ātrāka.. āmen!Juzix wrote:Tad kapēc tiek lietota arī jaunākajās top kamerās?ens wrote: nepatīk, novecojusi tehnoloģija, galu galā 2x dārgāka par SD. Un vēlviens faktors - man jau ir daah 16gb class10 sd kartes fočēšanai, nah man pārejot uz CF vēl investēt kartēs?
Un vai tik nebija tā, ka CF bija drošākā pret visādiem gļukiem
ens wrote: tas pats 50d man iesākumam būtu ok. 40d tomēr ir diezgan vēsturisks.
ens wrote: Bet redzkā ir, viens no iemesliem kpc skatos uz 550d ir 18mp, kas dod iespējas uztaisīt normālu cropu bez problēmām.
Un cik bieži Tu viņu lieto? Ne driftā, ne hoķī baiso vajadzību neesmu pēc viņa izjutis.howitzer wrote:ens wrote: Bet redzkā ir, viens no iemesliem kpc skatos uz 550d ir 18mp, kas dod iespējas uztaisīt normālu cropu bez problēmām.![]()
Par 550D burstu esi kaut ko dzirdējis?
Plikahowitzer wrote:ens wrote: tas pats 50d man iesākumam būtu ok. 40d tomēr ir diezgan vēsturisks.
Tas nekas, ka 50D ir augstāks trokšņu līmenis, salīdzinot ar 40D...