e30studenta E30

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

e30students
Spam addicted
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: e30studenta E30

Post by e30students »

Draudzenei patīk e30, un ieminējās, ka arī sev tādu vēlētos, tapēc nesaskatu neko savādu šajā lietā ;)
es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
re_flexy

Post by re_flexy »

Rihy wrote:Ch. draudzenei nopirka sierru, ta kā varbūt šis nav pats sliktākais variants :D
:reeka:
kars

Post by kars »

Labs, pfl sedani der :cool: kāds sēdinājums?
Кто разбирается тот разбирается...
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

Par sēdinājumu nevar pateikt, atsperes grieztas, varbūt kādi 40/40 ar balonriepām.

P.s Šodien nomainīts 3. radiators. izskatās, ka turēs :D
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

e30students wrote:Par sēdinājumu nevar pateikt, atsperes grieztas, varbūt kādi 40/40 ar balonriepām.

P.s Šodien nomainīts 3. radiators. izskatās, ka turēs :D
Priekšā ir sēdinātas atsperes, kurām sēdinājumu nezināšu, pakaļā grieztas. Sēdinājums priešā ir uz ~65mm, vismaz blakus 75mm sēdinājumam tā likās, pakaļa tuvu 60mm.

Pamēri no arkas līdz centram melnajam un šim, jo melnā sedinājums jau zināms tak ir. :hvz:

A kas tev ar radiatoriem? Manējais no iekšpuses bira nost, bet funcionēja normāli. :hvz: Spiedienu sistēmā arī nenovēroju, tosols ar nezuda...? :hvz:
kars

Post by kars »

Tā jau man likās :roll: pfl ar 40/40 nevar būt tik zems, arī gribu 60/60 bet salasijos e30.lv par huligānu sēdināšanu:200lati+ :eehh: :
psih-arno

Post by psih-arno »

kars wrote:Tā jau man likās :roll: pfl ar 40/40 nevar būt tik zems, arī gribu 60/60 bet salasijos e30.lv par huligānu sēdināšanu:200lati+ :eehh: :
Pilns īso amortizatoru un sēdinātu atsperu komplekts e30 izmaksā 135Ls :naac:
Image
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
kars

Post by kars »

psih-arno wrote:
kars wrote:Tā jau man likās :roll: pfl ar 40/40 nevar būt tik zems, arī gribu 60/60 bet salasijos e30.lv par huligānu sēdināšanu:200lati+ :eehh: :
Pilns īso amortizatoru un sēdinātu atsperu komplekts e30 izmaksā 135Ls :naac:
Domā ko runā, par to ciparu tikai sūds sanāk, nevis normāls komplekts.
psiho arno 60/40 kits ir nereāli mīksts un mašīnā var nomrāli pabraukt tikai viens cilvēks ar 10l degvielas ja iekāpj vēl kāds tad viss iet pa zemi
Zem 200Lvl ir tikai sūdu komplekti.
(c)www.e30.lv/showthread/sēdinājums-amorti ... ība/page21 :? :think:
psih-arno

Post by psih-arno »

Ļoti argumentēti :rofl:

Varēji apkopot ne tikai vienu slikto atsauksmi (lēts ir sūds nav arguments), bet arī daudzas labās.

Varu piedāvāt arī par 200Ls+, bet jautājums ir vai tas ir vajadzīgs un vai to visi var atļauties.
Image
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

ttd wrote:
A kas tev ar radiatoriem? Manējais no iekšpuses bira nost, bet funcionēja normāli. :hvz: Spiedienu sistēmā arī nenovēroju, tosols ar nezuda...? :hvz:

Viena truba pārtrinās pret ventilatoru, Bija doma ielikt kādu m40 radiatoru, tik abiem laida gar bačoku. Beigās uzliku to otru radiatoru, ko devi līdzi. :D

Cik noprotu, tos griestus liki virsū (ček panelis) , nēesmu vēl skatījies, bet kā viņi nāk nost?
kars

Post by kars »

psih-arno wrote:Ļoti argumentēti :rofl: ...
Varu piedāvāt arī par 200Ls+, bet jautājums ir vai tas ir vajadzīgs un vai to visi var atļauties.
Arī fakts, citiem pietiek ar to lai tikai labi izskatās, man gribās lai ar to auto var arī normāli (droši) braukt :roll:
psih-arno

Post by psih-arno »

kars wrote:
Arī fakts, citiem pietiek ar to lai tikai labi izskatās, man gribās lai ar to auto var arī normāli (droši) braukt :roll:
Visi komplekti arī par 135Ls ir TUV sertificēti, kas nozīmē, ka tie ir satiksmei droši.

Ja kādam ir šaubas par cietību, satiksmes drošību vai ko citu - varu izvizināt ar golfu, kam virsū ir ''lētie'' 160Ls koili. :naac:
Image
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

e30students wrote:
ttd wrote:

Viena truba pārtrinās pret ventilatoru, Bija doma ielikt kādu m40 radiatoru, tik abiem laida gar bačoku. Beigās uzliku to otru radiatoru, ko devi līdzi. :D

Cik noprotu, tos griestus liki virsū (ček panelis) , nēesmu vēl skatījies, bet kā viņi nāk nost?
Kādas 6as skrūves augšā, kad attaisa lūku, saulessargu skrūves visas un viss.
Fretka

Post by Fretka »

psih-arno wrote:
kars wrote:
Visi komplekti arī par 135Ls ir TUV sertificēti, kas nozīmē, ka tie ir satiksmei droši.

Ja kādam ir šaubas par cietību, satiksmes drošību vai ko citu - varu izvizināt ar golfu, kam virsū ir ''lētie'' 160Ls koili. :naac:
Man ex e30 aizmugurē ļoooti sita cauri, noteikti tāpēc, ka gājiens bija pa lielam nekāds ar tajām atsperēm (bija zemākais komplektiņš no Tevis piedāvātajiem - 75/50), bet nu neko sliktu nekad neesmu par Tevi teicis + ieteicu arī citiem. Protams, ka visām lietām ir attiecīgā vērtība :)

sori par oftopixkkk
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

psih-arno wrote: Ja kādam ir šaubas par cietību, satiksmes drošību vai ko citu - varu izvizināt ar golfu, kam virsū ir ''lētie'' 160Ls koili. :naac:
Viņiem amītis ir diezgan mīksts, bet atsperes pārāk cietas. Bet par to ciparu tas ir pieņemami. Braucu un nesūdzos :cool:
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

Tātad, sen nekas nav rakstīts tapēc ka nekas īsti nāves darīts. Šodien beidzot bija brīvāks laiks un tagad baltajā ir mūzika :D Tika iegādāts M50tub20 motors. Laigan neesmu pārliecināts vai likšu viņu iekšā. Grīdā parādijušies 2 caurumi. Baltais ideāli pilda pakaļas pārvietošanas funkciju. Nekas nav sabrucis vai noplīsis pa ceļam, izņemot to vienu reizi kad ventilators pārrīvēja tosola trubu :D
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

Bildes
Attachments
20130919_083057.jpg
Sigulda
Sigulda
motors
motors
Volfsburgs
Been thanked: 5 times

Post by Volfsburgs »

:yo:
Last edited by Volfsburgs on 22 Sep 2013, 21:12, edited 1 time in total.
Image
ttd
Spam addicted

Post by ttd »

e30students wrote:Tātad, sen nekas nav rakstīts tapēc ka nekas īsti nāves darīts. Šodien beidzot bija brīvāks laiks un tagad baltajā ir mūzika :D Tika iegādāts M50tub20 motors. Laigan neesmu pārliecināts vai likšu viņu iekšā. Grīdā parādijušies 2 caurumi. Baltais ideāli pilda pakaļas pārvietošanas funkciju. Nekas nav sabrucis vai noplīsis pa ceļam, izņemot to vienu reizi kad ventilators pārrīvēja tosola trubu :D
[censored] tur tak tika ieripināts vairāk par pus tūkstoti. :emo: Vajadzēja ripot. Es tik brīnos, ka dzinējs kust vēl. :hvz: Beigās tev sanākusi būs baigā haļava, pa sveistmaizi iepirkt... Btw - ja neesi īpaši pa bedrēm triecis, skatei jābūt ar pirmo(un, ja sametināsi pirms skates), jo bukses un šaras jaunas tika samestas.
e30students
Spam addicted

Post by e30students »

Nav tā ka baigi saudzēju. Tikko izpūtējs nokrita. Dzinējs tip top :D prāsās bloķi :D
Post Reply