Žēl, ka tik daudz teksta man bija jāuzraksta, lai Tu to beidzot saprastuOneLitreBeer wrote:
Nu ja es esmu dumjšs, bet tu esi reāli foršs čalis
Francis [H] civic EG3
Re: Francis [H] civic EG3
- mk2_frukts
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ar paštonetam lampam vis ir labi tik ilgi kamer kads iepisis aizmugure un atzis tevi par vainigu jebkura gadijuma jo bus neatlauts parklajums uz lukturiem.
VW Bora variant IR editon
Spama te nav, bet stulbumam nav robežu (es ne par tevi, vismaz tu piekāpies un saprati kļūdu)
nu ja stulbi gan bija nokrasoot vinus, bet nu no kludam macos. tagad domasu ko lai gudru izdara.Fetka wrote:Spama te nav, bet stulbumam nav robežu (es ne par tevi, vismaz tu piekāpies un saprati kļūdu)
Spoiler
Show

- Zvirbuliss
- Spam addicted
nakuj pašol?Francis wrote:nu ja stulbi gan bija nokrasoot vinus, bet nu no kludam macos. tagad domasu ko lai gudru izdara.Fetka wrote:Spama te nav, bet stulbumam nav robežu (es ne par tevi, vismaz tu piekāpies un saprati kļūdu)Jagaida kad Zvirbuliss nopirks savu EG un atdosu savus tonetos vinjam un savaksu vinja original.
12.07.2013 Honda Civic eg3 R.I.P.
12.jūlijā plkst.14.30 autoceļa Dukuri-Rāmnieki 4.kilometrā no ceļa nobraukusi un grāvī ietriekusies automašīna «Honda Civic», informēja Jukāma. Negadījumā cietusi un medicīniskā palīdzība sniegta automašīnas pasažierei, 1993.gadā dzimušai Jelgavas iedzīvotājai.

» Skatīties Youtube
12.jūlijā plkst.14.30 autoceļa Dukuri-Rāmnieki 4.kilometrā no ceļa nobraukusi un grāvī ietriekusies automašīna «Honda Civic», informēja Jukāma. Negadījumā cietusi un medicīniskā palīdzība sniegta automašīnas pasažierei, 1993.gadā dzimušai Jelgavas iedzīvotājai.

» Skatīties Youtube
Spoiler
Show

- Rii
- Been thanked: 5 times
Interesanti
Ceru, ka meitenei viss kārtībā
NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nau nekads kriminalproces un neka slima nebija. Man pat rucis nau. Tak shto celja un un braukt nemacesana dara savu.ens wrote:Njā.. forši iebrzties uz kriminālprocesu?
Tas ir iemesls, kpc es kad man kāds sēž blakus cenšos nebraukt tik slimi kā vienītī..![]()
Spoiler
Show

- OneLitreBeer
- Spam addicted
ens wrote:Njā.. forši iebrzties uz kriminālprocesu?
Tas ir iemesls, kpc es kad man kāds sēž blakus cenšos nebraukt tik slimi kā vienītī..![]()
Tu pārlasi savus debīlismus pirms raksti?
Vecs Sūds