e30studenta E30
- e30students
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: e30studenta E30
Draudzenei patīk e30, un ieminējās, ka arī sev tādu vēlētos, tapēc nesaskatu neko savādu šajā lietā 

es ar savu zhiku ta izvreseetu to liikumu... ka bumeri vareetu braukt majaas
Rihy wrote:Ch. draudzenei nopirka sierru, ta kā varbūt šis nav pats sliktākais variants

- e30students
- Spam addicted
Par sēdinājumu nevar pateikt, atsperes grieztas, varbūt kādi 40/40 ar balonriepām.
P.s Šodien nomainīts 3. radiators. izskatās, ka turēs

Priekšā ir sēdinātas atsperes, kurām sēdinājumu nezināšu, pakaļā grieztas. Sēdinājums priešā ir uz ~65mm, vismaz blakus 75mm sēdinājumam tā likās, pakaļa tuvu 60mm.e30students wrote:Par sēdinājumu nevar pateikt, atsperes grieztas, varbūt kādi 40/40 ar balonriepām.
Pamēri no arkas līdz centram melnajam un šim, jo melnā sedinājums jau zināms tak ir.

A kas tev ar radiatoriem? Manējais no iekšpuses bira nost, bet funcionēja normāli.

Pilns īso amortizatoru un sēdinātu atsperu komplekts e30 izmaksā 135Lskars wrote:Tā jau man likāspfl ar 40/40 nevar būt tik zems, arī gribu 60/60 bet salasijos e30.lv par huligānu sēdināšanu:200lati+
:

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
psih-arno wrote:Pilns īso amortizatoru un sēdinātu atsperu komplekts e30 izmaksā 135Lskars wrote:Tā jau man likāspfl ar 40/40 nevar būt tik zems, arī gribu 60/60 bet salasijos e30.lv par huligānu sēdināšanu:200lati+
:
Domā ko runā, par to ciparu tikai sūds sanāk, nevis normāls komplekts.
psiho arno 60/40 kits ir nereāli mīksts un mašīnā var nomrāli pabraukt tikai viens cilvēks ar 10l degvielas ja iekāpj vēl kāds tad viss iet pa zemi
(c)www.e30.lv/showthread/sēdinājums-amorti ... ība/page21Zem 200Lvl ir tikai sūdu komplekti.

Кто разбирается тот разбирается...
Ļoti argumentēti
Varēji apkopot ne tikai vienu slikto atsauksmi (lēts ir sūds nav arguments), bet arī daudzas labās.
Varu piedāvāt arī par 200Ls+, bet jautājums ir vai tas ir vajadzīgs un vai to visi var atļauties.

Varēji apkopot ne tikai vienu slikto atsauksmi (lēts ir sūds nav arguments), bet arī daudzas labās.
Varu piedāvāt arī par 200Ls+, bet jautājums ir vai tas ir vajadzīgs un vai to visi var atļauties.
- e30students
- Spam addicted
ttd wrote:
A kas tev ar radiatoriem? Manējais no iekšpuses bira nost, bet funcionēja normāli.Spiedienu sistēmā arī nenovēroju, tosols ar nezuda...?
Viena truba pārtrinās pret ventilatoru, Bija doma ielikt kādu m40 radiatoru, tik abiem laida gar bačoku. Beigās uzliku to otru radiatoru, ko devi līdzi.

Cik noprotu, tos griestus liki virsū (ček panelis) , nēesmu vēl skatījies, bet kā viņi nāk nost?
Arī fakts, citiem pietiek ar to lai tikai labi izskatās, man gribās lai ar to auto var arī normāli (droši) brauktpsih-arno wrote:Ļoti argumentēti...

Кто разбирается тот разбирается...
Visi komplekti arī par 135Ls ir TUV sertificēti, kas nozīmē, ka tie ir satiksmei droši.kars wrote:Arī fakts, citiem pietiek ar to lai tikai labi izskatās, man gribās lai ar to auto var arī normāli (droši) brauktpsih-arno wrote:Ļoti argumentēti...
Ja kādam ir šaubas par cietību, satiksmes drošību vai ko citu - varu izvizināt ar golfu, kam virsū ir ''lētie'' 160Ls koili.

Kādas 6as skrūves augšā, kad attaisa lūku, saulessargu skrūves visas un viss.e30students wrote:ttd wrote:
A kas tev ar radiatoriem? Manējais no iekšpuses bira nost, bet funcionēja normāli.Spiedienu sistēmā arī nenovēroju, tosols ar nezuda...?
Viena truba pārtrinās pret ventilatoru, Bija doma ielikt kādu m40 radiatoru, tik abiem laida gar bačoku. Beigās uzliku to otru radiatoru, ko devi līdzi.![]()
Cik noprotu, tos griestus liki virsū (ček panelis) , nēesmu vēl skatījies, bet kā viņi nāk nost?
Man ex e30 aizmugurē ļoooti sita cauri, noteikti tāpēc, ka gājiens bija pa lielam nekāds ar tajām atsperēm (bija zemākais komplektiņš no Tevis piedāvātajiem - 75/50), bet nu neko sliktu nekad neesmu par Tevi teicis + ieteicu arī citiem. Protams, ka visām lietām ir attiecīgā vērtībapsih-arno wrote:Visi komplekti arī par 135Ls ir TUV sertificēti, kas nozīmē, ka tie ir satiksmei droši.kars wrote:Arī fakts, citiem pietiek ar to lai tikai labi izskatās, man gribās lai ar to auto var arī normāli (droši) brauktpsih-arno wrote:Ļoti argumentēti...
Ja kādam ir šaubas par cietību, satiksmes drošību vai ko citu - varu izvizināt ar golfu, kam virsū ir ''lētie'' 160Ls koili.

sori par oftopixkkk
- GG.
- Been thanked: 5 times
Viņiem amītis ir diezgan mīksts, bet atsperes pārāk cietas. Bet par to ciparu tas ir pieņemami. Braucu un nesūdzospsih-arno wrote: Ja kādam ir šaubas par cietību, satiksmes drošību vai ko citu - varu izvizināt ar golfu, kam virsū ir ''lētie'' 160Ls koili.

- e30students
- Spam addicted
Tātad, sen nekas nav rakstīts tapēc ka nekas īsti nāves darīts. Šodien beidzot bija brīvāks laiks un tagad baltajā ir mūzika
Tika iegādāts M50tub20 motors. Laigan neesmu pārliecināts vai likšu viņu iekšā. Grīdā parādijušies 2 caurumi. Baltais ideāli pilda pakaļas pārvietošanas funkciju. Nekas nav sabrucis vai noplīsis pa ceļam, izņemot to vienu reizi kad ventilators pārrīvēja tosola trubu 

- e30students
- Spam addicted
Bildes
- Volfsburgs
- Been thanked: 5 times
[censored] tur tak tika ieripināts vairāk par pus tūkstoti.e30students wrote:Tātad, sen nekas nav rakstīts tapēc ka nekas īsti nāves darīts. Šodien beidzot bija brīvāks laiks un tagad baltajā ir mūzikaTika iegādāts M50tub20 motors. Laigan neesmu pārliecināts vai likšu viņu iekšā. Grīdā parādijušies 2 caurumi. Baltais ideāli pilda pakaļas pārvietošanas funkciju. Nekas nav sabrucis vai noplīsis pa ceļam, izņemot to vienu reizi kad ventilators pārrīvēja tosola trubu

- e30students
- Spam addicted
Nav tā ka baigi saudzēju. Tikko izpūtējs nokrita. Dzinējs tip top
prāsās bloķi