paņem mammas mašīnuEdmunds wrote:Es tomēr nebraucu, izspiedējgultnim pizdariki.

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
paņem mammas mašīnuEdmunds wrote:Es tomēr nebraucu, izspiedējgultnim pizdariki.
Es vnk neredzu jēgu braukt, ja nebraucu ar savu auto, tas tomēr ir autokluba pasākums, nevis vietējā litrabola tīma trips uz sacensībām.JG wrote:vot par šo es brīnos, man liekas ka praktiski visiem kuri vel šobrīd brauc ir tukši auto, bet visi kas kka tgd atkrīt saka ka tieši auto neesamības dēl, nu kmon ja negribas un naudas nav tā arī sakat
vispār jauEdmunds wrote:Es vnk neredzu jēgu braukt, ja nebraucu ar savu auto, tas tomēr ir autokluba pasākums, nevis vietējā litrabola tīma trips uz sacensībām.JG wrote:vot par šo es brīnos, man liekas ka praktiski visiem kuri vel šobrīd brauc ir tukši auto, bet visi kas kka tgd atkrīt saka ka tieši auto neesamības dēl, nu kmon ja negribas un naudas nav tā arī sakat
Kā nav?Edmunds wrote:Es vnk neredzu jēgu braukt, ja nebraucu ar savu auto, tas tomēr ir autokluba pasākums, nevis vietējā litrabola tīma trips uz sacensībām.JG wrote:vot par šo es brīnos, man liekas ka praktiski visiem kuri vel šobrīd brauc ir tukši auto, bet visi kas kka tgd atkrīt saka ka tieši auto neesamības dēl, nu kmon ja negribas un naudas nav tā arī sakat
Kā jau Edmunds teicaBrunette wrote:Pasākums ir pasākums. Tā pat visi zin ar kādiem auto kas brauc un kam vispār nav auto.
Tev jau varbūt arī ir.OneLitreBeer wrote:Kā nav?Edmunds wrote:Es vnk neredzu jēgu braukt, ja nebraucu ar savu auto, tas tomēr ir autokluba pasākums, nevis vietējā litrabola tīma trips uz sacensībām.JG wrote:vot par šo es brīnos, man liekas ka praktiski visiem kuri vel šobrīd brauc ir tukši auto, bet visi kas kka tgd atkrīt saka ka tieši auto neesamības dēl, nu kmon ja negribas un naudas nav tā arī sakat
Ierunājās... :nepareizaa_degviela: :700konej_5l/100km_racing_team:*Sicram wrote:Pa lielam skan labi !
un es braukšu ar savu auto, takā nemīž botā un braucam visi kā treknajos gados !
Es dzirdēju, ka Tukumā Fretkas opelim nozaga klīrensutoms wrote:Tukumā ir čigāni. Un vari palikt bez makaharcho wrote:Tukumā nav ko redzēt